MARCIN607 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 FroS-t zakładasz wydech ala S4 ? jedna rzecz której tu brakuje. auto ogólnie mocno od....bane- mistrzostwo.
tomekhxc Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 9 godzin temu, FroS-t napisał: Ptasia kupa się dzieje szacun za celność w dość nietypowe miejsce
FroS-t Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 2 godziny temu, MARCIN607 napisał: FroS-t zakładasz wydech ala S4 ? jedna rzecz której tu brakuje. auto ogólnie mocno od....bane- mistrzostwo. Nie no do takiego egzemplarza o którym piszesz jeszcze trochę brakuje myślałem o takim wydechu ale za dużo tego i zostaje tak jak jest
FroS-t Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 28 minut temu, tomekhxc napisał: szacun za celność w dość nietypowe miejsce Siedział na drodze, chciałem rozjechać ptaszysko i jak uciekał to odlatując się zesrał
KoJ@K Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Ze strachu... Myslal, ze to bedzie ostatnia kupa w jego zyciu to walnął porządną
kamil-vag Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Piękne auto i pięknie prowadzony temat, aż miło popatrzeć na takie zdjęcia Jak myślisz nad dobrymi i w miarę tanimi oponami popatrz sobie na Nexeny z rantem... chyba, że idziesz w jakieś top'owe marki
KoJ@K Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Nexen N'fera - wedlug mnie bardzo przyjemna, miękka komfortowa opona o nie zlych wlasciwosciach
FroS-t Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 6 godzin temu, kamil-vag napisał: Piękne auto i pięknie prowadzony temat, aż miło popatrzeć na takie zdjęcia Jak myślisz nad dobrymi i w miarę tanimi oponami popatrz sobie na Nexeny z rantem... chyba, że idziesz w jakieś top'owe marki Dziękuje Kamil, miło mi że się podoba
FroS-t Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Witam ponownie Niestety albo i stety tarło mi z przodu tu i ówdzie więc chcąc nie chcąc musiałem coś z tym zrobić, wyjścia były dwa, podosimy auto do góry albo czas na gumy 225...... Pomęczyłem trochę H4mm3ra i Jędrka nocnymi dywagacjami i mimo że naciągi to nie Moja bajka to zdecydowałem się na 225, udało się dorwać używane ale w bardzo dobrym stanie Michelin Pilot Super Sport rozm 225/35/19, jak dla mnie naciągneło się aż za mocno no ale cóż, przynajmniej felga teraz się prezentuje jak trzeba, a że nadal szukam auta dla Mojej ukochanej i musi latać B7 to jej rekacja na naciąg była taka... Specjalnie dla Koj@ka chciałem zrobić fotki telefonem ale akurat miałem lustro przy sobie A tak w ogóle to to forum to zło a Wy jesteście chorzy i macie na mnie zły wpływ Łapcie foty Edytowane 4 Maja 2017 przez FroS-t
Bruuuum Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Widzę walka z ptakiem 1:1 Jak te Micheliny na zakrętach? Teraz dobry rant?
KoJ@K Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Zauwazylem, ze temat spada na psy .. Najpierw foty z telefonów, teraz jakieś naciągi robio ... A zamierzony efekt chociaz osiagniety ? W sensie czy nie przyciera juz nic ? Na tyl by teraz pasowal jakis dystans ... Edytowane 5 Maja 2017 przez KoJ@K
FroS-t Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 7 godzin temu, Bruuuum napisał: Jak te Micheliny na zakrętach? Wczoraj trochę w deszczu polatałem i wrażenia baaaardzo pozytywne z tym że tym Moim Vrede nic do zarzucenia nie miałem za wyjątkiem tego byczego rantu....
FroS-t Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 6 godzin temu, KoJ@K napisał: A zamierzony efekt chociaz osiagniety ? W sensie czy nie przyciera juz nic ? Na tyl by teraz pasowal jakis dystans ... Teraz wszystko gra i nic już nie trze, z tym dystansen na d*pie to ja już sobie dam spokój bo jest tak jak trzeba
kamil-vag Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Oj teraz to trzeba ostrożnie będzie jeździć, żeby nie zarysować takiego pięknego koła Ale rzeczywiście, teraz: 9 godzin temu, FroS-t napisał: felga teraz się prezentuje jak trzeba
jedrekx Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 nareszcie... tak powinno być od samego początku
KoJ@K Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 4 godziny temu, FroS-t napisał: Teraz wszystko gra i nic już nie trze, z tym dystansen na d*pie to ja już sobie dam spokój bo jest tak jak trzeba Spokojnie, cierpliwosci... Daj sobie chwile czasu ...
Rekomendowane odpowiedzi