Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Simply Clean Wagon 3.0 TDI V6 Quattro by FroS-t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No widzisz masakra poprostu.....ludzie nie "rozumiejo" Nas psycholi:decayed:

Opublikowano

Nie wszyscy wiedzą co to pasja do samochodu i nie świadomie robią szkody.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
No widzisz masakra poprostu.....ludzie nie "rozumiejo" Nas psycholi:decayed:

Ja co mycie widzę coś nowego. Chyba trzeba będzie się na kurs PDR wybrać żeby te wszystkie wgniotki od drzwi sąsiednich aut usunąć...

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Złapać gnoja i łamać palce, powoli, jeden za drugim [emoji35]

Wysłane z iPhone

Opublikowano
Dnia 21.06.2017 o 15:59, afroo. napisał:

Jak pech to pech. :facepalm:

Co do kamerki to zrób sobie w skrzynce bezpieczników dodatkowe gniazdo zapalniczki i tam podłącz kamerkę, dzięki temu nie ingerujesz za bardzo w instalację i w każdym momencie możesz sprzęt wypiąć. :wink: Ale i tak momentu rysowania po masce nie uchwycisz bo przecież kamerka nie nagrywa non stop, mało która ma taką pojemność baterii.

Ale ja podpiętą pod lusterko też mogę w każdej chwili wyjąć, ja mam po prostu przelutowany kabel fabryczny od ładowarki z końcówką wejściową i tak radziłem zrobić :naughty:

Opublikowano
10 godzin temu, Bruuuum napisał:

Ale ja podpiętą pod lusterko też mogę w każdej chwili wyjąć, ja mam po prostu przelutowany kabel fabryczny od ładowarki z końcówką wejściową i tak radziłem zrobić :naughty:

Wrzucasz dobrą/markową ładowarkę taką jak do gniazda zapalniczki z wyjściem na USB, wpinasz ją w instalację przy lampce. Do tego 30-40cm kabel usb, końcówka najlepiej kątowa i masz eleganckie ładowanie kamerki ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, H4mm3R napisał:

Wrzucasz dobrą/markową ładowarkę taką jak do gniazda zapalniczki z wyjściem na USB, wpinasz ją w instalację przy lampce. Do tego 30-40cm kabel usb, końcówka najlepiej kątowa i masz eleganckie ładowanie kamerki ;) 

No dokładnie tak mam, fabryczny kabel z ładowarką :naughty:

Opublikowano

kolega chyba pracuje w auto detailingu :decayed: Niesamowicie fajny temat, samochód z klasą i ogólnie mega fajnie zrobiony. Skradł moje serce :hi:

Jakbyś chciał go w 2018 sprzedać to kładę gotówe na stół :naughty:

Opublikowano

Detailing to taka choroba nabyta:decayed: miło mi ze temat się podoba:hi:

Opublikowano

Przejrzałem temat i powiem szczerze że jestem pod wrażeniem. Auto trzymasz w garażu czy na podwórku? Jeśli druga opcja to współczuję patrzeć jak moknie na deszczu...

Opublikowano
8 minut temu, PawelGiee napisał:

Przejrzałem temat i powiem szczerze że jestem pod wrażeniem. Auto trzymasz w garażu czy na podwórku? Jeśli druga opcja to współczuję patrzeć jak moknie na deszczu...

Ja tam właśnie lubie patrzeć jak moknie bo kropelki za***iste:decayed: a tak na serio to jeszcze na strzeżonym pod chmurką, jeszcze bo jestem w trakcie realizacji Mojego marzenia czyli własnego domowego spa dla auta ale ciiiiiiii bo o tym będzie pewnie w przyszłym sezonie.....:wink4:

Opublikowano

Zalozysz osobny temat z chatą/garażem ? :naughty:

Opublikowano
2 minuty temu, KoJ@K napisał:

Zalozysz osobny temat z chatą/garażem ? :naughty:

A4 Cribs :decayed:

Opublikowano

:wink:

Opublikowano

Cześć panowie, przyznam szczerze że ostatnio coś wszystko pod górkę u mnie, dużo się dzieje, mało czasu, w chwili wolnego czasu musiałem zrobić mały reset głowy od tego całego bałaganu więc pierwsze mycie auta po korekcie i „chwila” z aparatem......oczywiście żeby tradycji stało się zadość jeszcze tej nocy zaczęło padać:decayed: ale coś tam zdarzyłem pstryknać:zdjecie:

jpfznq.jpg

Kilka fotek jak to teraz wygląda

r9ij39.jpg

2rq0l7m.jpg

2ajt74h.jpg

Zachodziło słońce więc udało się złapac kilka refleksów

k48a61.jpg

znrgw1.jpg

6p15k5.jpg

2hdd6ow.jpg

Trzymajcie się:good:

260tx79.jpg

Opublikowano

Jest PIĘKNIE:thumbup:

Opublikowano

Widzę z krawężnikiem już się zaprzyjaźniłeś ...:facepalm:

Po za tym miazga :banan:

Opublikowano
14 minut temu, TOM3K napisał:

Widzę z krawężnikiem już się zaprzyjaźniłeś ...:facepalm:

No:smutas: kilka rzeczy wyszło po nąciągnieciu opon, na krawęzniki uważam ale te cholerne studzienki mnie kiedyś wykończą

Opublikowano

Lampy przód rób !! :naughty:

Opublikowano

Nie wszystko da się ominąć. Ale prezentacja nadal jest !

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...