Elendir Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Jest możliwe otwarcie bagażnika awaryjne bez ściągania tapicerki? Nie działa kluczyk ani otwieranie z pilota..
jacek70 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Jest . Plastikowa zawleczka w schowku klapy. Pociągnij.
Elendir Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Gdzie? :-) To gdzieś w środku auta?
jacek70 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 W bagażniku. Wejść trzeba po otwarciu obierania kanapy.
Elendir Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 oK to mam nie uchylne oparcia ale można je ściągnąć po wyciągnięciu zagłówków , będzie dziura pytanie czy jest tam jakieś otwieranie bagażnika
Robero321 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Jak masz nie uchylne oparcie kanapy i nie możesz się dostać do bagażnika bo jest przegroda to masz problem.. Sprawdź Vag czy są błedy
15lolo Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 ktos wie ktore piny w sedanie przy module komfortu ? aby zmostkowac?
Robero321 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Chodzi Ci o sterowanie tylną klapą ? Złącze 5. 16-pinowe brązowa wtyczka nie pamiętam który pin Możesz też VAGiem wejść w MK i zrobić test wykonawczy dla wyjść po co od razu rwać wszystko do modułu jak możesz to zewrzeć programowo? Chyba że o co innego Ci chodzi
Elendir Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 No błędów brak , obstawiam problem z kablami przy bagażniku , tylko jak się tam dostać Ściągniecie tapicerki chyba tutaj nie pomoże .
Lipen Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Najprawdopodobniej wysypał Ci się silniczek zamka, który odpowiada za otwieranie i zamykanie klapy. Miałem ten sam problem. Wymieniłem go i święto. U mnie objawiało się to właśnie brakiem możliwości otworzenia jak i zamknięcia. Tyle ze mi się udało otworzyć i go wymienić [emoji16] na zdjęciach jest ów serwo do zamka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 Października 2015 przez Lipen
Robero321 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 bez otworzenia tylnej klapy nie zdemontuje silniczka.A bez dostania się do bagażnika nie otworzy klapy i kółko się zamyka.. Zostaje metoda brutal force lub szukanie jakiegoś innego patentu
Elendir Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 A może po ściągnięciu oparcia w tej małej dziurze będzie dyndal jakiś drut do otwierania klapy? *-:-) Ten silniczek drogi? Ogólnie to równocześnie jest problem ze światłami stóp, może kable gdzieś poszły? A kluczykiem już wcześniej nie działało..
Fido Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Ogólnie to równocześnie jest problem ze światłami stóp, może kable gdzieś poszły? Stóp ??? Raczej światła STOP. Wiązka idąca od klapy do karoserii. Zdaje się górny prawy róg ( ciemno i zimno, nie chce mi się ubierać i dreptać na parking by sprawdzić).
jacek70 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Zdaje się górny prawy rógTak górny prawy róg. Tam idzie wiązka.
Elendir Opublikowano 21 Października 2015 Autor Opublikowano 21 Października 2015 No ale jak się tam dostać
xsebo1 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 U mnie słychać było silniczek przy wciśnięciu otwierania, jednak odpuszczał przed otwarciem. W silniczku jest malutka podwójna blaszka, z polprzewodnikiem w środku. Wystarczy dorobić ową blaszke z metalu i śmiga. Otworzyłem klapę kluczykiem, zamek mam w blendzie Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi