Opublikowano 23 Marca 201610 l Bede w piątek we Wrocku na wymianie oleju w skrzyni w esce, liczę ze gdzieś sie tam będziesz kręcił
Opublikowano 9 Kwietnia 201610 l świetny dźwięk... nie zdążysz się nacieszyć biegami bo tak szybko się zmieniają
Opublikowano 24 Kwietnia 201610 l Nie ma co za dlugo trzymac bo sie czlowiek przyzwyczaja i pozniej szkoda sprzedac...
Opublikowano 24 Kwietnia 201610 l http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,audi-r8-v10-plus-szuka-nowego-wlasciciela-rodzynek-z-rynku-wtornego
Opublikowano 25 Kwietnia 201610 l Jesli faktycznie wymiana na AMG-GTS to jednak polka nizej, Szymienu jak juz zmieniac to na nowe Turbo S .
Opublikowano 25 Kwietnia 201610 l Od kiedy zobaczyłem superba l&c w garażu, widziałem że r8 nie wygra tego pojedynku.. Co czeskie, to czeskie (prawie). Wysłane z z1c
Opublikowano 25 Kwietnia 201610 l Hmmm, ciekawe.... Zdjecie z mesiem i od razu ze mesia chce kupic....moze by sie tak zapytac?
Opublikowano 25 Kwietnia 201610 l Autor Luźna propozycja z mojej strony. Jak się ktoś trafi kto da tyle ile będę chciał to pójdzie w świat. Jak nie to też płakał nie będę. Mam pewne plany, ale będę o nich mówił i pisał jak przyjdzie na to czas. Na razie jest R8 i tego się trzymajmy, jeśli dojdzie do zmiany to na pewno się o tym dowiecie
Opublikowano 25 Kwietnia 201610 l Szymek ten tekst na polskiej eksperesowce bym kazał usunąć i napisał bym na niemieckiej autostadzie:) żebyś czasem przez to nie pozbył się prawka