Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS4 B5 2,7BiT -> 1,9AWX -> 3,0TDI CDUC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Sid u siebie wrzucił na fejsie....

Niestety Grubo Cie ludzie hejtują. A jak dla mnie dobra alternatywa dla 2,7 TT. osiągi podobne a i spalanie mniejsze

Podobne? :grin: Ten silnik z którym kupiłem to auto to był śmietnik... To 3.0 po sofcie będzie miało tyle samo koni co ori RS, ale niutów prawie dwa razy więcej :grin:

A niech sobie hejtują. :)

Poza tym widzę, że nie zdają sobie sprawy jaki dźwięk generuje V6 na CR. :decayed:

Opublikowano

Ciekawa koncepcja. Coś nowego. Czy lepszy dźwięk to bym polemizował :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ale ja nie twierdzę, że lepszy. :) Na pewno niedużo gorszy, a na pewno nie jest to dźwięk zwykłego diesla. :)

Mam 2,7 na swapa, ale po co mi to? :decayed:

Opublikowano

Niestety Grubo Cie ludzie hejtują. A jak dla mnie dobra alternatywa dla 2,7 TT. osiągi podobne a i spalanie mniejsze

Podobne? :grin: Ten silnik z którym kupiłem to auto to był śmietnik... To 3.0 po sofcie będzie miało tyle samo koni co ori RS, ale niutów prawie dwa razy więcej :grin:

Poza tym widzę, że nie zdają sobie sprawy jaki dźwięk generuje V6 na CR. :decayed:

Max banany i synusie będą hejtować że profanacja ale co oni o normalnym życiu wiedzą :wink: Fura jest :kox:

Opublikowano

Ale ja nie twierdzę, że lepszy. :) Na pewno niedużo gorszy, a na pewno nie jest to dźwięk zwykłego diesla. :)

PB to PB. Nowe klekoty jeżdżą całkiem przyjemnie ale to zawsze klekot który kończy się przy 4k RPM a benzyna zaczyna jechać w niektórych przypadkach ;)

Dużo dłubania przy przekładce?

Opublikowano
  • Autor

PB to PB. Nowe klekoty jeżdżą całkiem przyjemnie ale to zawsze klekot który kończy się przy 4k RPM a benzyna zaczyna jechać w niektórych przypadkach ;)

Dużo dłubania przy przekładce?

Tak jak już ktoś napisał w komentarzu, sztuka dla sztuki - nudno nie jest. :)​ A kończy się przy 5 a nie 4, ale to i tak niewielka różnica przy PB. :P

Dłubania u mnie nie ma żadnego. Jest P&P bez ingerowania w budę, czy instalację. W każdej chwili wjeżdza oklepany 2,7 i jedzie dalej. :P

Opublikowano

Dokładnie Max, nie masz się czym przejmować, "zazdraszczają" i tyle. Wytrwałości, cierpliwości i obyś na nowy sezon letni był już gotów pokazać, co to cacko potrafi :)

Opublikowano
  • Autor

Ja chcę wyjechać jeszcze przed islamizają Europy :decayed: i jeszcze w tym roku :P

Max banany i synusie będą hejtować że profanacja ale co oni o normalnym życiu wiedzą Fura jest

To mnie najbardziej cieszy :) :

built.jpg

Swapów na 2,7 trochę jest, jak i fotoporad co i jak krok po kroku. :)

Opublikowano

Siemka jestem za tym że 2.7 jest oklepane jedno jest pewne napewno bedIe jedyny na tym forum z 3.0 diselkiem z c6 i będzie.ogień.myślę że 2.7 nie będzie miało podejascia, a że spytam jakie koszta takiego swapu też myślę nad czymś ale czas pokaże puki co będę na bierzaco zerkal na twój temat pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

bedIe jedyny na tym forum z 3.0 diselkiem z c6 i będzie.ogień.

Jest jeszcze jeden taki na forum. :) A silnik nie jest z C6. Te silniki są w C7, B8 po lifcie, A7 i chyba Q7/5. :)

co do kosztów... zależy za ile kupisz silnik i ile zrobisz sam. :)

Opublikowano

To sorki za blad

Opublikowano

tak z ciekawosci, dlaczego wybor padl na CDUC?

Opublikowano

Mam V6TT i mam 3.0d R6 i nie ma żadnego porównania w kulturze pracy. Benzyna bije na głowę.

Diesel do 2500 obr pracuje bardzo ładnie, wręcz aksamitnie... ale powyżej jest po prostu źle :)

Opublikowano

Prostu piękny avant :wink: graty auta i swapu..

Opublikowano

nawet na fejsie pisza o Twojej furze :P

Opublikowano

dokładnie koledzy to już drugi projekt z tym silnikiem a dla kolegi powodzenia w swapie i chociaż nie zrób głupoty i nie wsadź 2.7 bita bo to już oklepany temat na maksa rób to co zacząłeś i w dodatku pierwszy RS4 będzie w dieslu pozazdrościć auta i koloru

a na hejterów nie zwracaj uwagi to tylko zazdrość że masz taki projekt

Opublikowano
  • Autor

a na hejterów nie zwracaj uwagi to tylko zazdrość że masz taki projekt

Ale ja nie mam satysfakcji i radości z pozytywnych komentarzy, tylko z tego co robię. :) Więc hejty niech sobie będą, bo były, są i nic się z tym nie zrobi. :)

Opublikowano

To 3.0 po sofcie będzie miało tyle samo koni co ori RS, ale niutów prawie dwa razy więcej :grin:

Chyba popłynąłeś w tym momencie - 700 to nie prawie 900 ;)

Edytowane przez peacenotwar

Opublikowano

Bardzo ciekawy projekt. Gratuluję pomysłu, zdolności i czekamy na owoce pracy.

Opublikowano

bo Sid-owi odpadł potencjalny klient . kończ auto i pokaż co ono potrafi . Pozdrawiam i trzymak kciuki