mcemsi Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja mały edit: chyba jednak wkodowałem to : 17 - Byte 5>Bit 3 (tylko przy posiadaniu SIDE ASSIST) a side assist nie mam. Dlatego ten błąd?
Muskel1 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 1 godzinę temu, mcemsi napisał(a): 17 - Byte 5>Bit 3 (tylko przy posiadaniu SIDE ASSIST) a side assist nie mam. Dlatego ten błąd? Ten bit jest aktywny gdy masz Side Assist.
mcemsi Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja OK tak się w końcu domyślałem. A to brakujące kodowanie 09 - Byte 35>Bit 0 ? Problem klona VCDS czy polifta?
michael130 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja A dlaczego trzeba kodować większe hamulce w ABS, co się stanie jak nie zakoduje ?
dziki24 Opublikowano Sobota o 13:08 Opublikowano Sobota o 13:08 Witam Nie mogę sobie poradzić z zakodowaniem "Akustyczne potwierdzenie zamknięcia samochodu Wybierz sterownik 46 (Moduł komfortu) Kodowanie Numer 13 (horn_ackknowledment)" Wchodząc w długie kodowanie i pomocnik nie mam.opisanych bitów standardowo 😭 Czy ktoś pozę podpowiedzieć 🤔 Nie ukrywam że przyzwyczaiłem się dj ten fikcji w poprzednich Audi a macanie klamki i słuchanie siłowników jest troszkę męczące Z góry dzięki 👊
Muskel1 Opublikowano Sobota o 13:59 Opublikowano Sobota o 13:59 Jest dostępne tylko gdy pojazd posiada fabryczny alarm.
dziki24 Opublikowano Sobota o 19:46 Opublikowano Sobota o 19:46 Tak mam fabryczny alarm nie bardzo rozumiem co oznacza numer 13 ?
Muskel1 Opublikowano Sobota o 19:49 Opublikowano Sobota o 19:49 2 minuty temu, dziki24 napisał(a): nie bardzo rozumiem co oznacza numer 13 ? Jest to opis dla kodowania za pomocą VCP.
dziki24 Opublikowano Sobota o 20:12 Opublikowano Sobota o 20:12 22 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Jest to opis dla kodowania za pomocą VCP. A i wsystko jasne dziękuję @Muskel1 Jest opcja ogarnąć to vcdsem 🤔
Muskel1 Opublikowano Sobota o 20:21 Opublikowano Sobota o 20:21 7 minut temu, dziki24 napisał(a): Jest opcja ogarnąć to vcdsem Tak, w sterowniku 46 w bajcie 04 aktywujesz bit 6. 1
arnail77 Opublikowano wczoraj o 05:38 Opublikowano wczoraj o 05:38 Witam czy wie ktoś jak i czy jest możliwość zakodowania znaków drogowych w a4 b9 polift żeby wyświetlały sie na ori navi? Mam na vc a widziałem że wyświetlają sie także na ori mapach.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi