Opublikowano 2 Maja 20251 r mały edit: chyba jednak wkodowałem to : 17 - Byte 5>Bit 3 (tylko przy posiadaniu SIDE ASSIST) a side assist nie mam. Dlatego ten błąd?
Opublikowano 2 Maja 20251 r 1 godzinę temu, mcemsi napisał(a): 17 - Byte 5>Bit 3 (tylko przy posiadaniu SIDE ASSIST) a side assist nie mam. Dlatego ten błąd? Ten bit jest aktywny gdy masz Side Assist.
Opublikowano 2 Maja 20251 r OK tak się w końcu domyślałem. A to brakujące kodowanie 09 - Byte 35>Bit 0 ? Problem klona VCDS czy polifta?
Opublikowano 5 Maja 20251 r A dlaczego trzeba kodować większe hamulce w ABS, co się stanie jak nie zakoduje ?
Opublikowano 31 Maja 20251 r Witam Nie mogę sobie poradzić z zakodowaniem "Akustyczne potwierdzenie zamknięcia samochodu Wybierz sterownik 46 (Moduł komfortu) Kodowanie Numer 13 (horn_ackknowledment)" Wchodząc w długie kodowanie i pomocnik nie mam.opisanych bitów standardowo 😭 Czy ktoś pozę podpowiedzieć 🤔 Nie ukrywam że przyzwyczaiłem się dj ten fikcji w poprzednich Audi a macanie klamki i słuchanie siłowników jest troszkę męczące Z góry dzięki 👊
Opublikowano 31 Maja 20251 r 2 minuty temu, dziki24 napisał(a): nie bardzo rozumiem co oznacza numer 13 ? Jest to opis dla kodowania za pomocą VCP.
Opublikowano 31 Maja 20251 r 22 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Jest to opis dla kodowania za pomocą VCP. A i wsystko jasne dziękuję @Muskel1 Jest opcja ogarnąć to vcdsem 🤔
Opublikowano 31 Maja 20251 r 7 minut temu, dziki24 napisał(a): Jest opcja ogarnąć to vcdsem Tak, w sterowniku 46 w bajcie 04 aktywujesz bit 6.
Opublikowano 1 Czerwca 20251 r Witam czy wie ktoś jak i czy jest możliwość zakodowania znaków drogowych w a4 b9 polift żeby wyświetlały sie na ori navi? Mam na vc a widziałem że wyświetlają sie także na ori mapach.pozdrawiam
Opublikowano 1 Lipca 20251 r W dniu 16.04.2021 o 17:37, Muskel1 napisał(a): Nie ma. Zakoduj sobie HMI off bo Google Earth działa znowu od kilku tygodni. Pisałem o tym kilka postów wyżej. Witajcie! Pytanie czy mogę prosić o instrukcję wyłączenia HMI oraz pytanie czy Google Earth dalej działa bez HMI i do tego wystarczy tylko karta sim? Dziękuję!
Opublikowano 1 Lipca 20251 r 3 godziny temu, ollevis napisał(a): Pytanie czy mogę prosić o instrukcję wyłączenia HMI To kodowanie już nie działa. Uruchomienie GE na chwilę obecną to płatna usługa oraz karta SIM z pakietem danych.
Opublikowano 1 Lipca 20251 r Już kiedyś pytałem ale może coś się zmieniło w MIB3 jeżeli chodzi o mapy satelitarne? Jest szansa to uruchomić czy nadal bez licencji online nie ma szans?
Opublikowano 3 Lipca 20251 r Witam oraz zwracam się z prośbą o pomoc w moim przypadku z PDC. Mam oryginalne czujniki przód i tył (8 bez kamerki) dźwięk jest przycisk działa, wszystkie kodowania zrobione jak u kolegi wyżej natomiast nadal brak wizualizacji. Wrzucam od razu autoscan. Będę bardzo wdzięczny za pomoc! Czy coś mi umknęło? Log1.txt
Opublikowano 4 Lipca 20254 Lip 15 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Ponowię pytanie, co było robione przy aucie? Musiało mi pytanie gdzieś umknąć. przepraszam. W aucie tylko aktywowałem Lane assist oraz lights assist. Wizualizacja była aktywna, a teraz zniknęła. Dziękuję za podpowiedź.