KmK Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 W sumie to jeszcze nikt nie zapytał, ile to pali ? Rs7, Gtr czy R8 pod tym względem wygląda najkorzystniej ? A z innej beczki, bo auto jest z innej ligi, to nie podlega dyskusji, co Cię w nim irytuje? Jest coś takiego w ogóle, raczej z kwestii przyziemnych, typu zahaczasz o coś łokciem, czy wsiadanie jest do bani Jeszcze mnie ciekawi, czy coś poza ceną Ci nie leżało w turbo s, względem r8 ?
Marek24 Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Mi by się marzyło połączenie twojego Rs7 byłego z silnikiem z tej bestii
jacek70 Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 W sumie to jeszcze nikt nie zapytał, ile to pali ? Bo kogoś kogo stać na taką furę to spalanie nie interesuje.☺
A-rek Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 W sumie to jeszcze nikt nie zapytał, ile to pali ? Bo kogoś kogo stać na taką furę to spalanie nie interesuje.☺ A druga sprawa jest taka, że samochody są coraz mocniejsze, szybsze ale i także mniej paliwożerne niż było to kilka lat wstecz więc nic tylko się cieszyć No przecież nie sprawy, ja piszę i tym co sam sprawdziłem itp nie mam z tym problemu. Mam czasy, wykresy itp. Nic mnie nie uraziło, daj spokój Super, pozdro No i właśnie fajnie, że u źródła idzie takie informacje uzyskać
szymeniu Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 W sumie to jeszcze nikt nie zapytał, ile to pali ? Rs7, Gtr czy R8 pod tym względem wygląda najkorzystniej ? A z innej beczki, bo auto jest z innej ligi, to nie podlega dyskusji, co Cię w nim irytuje? Jest coś takiego w ogóle, raczej z kwestii przyziemnych, typu zahaczasz o coś łokciem, czy wsiadanie jest do bani Jeszcze mnie ciekawi, czy coś poza ceną Ci nie leżało w turbo s, względem r8 ? Wsiada się tragicznie, ale to wszystkie auta tej klasy oprócz Porsche tak mają. Wysoki i szeroki próg mocno przeszkadza. Fotele są tak bardzo wyprofilmowane że czujesz się jak w aucie torowym Wycieraczki skrzypią w ciul Gówno widać że środka, chociaż jest lepiej niż w Huracanie. Poza tym same super doznania. Pali ze 30 litrów ale ma prawo. Jakieś takie pierdoły jak zbyt czuły układ kierowniczy czasami czy zawieszenie które jest głośne to standard w tych autach.
KmK Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 W sumie to jeszcze nikt nie zapytał, ile to pali ? Rs7, Gtr czy R8 pod tym względem wygląda najkorzystniej ? A z innej beczki, bo auto jest z innej ligi, to nie podlega dyskusji, co Cię w nim irytuje? Jest coś takiego w ogóle, raczej z kwestii przyziemnych, typu zahaczasz o coś łokciem, czy wsiadanie jest do bani Jeszcze mnie ciekawi, czy coś poza ceną Ci nie leżało w turbo s, względem r8 ? Wsiada się tragicznie, ale to wszystkie auta tej klasy oprócz Porsche tak mają. Wysoki i szeroki próg mocno przeszkadza. Fotele są tak bardzo wyprofilmowane że czujesz się jak w aucie torowym Wycieraczki skrzypią w ciul Gówno widać że środka, chociaż jest lepiej niż w Huracanie. Poza tym same super doznania. Pali ze 30 litrów ale ma prawo. Jakieś takie pierdoły jak zbyt czuły układ kierowniczy czasami czy zawieszenie które jest głośne to standard w tych autach. W takim razie żona w mini, wsiadaniem, a raczej wysiadaniem musi być zachwycona Świetne było by polatać w Poznaniu, a szczególnie na Ringu taką petardą.
KOval81 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 W sumie to jeszcze nikt nie zapytał, ile to pali ? Rs7, Gtr czy R8 pod tym względem wygląda najkorzystniej ? A z innej beczki, bo auto jest z innej ligi, to nie podlega dyskusji, co Cię w nim irytuje? Jest coś takiego w ogóle, raczej z kwestii przyziemnych, typu zahaczasz o coś łokciem, czy wsiadanie jest do bani Jeszcze mnie ciekawi, czy coś poza ceną Ci nie leżało w turbo s, względem r8 ? Wsiada się tragicznie, ale to wszystkie auta tej klasy oprócz Porsche tak mają. Wysoki i szeroki próg mocno przeszkadza. Fotele są tak bardzo wyprofilmowane że czujesz się jak w aucie torowym Wycieraczki skrzypią w ciul Gówno widać że środka, chociaż jest lepiej niż w Huracanie. Poza tym same super doznania. Pali ze 30 litrów ale ma prawo. Jakieś takie pierdoły jak zbyt czuły układ kierowniczy czasami czy zawieszenie które jest głośne to standard w tych autach. I nie mam pytań Widzisz Szymeniu, czemu nikt z nas do tej pory tego nie chciał kupować - czekaliśmy na Ciebie w roli testera
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Szymek - kiedy lecisz na narty bo moi koledzy z lambo nie mają z tym problemu http://cdn.blessthisstuff.com/imagens/stuff/lamborghini-aventador-sr-auto-group-2.jpg Edytowane 28 Lutego 2016 przez miron78
Imhotet Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) I nie mam pytań Widzisz Szymeniu, czemu nikt z nas do tej pory tego nie chciał kupować - czekaliśmy na Ciebie w roli testera heh właśnie miałem takie klepnąć, ale po recenzji Szymona odpuszczam.. Edytowane 28 Lutego 2016 przez Imhotet
Zymek1989 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Fajnie, że jest ktoś kto napisze jak na prawdę jest z autem i nie koloryzuje i opisuje same superlatywy. Przeważnie ludzie, którzy gó...no mają robią z siebie Bóg wie kogo i wychwalają siebie lub to co mają- brakuje im obiektywizmu.
szymeniu Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Auto wyszykowane na sezon, jeszcze parę rzeczy muszę zrobić ale to kosmetyka. Teraz tylko czekać na BT i pogodę
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 jak się tak dłużej wpatrywać to nawet fajne
Tomi_81 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Czyli zobaczę to cacko na żywo w Bukowinie Szymek jedna sprawa jeśli mogę polecić to wrzucaj fotki przez... http://postimage.org/
szymeniu Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Pierwsze zabawy w trybie performance
Młody_drog Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Auta nie będę komentował, wiadomo Jak się teraz 'dociera' nowe auta?
Rekomendowane odpowiedzi