andynl Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Wcale nie podpuszczam ale ścięta wyglądała by jeszcze lepiej a tak na marginesie to ja nie powinienem wchodzić w dział A6 bo przychodzą mi do głowy drogie pomysły
carrera369 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ścięta kierownica to kwestia gustu - mi się nie podobają. Ta tutaj wygląda zdecydowanie lepiej - szczególnie w A6.
slavko87 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wcale nie podpuszczam ale ścięta wyglądała by jeszcze lepiej a tak na marginesie to ja nie powinienem wchodzić w dział A6 bo przychodzą mi do głowy drogie pomysły Mam tak samo, już allegro wertowalem ale te co mi się podobają około 2tys
andynl Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wcale nie podpuszczam ale ścięta wyglądała by jeszcze lepiej a tak na marginesie to ja nie powinienem wchodzić w dział A6 bo przychodzą mi do głowy drogie pomysły Mam tak samo, już allegro wertowalem ale te co mi się podobają około 2tys No niestety taki mamy klimat
jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Wcale nie podpuszczam ale ścięta wyglądała by jeszcze lepiej a tak na marginesie to ja nie powinienem wchodzić w dział A6 bo przychodzą mi do głowy drogie pomysły Czyżbyś się zastanawiał nad C7? Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez jedrekx
andynl Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Wcale nie podpuszczam ale ścięta wyglądała by jeszcze lepiej a tak na marginesie to ja nie powinienem wchodzić w dział A6 bo przychodzą mi do głowy drogie pomysły Czyżbyś się zastanawiał nad C7? Już od dawna się zastanawiam, tylko że od zastanawiania kupików nie przybywa
andynl Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 wiem zrobiłem jazdę próbną tylko mi w głowie siedzi 3.0 TFSI a z tym ciężka sprawa
Ogi Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Same dobre rzeczy ci w tej glowie siedza :D .
czester Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wcale nie podpuszczam ale ścięta wyglądała by jeszcze lepiej a tak na marginesie to ja nie powinienem wchodzić w dział A6 bo przychodzą mi do głowy drogie pomysły Czyżbyś się zastanawiał nad C7? Zgadzam sie z przedmowca, ale to kwestia gustu oczywiscie Andy nic nawet nie mow, tez mi chodzi to po glowie, ale 3.0 bit tdi, sliczne sa te A6 sczcegolnie ze swiatlami ledowymi
andynl Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 sliczne sa te A6 sczcegolnie ze swiatlami ledowymi Matrix proszę szanownego, matrix to jest to co trzeba
srb38vx Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jędruś gratulacje wozidła ale ten uchwyt na tel .z tej szyby byś wydupcył
tomekhxc Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 no Jędruś w końcu kiera wpadła , od razu inaczej
jedrekx Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jędruś gratulacje wozidła ale ten uchwyt na tel .z tej szyby byś wydupcył dzięki z uchwytu póki co korzystam często, dużo korzystam yanosika
Kamyk Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 sliczne sa te A6 sczcegolnie ze swiatlami ledowymi Matrix proszę szanownego, matrix to jest to co trzeba racja ależ to działa .....
szymeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Matrix jest tylko w poliftach i jest zawsze w opcji. Niestety dla wszyyskich zwykle diody oznaczają że już są to Matrixy a to jest totalna bzdura.
drookash Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Siemka... kiedys widzialem te dwie obok siebie A6 i A8 tam na tym parkingu przed Family Parkiem Sliczne takie...monstrualne! Trzeba by sie spiknac kiedys w tej naszej Bydzi. Czy siedzisz na AKP? Smigam S6 C5...PB only. Chetnie pomacam A6 i poslucham daily usera takiej maszyny. Bywasz na jakis zlotach? Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez drookash
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jestem na AKP, czasem coś tam nawet napiszę oba auta stoją tam praktycznie codziennie bywam na spotach i zlotach ogólnopolskich a4-klub, z tego co patrzyłem to kluby a6 czy akp nie mają jakichś spotów lokalnych w kuj-pom :/
Rekomendowane odpowiedzi