Danny Way Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witajcie, w ten weekend ukradli mi RNS-E z mojej A4. Stała pod blokiem na Włochach w Warszawie. Zdjęcia navi i numery poniżej, Miała widoczną rysę na wyświelaczu, zepsuty potencjometr głośności oraz zacinające się przyciski. Za pomoc w odnalezieniu nagroda darmowe galerie
Robero321 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Daniel teraz w Warszawie i okolicach kradną RNSy na potęgę.. Powodzenia w szukaniu.. Jak byś nie znalazł i chciał kolejnego zabezpieczyć tak żeby żaden menel Ci go nie wyjął to daj znać dryndne i Ci powiem co i jak
Szarik Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Znajomemu ukradli ostatnio RNS-D,więc RNS-E to jeszcze większa pokusa.Powodzenia w szukaniu.
Chudy112 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Daniel teraz w Warszawie i okolicach kradną RNSy na potęgę.. Powodzenia w szukaniu.. Jak byś nie znalazł i chciał kolejnego zabezpieczyć tak żeby żaden menel Ci go nie wyjął to daj znać dryndne i Ci powiem co i jak Hej nie w temacie ale jak zabezpieczyć? Można na prv.Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Yuri22 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jakaś plaga. Mi dziabnęli RNS-E w Styczniu, a jakiś tydzień później dyrektor mojego działu zastał swojego Paska B8 bez szyby i nawigacji.
szczuraz Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jak byś nie znalazł i chciał kolejnego zabezpieczyć tak żeby żaden menel Ci go nie wyjął to daj znać Mój znajomy zabezpieczył RNS tak żeby nie wyjęli. Porobili mu śrubokrętem dziury w wyświetlaczu i zdemolowali wnętrze. W tym wypadku taniej było oddać navi.
_quattro_ Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Mój znajomy zabezpieczył RNS tak żeby nie wyjęli. Porobili mu śrubokrętem dziury w wyświetlaczu i zdemolowali wnętrze. W tym wypadku taniej było oddać navi. Niestety masz chyba rację. Jak taki gnój nie będzie mógł wyciagnać navi to ze złości zdemoluje wszystko do okoła
Robero321 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Może i będzie chciał po 10 do 15 sekundach mam powiadomienie na komórkę po kilkudziesięciu kolejnych jestem przy samochodzie z odpowiednim narzędziem a biegam bardzo szybko więc jest szansa że taki klient następne co odwiedzi to będzie SOR a i szansa na to że zostanie inwalida tez jest spora
_quattro_ Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 po 10 do 15 sekundach mam powiadomienie na komórkę tego posłucham chętnie dalej co to za fajne rozwiązanie?
Path Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja również. Robercik jutro na spocie koniecznie musisz podzielić się tajemnicą
.Pablo. Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Może i będzie chciał po 10 do 15 sekundach mam powiadomienie na komórkę po kilkudziesięciu kolejnych jestem przy samochodzie z odpowiednim narzędziem a biegam bardzo szybko więc jest szansa że taki klient następne co odwiedzi to będzie SOR a i szansa na to że zostanie inwalida tez jest spora I przez 10 lat auto będzie stało w garażu a ty na dołku siedział za pobicie hahaha ;-) Edytowane 1 Marca 2016 przez .Pablo.
Karolwnik Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Może i będzie chciał po 10 do 15 sekundach mam powiadomienie na komórkę po kilkudziesięciu kolejnych jestem przy samochodzie z odpowiednim narzędziem a biegam bardzo szybko więc jest szansa że taki klient następne co odwiedzi to będzie SOR a i szansa na to że zostanie inwalida tez jest spora I przez 10 lat auto będzie stało w garażu a ty na dołku siedział za pobicie hahaha ;-) Masz obywatelski obowiazek powstrzymac przestepce, jak trafisz na normalnego policjanta to sie spyta "po schodach biegl i sam sie wypier***?"
rafi10612 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Może i będzie chciał po 10 do 15 sekundach mam powiadomienie na komórkę po kilkudziesięciu kolejnych jestem przy samochodzie z odpowiednim narzędziem a biegam bardzo szybko więc jest szansa że taki klient następne co odwiedzi to będzie SOR a i szansa na to że zostanie inwalida tez jest spora Chyba wiem oczym mowisz tylko niewiedzialem czy to tez ma taka funkcje
jacek70 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Może i będzie chciał po 10 do 15 sekundach mam powiadomienie na komórkę po kilkudziesięciu kolejnych jestem przy samochodzie z odpowiednim narzędziem a biegam bardzo szybko więc jest szansa że taki klient następne co odwiedzi to będzie SOR a i szansa na to że zostanie inwalida tez jest spora I przez 10 lat auto będzie stało w garażu a ty na dołku siedział za pobicie hahaha ;-) Masz obywatelski obowiazek powstrzymac przestepce, jak trafisz na normalnego policjanta to sie spyta "po schodach biegl i sam sie wypier***?" Normalnego policjanta ?? dobre sobie . Tacy są tylko w filmach. Rzeczywistość jest zupełnie inna.
Robero321 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Mateusz dzisiaj niestety na spota nie dało rady.. Gościnne występy na śląsku.. jutro do Ciebie dryndnę po małe co nie co
amaradaar Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Roberto... Co to za narzedzie ktore powiadamia po 10-15 sekundach na komorke ??
Awra Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Ja też jestem ciekawy...jeżeli jest coś takiego. Dwaj nam info co z tym sprzętem
Robero321 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Powiadomienie radiowe sprzęgnięte z czujnikami w wozie
amaradaar Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 to tak w skrócie mnie raczej interesuje jakiej masz firmy itd itp.. ??
Robero321 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Może i będzie chciał po 10 do 15 sekundach mam powiadomienie na komórkę po kilkudziesięciu kolejnych jestem przy samochodzie z odpowiednim narzędziem a biegam bardzo szybko więc jest szansa że taki klient następne co odwiedzi to będzie SOR a i szansa na to że zostanie inwalida tez jest spora I przez 10 lat auto będzie stało w garażu a ty na dołku siedział za pobicie hahaha ;-) Skąd wiesz że nie siedzę teraz a tak na poważnie to na rynku jest sporo zabezpieczeń z powiadomieniem czy to na tel komórkowy czy za pomocą odpowiedniego pilota przy alarmie. Wystarczy że zapytacie w pierwszym zakładzie zakładającym alarmy i zabezpieczania. Publicznie nie będę się o tym rozpisywał ponieważ niestety i na tym forum siedzą osoby które potocznie nazywane są złodziejami i nie ma potrzeby edukować tego bydła. Danielowi jak i znajomym których znam osobiście zaoferowałem pomoc ponieważ go osobiście znam i wiem czym się zajmuje. Natomiast bez urazy ale większość zapytań odnośnie zabezpieczenia zostanie bez odpowiedzi ze względu na to że przyjęło się na forum że o zabezpieczeniach tych FABRYCZNYCH jak i tym INDYWIDUALNYCH nie piszę się publicznie
Rekomendowane odpowiedzi