Brzeziak Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 40 minut temu, Houdini napisał: Hamulce ogarnięte, dzięki [mention=125121]BARTEKAUDI[/mention] za części Przyszły też boczne kierunki LED. Cieszę się bo zawsze mnie wkurzało jak żarówki gubiły farbę której potem było pełno w kloszu. Na szczęście LED rozwiązuje ten problem Tu nawet jedna zgubiła całą farbę i stała się biała Trzeba było trochę przyszlifować kołnierz żeby zmieściło się do kierunku No ale w końcu siedzi Wybiera się ktoś może na Vag Royal 2? Ja prawdopodobnie bede na Vag Royal
Houdini Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ja prawdopodobnie bede na Vag Royal [emoji4]No to pewnie będzie okazja pogadać [emoji2]
Houdini Opublikowano 1 Września 2017 Autor Opublikowano 1 Września 2017 Dziś przy okazji odkurzania postanowiłem cyknąć parę fot dywanikom gumowym. Jeśli chodzi o same dywany, to spasowanie idealne, guma fajna, miękka, dosyć wysokie"progi"dzięki czemu woda raczej nie powinna się wylewać, no i moim zdaniem jedne z ładniejszych jakie widziałem w B5 [emoji2] no i do tego OEM [emoji6]
marcinoa4b5 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 świetne foty, pięknie się prezenci, masz mega czyściutko
enczu Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Dywany są mega dobre Ale zmień to radio, bo wyglada jak z ogłoszenia typowego handlarza mirka
Houdini Opublikowano 2 Września 2017 Autor Opublikowano 2 Września 2017 Dywany są mega dobre [emoji3] Ale zmień to radio, bo wyglada jak z ogłoszenia typowego handlarza mirka Będzie 2din, a do tego czasu mirkowe radio musi mi wystarczyć [emoji2]
Houdini Opublikowano 2 Września 2017 Autor Opublikowano 2 Września 2017 świetne foty, pięknie się prezenci, masz mega czyściutko:kox:Dzięki, świeżo sprzątane to czysto [emoji14]
Łuki28.08 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 zdaje mi się czy te z tyłu nie są za wąskie ??
Houdini Opublikowano 3 Września 2017 Autor Opublikowano 3 Września 2017 zdaje mi się czy te z tyłu nie są za wąskie ??Fotel jest max do przodu. Faktycznie zwężają się ku górze ale po pierwsze to rzadko kiedy fotel jest tak wysunięty w przód żeby ktoś tak głęboko nogi położył, a druga sprawa, to nie licząc mojej mamy, to to jest dwuosobowe kombi [emoji6] także z tyłu nikt nie jeździ [emoji14]
a4bartek Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Środek kosa Carbony i kierownica świetnie wyszły.
Houdini Opublikowano 5 Września 2017 Autor Opublikowano 5 Września 2017 23 godziny temu, booster70 napisał: Podlinkuj dywaniki https://www.ecstuning.com/b-genuine-volkswagen-audi-parts/all-weather-rubber-floor-mats-set-of-four-black-with-audi-sport-logo/zaw179004blk/
booster70 Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 O zesz kur... Nie gadaj ze 400zl dales za dywaniki juz mi przeszlo, kupie zwykle hehe
Houdini Opublikowano 5 Września 2017 Autor Opublikowano 5 Września 2017 Ja dałem trochę mniej dzięki szwagrowi w us, bo do tego dodaj jeszcze wysyłkę [emoji6][emoji14] oni sobie liczą 150$
xBladex Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 To może i ja pomyśle o zakupie.. szwagierka też w usa..
Houdini Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 Jesień.... Ty kur#o....Tylko deszcz i deszcz. Co umyjesz auto to zaraz syf. Ehhh.Vag Royal2 zaliczony [emoji6] niestety bez nagród, no bo za co [emoji14] przy tych projektach co tam przyjeżdżają to ja seria jestem [emoji6] chociaż byłem w szoku że jedyne B5 na evencie [emoji848]W końcu dotarł do mnie carbon [emoji16][emoji16][emoji16]Mam jakiś zestaw dekorów śmieci na którym zaczynam ćwiczyć [emoji4] na dniach powinien dojść carbon z czerwonym kevlarem od majfriendów, więc jeśli starczy to zrobię z niego zestaw [emoji6] docelowo po chwili praktyki mam w planach szarpnąć się na trochę droższy materiał - z czerwoną nicią, i wrzucić go na wszystkie dekory [emoji7][emoji7][emoji7]No ale najpierw musi wyjść dobrze to co teraz ogarniam.
a4bartek Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) Ten z czerwona nicią świetnie wyglada Edytowane 23 Września 2017 przez a4bartek
Houdini Opublikowano 24 Września 2017 Autor Opublikowano 24 Września 2017 Ten z czerwona nicią świetnie wyglada Obłędnie to wygląda już gotowe [emoji2](zdjęcia zapożyczone z profilu gościa co robi to pro) Tu inne kolory nici A tu carbon z kevlarem w różnych barwach Także jest spora opcja kombinacji. Kwestia ściągnięcia materiału, bo u nas jeszcze nie znalazłem [emoji17]
Rekomendowane odpowiedzi