Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony letnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ori to kula tak jak Fido pisze :wink: chyba że ktoś już przegwałcił :facepalm:

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 786,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No może się mylę :/ wiem, że jak kupowałem dystanse i dłuższe śruby do tego to mi przysłali złe śruby i wymieniałem, no ale trudno, mogłem się pomylić.

Opublikowano

Tak w ori mam kule, bylem w warsztacie powiedzieli mi, ze takie same potrzebuje, nawet ta sama dlugosc, czego nie jestem pewny. W porownaniu do ori srub te wystaja o jakies 3mm mniej.

Opublikowano

Pierwszy tysiąc zrobiony na nowiutkich Dunlop SP Sport maxx GT 225/35. Zawiecha i heometria ustawiona. Powiem po krótce :wspaniała przyczepność i sterowność na suchym i mżawce. Niecierpliwie czekam na duuuży deszcz ☔.

Opublikowano

Polecam Dunlop Sport Maxx RT 235/45 ...dobry stosunek jakość/cena

Opublikowano

Pierwszy tysiąc zrobiony na nowiutkich Dunlop SP Sport maxx GT 225/35. Zawiecha i heometria ustawiona. Powiem po krótce :wspaniała przyczepność i sterowność na suchym i mżawce. Niecierpliwie czekam na duuuży deszcz ☔.

Co to będzie jak domontujesz quattro... wtedy zostanie Tobie chyba tylko czekanie na biblijny potop :D

:wink:

Opublikowano

Panowie, mając do wyboru w rozmiarze 235/40/18:

Pirelli CINTURATO P7 BLUE

Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 3

Continental CONTISPORTCONTACT 5

na którą z nich byście się zdecydowali? Wiem, że Continental zbiera dobre opinie i podobnież doskonale hamuje ale również podobnież szybko się kończy, no i jednocześnie jest niestety ciut droższy od pozostałych.

Jakbym miał wydawać 2 i pół tysia to jednak wolałbym na coś, co przejedzie więcej niż jeden sezon.

Ktoś miał jakieś doświadczenia z którymiś z tych opon i mógłby się podzielić?

Edytowane przez Suli

Opublikowano

Witam potrzebuje kompletu nowych opon w rozmiarze 225/55/16 , myślałem nad Zeetex HP 1000, oraz Kormoran Gamma B2. Czy któreś z nich są godne polecenia, może macie jakieś inne propozycje, budżet ok 900 zł

Opublikowano

Witam potrzebuje kompletu nowych opon w rozmiarze 225/55/16 , myślałem nad Zeetex HP 1000, oraz Kormoran Gamma B2. Czy któreś z nich są godne polecenia, może macie jakieś inne propozycje, budżet ok 900 zł

za tą kasę masz uniroyale

sorry źle spojrzałem na rozmiar szukasz 225 ,ja miałem na myśli 205 :facepalm:

Opublikowano

Jednak 215/55 r16

Opublikowano

Co to będzie jak domontujesz quattro... wtedy zostanie Tobie chyba tylko czekanie na biblijny potop :D

:wink:

Wezmę wiosła ? i w drogę... Yo

Panowie, mając do wyboru w rozmiarze 235/40/18:

Pirelli CINTURATO P7 BLUE

Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 3

Continental CONTISPORTCONTACT 5

na którą z nich byście się zdecydowali? Wiem, że Continental zbiera dobre opinie i podobnież doskonale hamuje ale również podobnież szybko się kończy, no i jednocześnie jest niestety ciut droższy od pozostałych.

Jakbym miał wydawać 2 i pół tysia to jednak wolałbym na coś, co przejedzie więcej niż jeden sezon.

Ktoś miał jakieś doświadczenia z którymiś z tych opon i mógłby się podzielić?

Każda z nich polata więcej niż sezon oczywiście pod warunkiem że nie ruszasz nonstop na piskach i z piskiem jazdy nie kończysz. Oczywiście z uwzględnieniem tych sytuacji kiedy nie można inaczej bo będzie boom. Miałem i Continental ( wprawdzie starsze modele) i nie ma o co się przyczepić. Co do Pirelli to ostatnią zimę przelatalem na nowych Sotezzo Winter ( jakieś kilka tysięcy) i po ściągnięciu gość powiedział że są jak nowe niemalże. A co do właściwości jezdnych nigdy nie miałem nic lepszego.
Opublikowano

W sumie to wezmę Uniroyal RainSport 3 205/55r16

Edytowane przez Pandzior

Opublikowano

ostatnio dla znajomego brałem taki komplet za 900zł

Opublikowano

Co powiecie o oponach Nokian Line w rozmiarze 205/50 R17?

Szukam w necie ale nikt nie może powiedzieć czy mają rant ochronny

Wysłane z mojego Xperia™ Z3 Dual przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W temacie 225/40/R18

Czy ktoś użytkuje tegoroczną nowość Hankook Ventus Prime 3 K125? Opony dość korzystne cenowo, a opinii jak na razie jak na lekarstwo.

Opublikowano

W temacie 225/40/R18

Czy ktoś użytkuje tegoroczną nowość Hankook Ventus Prime 3 K125? Opony dość korzystne cenowo, a opinii jak na razie jak na lekarstwo.

Ja mam, ale przejechałem dopiero 300 km, więc ciężko o ocenę.
Opublikowano

też mam, ale trudno ocenić bo zbyt mało przejechane, bardziej sugerowałem się opiniami , etykietą i ceną,.Wygląda nie żle na aucie,oczywiście jest cichsza od zimówek co dla mnie nie ma znaczenia , rancik ok i liczyłem na to że nie będzie ąż tak mocno podrywać wody z asfaltu , niestety,, wiecznie tylna szyba zasr ,,,,a

Opublikowano

Może ktoś, coś powiedzieć o oponach Nokian Zline 225 45 17?

Opublikowano

Może ktoś, coś powiedzieć o oponach Nokian Zline 225 45 17?

Do czego ten rozmiar?

Mam 235/45/17 i jestem bardzo zadowolony. Gdyby były jeszcze cichsze to byłoby już zupełnie super. :)