Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Muzyka w naszych autkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie, do znudzenia:

Ogólnie cała płyta jest :kox:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja ostatnio cała płytka Kings of Leon

oraz COMA I Rammstein

słucham ich wszystkich na zmianę i do znudzenia :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 14:46_________________________________________________ostatni numerek Comy

[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 14:51_________________________________________________a jak mam ciężki dzień to wrzucam płytkę Czesława :wink4:

Opublikowano

ostatni numerek Comy

jak to się stało że nic nie wiedziałem o ich nowym kawałku? :blink: :blink:

zatrzymałem się na "COMA Symfonicznie", a tu proszę, całkiem niezły utwór, zupełnie inny niż reszta COMY :good:

żeby nie było OT

Opublikowano

Brawo mariuszzgierz. Ja również uwielbiam Comę, choć Kings of Leon jakos do mnie nie trafia :kwasny:

Na pewno za to Czesław zawsze w momentach ...

...słabszych, potrafi wprowadzić mnie w pozytywny nastrój :decayed:

Opublikowano

Cała płytka "Trio" Lipy jest zaje fajna :good:

Gdzie te czasy co się słuchało Faith No More lub Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden

dla mnie to też "kosy" ale jakoś tak o innej "ostrości"

Opublikowano

Ilusion jest zaje.... Kiedyś dużo się słuchało. MI jakoś styl Lipy teraz nie podchodzi chociaż Barykady jest niezłe.

Wolałem tamte klimaty

a tak na "osłodę" mój inny dosyć ulubiony zespół w ulubionym kawałku

http://kapusta666.wrzuta.pl/audio/0mfwmy7q5cE/dezerter_-_dezerter

ps. nie wszyscy lubią takie klimaty (np moja żona :kox:)

Opublikowano

Ilusion jest zaje.... Kiedyś dużo się słuchało. MI jakoś styl Lipy teraz nie podchodzi chociaż Barykady jest niezłe.

Wolałem tamte klimaty

ps. nie wszyscy lubią takie klimaty (np moja żona :kox:)

No, no. Jest mój klimat. Np to :naughty:

KSU-jabol Punk

Opublikowano

Oi!

a to uslyszalem w wieku 13 lat i od tego czasu zajawka nie mija i nie minie :decayed:

HorrorShow - Piwo

ogolnie od podworkowych i horror show zaczela sie moja zajawka na ska i punk rocka, caly czas mam niedosyt i wyszukuje w necie jakies za***iste kawalki z lat 80' i 90'tych

Opublikowano

[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:43_________________________________________________
[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:46_________________________________________________
[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:51_________________________________________________ :banan: :banan: :banan: :banan: :banan:[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:52_________________________________________________KSU - To jest to - mój świat (Akustycznie)[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:55_________________________________________________Non Koneksja feat. Hemp Gru - Ulica Ma Głos (Eksplozja 2009)[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:57_________________________________________________Fandango gang (Miuosh & Bas Tajpan) - Wojna feat. HEMP GRU (UBbeatz production)

[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:58_________________________________________________KLIKNIJ W TYTUŁ :good:

Opublikowano

Ta cała płyta "Akustycznie" KSU, to taka popierdółka.

Posłuchajcie tych samych kawałków w NORMALNYCH wersjach.

Niebo a Ziemia :kox: