MARCIN607 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 FroS-t zakładasz wydech ala S4 ? jedna rzecz której tu brakuje. auto ogólnie mocno od....bane- mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 9 godzin temu, FroS-t napisał: Ptasia kupa się dzieje szacun za celność w dość nietypowe miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 2 godziny temu, MARCIN607 napisał: FroS-t zakładasz wydech ala S4 ? jedna rzecz której tu brakuje. auto ogólnie mocno od....bane- mistrzostwo. Nie no do takiego egzemplarza o którym piszesz jeszcze trochę brakuje myślałem o takim wydechu ale za dużo tego i zostaje tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 28 minut temu, tomekhxc napisał: szacun za celność w dość nietypowe miejsce Siedział na drodze, chciałem rozjechać ptaszysko i jak uciekał to odlatując się zesrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Ze strachu... Myslal, ze to bedzie ostatnia kupa w jego zyciu to walnął porządną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Piękne auto i pięknie prowadzony temat, aż miło popatrzeć na takie zdjęcia Jak myślisz nad dobrymi i w miarę tanimi oponami popatrz sobie na Nexeny z rantem... chyba, że idziesz w jakieś top'owe marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Nexen N'fera - wedlug mnie bardzo przyjemna, miękka komfortowa opona o nie zlych wlasciwosciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 6 godzin temu, kamil-vag napisał: Piękne auto i pięknie prowadzony temat, aż miło popatrzeć na takie zdjęcia Jak myślisz nad dobrymi i w miarę tanimi oponami popatrz sobie na Nexeny z rantem... chyba, że idziesz w jakieś top'owe marki Dziękuje Kamil, miło mi że się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Witam ponownie Niestety albo i stety tarło mi z przodu tu i ówdzie więc chcąc nie chcąc musiałem coś z tym zrobić, wyjścia były dwa, podosimy auto do góry albo czas na gumy 225...... Pomęczyłem trochę H4mm3ra i Jędrka nocnymi dywagacjami i mimo że naciągi to nie Moja bajka to zdecydowałem się na 225, udało się dorwać używane ale w bardzo dobrym stanie Michelin Pilot Super Sport rozm 225/35/19, jak dla mnie naciągneło się aż za mocno no ale cóż, przynajmniej felga teraz się prezentuje jak trzeba, a że nadal szukam auta dla Mojej ukochanej i musi latać B7 to jej rekacja na naciąg była taka... Specjalnie dla Koj@ka chciałem zrobić fotki telefonem ale akurat miałem lustro przy sobie A tak w ogóle to to forum to zło a Wy jesteście chorzy i macie na mnie zły wpływ Łapcie foty Edytowane 4 Maja 2017 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruuuum Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Widzę walka z ptakiem 1:1 Jak te Micheliny na zakrętach? Teraz dobry rant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Zauwazylem, ze temat spada na psy .. Najpierw foty z telefonów, teraz jakieś naciągi robio ... A zamierzony efekt chociaz osiagniety ? W sensie czy nie przyciera juz nic ? Na tyl by teraz pasowal jakis dystans ... Edytowane 5 Maja 2017 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 7 godzin temu, Bruuuum napisał: Jak te Micheliny na zakrętach? Wczoraj trochę w deszczu polatałem i wrażenia baaaardzo pozytywne z tym że tym Moim Vrede nic do zarzucenia nie miałem za wyjątkiem tego byczego rantu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 6 godzin temu, KoJ@K napisał: A zamierzony efekt chociaz osiagniety ? W sensie czy nie przyciera juz nic ? Na tyl by teraz pasowal jakis dystans ... Teraz wszystko gra i nic już nie trze, z tym dystansen na d*pie to ja już sobie dam spokój bo jest tak jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Oj teraz to trzeba ostrożnie będzie jeździć, żeby nie zarysować takiego pięknego koła Ale rzeczywiście, teraz: 9 godzin temu, FroS-t napisał: felga teraz się prezentuje jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 nareszcie... tak powinno być od samego początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 teraz to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Cieszę się że zaakceptowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 4 godziny temu, FroS-t napisał: Teraz wszystko gra i nic już nie trze, z tym dystansen na d*pie to ja już sobie dam spokój bo jest tak jak trzeba Spokojnie, cierpliwosci... Daj sobie chwile czasu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 ale balony założyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi