domjenick Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 moje zdanie na temat Hama,jest takie -będzie pajacował,aż w którymś momencie tak przegnie pałę,że jego kaskaderskie manewry spowodują poważną kolizję-oby tylko nikt nie ucierpiał przy tym...
julekF1 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jeśli nie będzie kary dal HAM to będzie poprostu przegięcie 1)pierwszy zjazd do boksu, nagle w połowie zakrętu po żwirowym poboczu i przecinając białą linie gdyby ktos za nim chciał zjachać byłby DZWON!! (kiedyś chyba Alonso, napewno w Walecji, wykonał coś podobnego "tlko" czasie treningu i został ukarany, chyba finansowo, ale to był trening a nie wyścig) 2)zjazd za VET i próba wypchnięcia na wjeździe do PIT potem to samo na wyjeździe (a sędziowie rozpatrzą sprawe po wyścigu, SKANDAL!!!) 3)restart za WEB i VET to juz noramalna hamówa, a do tego chyba zaczął "wyprzedzać" (rozpychać się) przed zajzadem SC śmiem twierdzić,że każdy inny zawodnik zostałby za to niezwłocznie ukaryny.
truckmaniac Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 3)restart za WEB i VET to juz noramalna hamówa, a do tego chyba zaczął "wyprzedzać" (rozpychać się) przed zajzadem SC śmiem twierdzić,że każdy inny zawodnik zostałby za to niezwłocznie ukaryny. Dokładnie te same słowa powiedziałęm do żony w trakcie wyścigu, gdy do tego doszło W ogóle dzisiejszy, drugi SC był właśnie po to, aby dać szansę Hamowi. W przeciwnym razie według mnie nie miałby szans na dojście pierwszej trójki. Petrova może tak, ale nie resztę. Generalnie po dzisiejszych wyczynach podejrzewam, że powinien zostać zdyskwalifikowany, ale oczywiście tak się nie stanie, bo to HAM
domjenick Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 śmiem twierdzić,że każdy inny zawodnik zostałby za to niezwłocznie ukaryny. ...nie wydaje mi się,żeby był ulubieńcem Sędziów....po prostu zbiera mu się już od jakiegoś czasu,aż doj**ią mu karę,nałożą karę na Team i wtedy siądzie na d*pie
truckmaniac Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ...nie wydaje mi się,żeby był ulubieńcem Sędziów.... On jest ulubieńcem sędziów Dominquez i to od samego początku, odkąd pojawił się w F1
Reniu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 http://f1.wp.pl/kat,101078,title,GP-Chin-nierozwazny-Hamilton,wid,12183317,wiadomosc.html
domjenick Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ...nie wydaje mi się,żeby był ulubieńcem Sędziów.... On jest ulubieńcem sędziów Dominquez i to od samego początku, odkąd pojawił się w F1 to może nasłać na niego jakiegoś wściekłego Japończyka :gwizdanie:
damian_qbass Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 :mysli: http://f1.wp.pl/kat,101078,title,Hamilton-i-Vettel-dostali-reprymende,wid,12183708,wiadomosc.html
RS Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ja mam nadzieje że sędziowie w końcu zrobią coś z Hamiltonem bo to co wyprawia ten agogancki palant to już lekkie przegięcie! a ja uwazam ze bez niego wyscigi bylyby nudne... Na niego zawsze mozna liczyc ze cos "naprodukuje" - zgodze sie ze jezdzi jak cham, ale jak go ktos wyprzedzi, albo on wyleci z toru to wiekasza radosc, a zawsze mozna liczyc ze komus do tylka wjedzie.. (mialem nadzieje ze wjedzie "batonowi", ale zabraklo wyscigu... ) :>[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 15:03_________________________________________________...acha, i jeszcze jeden manewr mi sie niezle podobal: Jak Pietrow skillowal Schumachera - bedzie z czego sie nabijac jutro w firmie .
GILI Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Po dzisiejszym wyścigu jestem pewien, że w F1 szaleje korupcja
Tomeks Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 F1 to jest biznes,a biznes rządzi się swoimi prawami
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 :mysli: http://f1.wp.pl/kat,101078,title,Hamilton-i-Vettel-dostali-reprymende,wid,12183708,wiadomosc.html No już ręce opadają :wallbash:
Madas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 masakra .... jak dorwę Hama to mu kopala zasadzę, przez rok do bolidu nie siądzie
qfel Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wielu jeżdzi na pograniczu ryzyka ,ale jak coś odwalą to umieją się przyznać i przeprosić , a ten lalusiowaty cwel prosi się o wpier....
adams78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wyścig był ciekawy, chociaż nie do końca udany dla nas. Ciekawie w punktacji. Kubica 7. traci tylko 10pkt. do 2. Rosberga. Kto by przypuszczał przed sezonem?
OLO_GDA Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 niedlugo nastpai zmiana nazwy z F1 na H1 ... i bedzie jezdzil sam hamilton a sedziowie beda bic mu brawo jaki jest super gosc :kox:
swiezak84 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jak sc wyjechal po raz drugi to od razu pomyslalem ze bedzie tak dlugo po torze jezdzil az sie wszyscy dogonia, i w ten cudowny sposob alonso ktory 5 razy do boksu zjezdzal byl przed robsonem....oszukali go i tyle. a ze czarnecki bezkarnie robi co mu sie podoba juz mnie nie dziwi, idzie sie przyzwyczaic
GRazny Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wyścig był ciekawy, chociaż nie do końca udany dla nas. Ciekawie w punktacji. Kubica 7. traci tylko 10pkt. do 2. Rosberga. Kto by przypuszczał przed sezonem? wielu... zobaczymy reno jak dyfuzor zdejmie na nastepny wyscig , to tak dla przypomnienia slabizna i tyle robert 11 a pietrow nie ukończył ,kto to pisal ze dobry poczatek -ja tego tak nie widze raczej slabo jak zawsze od tamtego sezon i wielu nie...
Daimos Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 a mnie nie dziwi forma schumachera http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=16180 roztrwonił swoje dobre imię na drobne
Rekomendowane odpowiedzi