Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony letnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eeeeeee to nie ja - ja mam j/w zimowe WE A3 245/40 R18 :)

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 785,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Eeeeeee to nie ja

ulżyło Ci co ??

:decayed:

Opublikowano

Myślałem ze to ja mam iść do tablicy :D

Opublikowano

Myślałem ze to ja mam iść do tablicy :D

Kowalski siadaj, pała

:grin:

Opublikowano

Hehehe Pan da 3 psorze

Opublikowano

Witajcie.

przed zmianą gum na letnie zauważyłem że na moim dwuletnim goodyear'ze 225/45/r17 wywaliło mi bąbla z boku - więc czeka mnie zmiana gum na tyłach.

niestety jako ze miałem sporo wydatków (wtryski, ukł.hamulcowy, amory, akumulator) muszę poszukać coś budżetowego i myślałem o:

Barum BRAVURIS 3 HM 225/45 R17 91 Y

wychodzi w cenie ok 250-260 zł

Jeśli macie inne propozycje w przedziale <300 zł / sztuka byłbym wdzięczny!

Opublikowano

w moich goodyearach bylo to samo :wink:

barumy są ok, zobacz też hankook na przyklad k115 jeśli nie uda Ci sie znaleźć taniej niż 300zł możesz smiało brać barumy

Edytowane przez Ans

Opublikowano

znalazłem też w cenie 2x barumek dwie używane goodyerki ale z 2010 roku niby 7mm ale to oznacza że nie były używane zbytnio, więc moga być w kiepskim stanie.

hankooki o których piszesz maja lepsze parametry (C, B vs E, C) niż w barumach - no to mam orzech do zgryzienia

Opublikowano

mam hankooki w drugim aucie i z ręką na sercu polecam

barumy tez nie są złe

uzywki goodyeary odpuść, moje miały dwa lata w bdb stanie i sie ich pozbyłem bo nie mogłem ich znieść :decayed:

Edytowane przez Ans

Opublikowano

używki bym skreślał w pierwszej kolejności ...

Opublikowano

znalazłem też w cenie 2x barumek dwie używane goodyerki ale z 2010 roku niby 7mm ale to oznacza że nie były używane zbytnio, więc moga być w kiepskim stanie.

hankooki o których piszesz maja lepsze parametry (C, B vs E, C) niż w barumach - no to mam orzech do zgryzienia

5-letnia, do tego używana opona. Nawet się za czymś takim nie oglądaj, to juz komletnie swoje funkcji nie spełnia. Kupić to może ktoś, aby dobic na torze.

barumy miałem na lato i sobie chwaliłem, hankooki mam na zimę w innym aucie i też sa naprawe ok.

Opublikowano

Panowie ,może podrzucicie co wybrac bo mam dylemat z letnimi chodzi o markę i inne parametry ,które są na plus dla użytkownika jedne to hancooki k115 ( na plus rant ochronny , ale czy rzeczywiście spełnia swoją rolę??? ) w cenie 230zł produkcja węgry, drugie unirojal raintsport 3 w cenie 255zl produkcja niemcy , obie w rozmiarze 205,55,16 ceny z montażem u lokalnego gumiarza

Opublikowano

Ja bym wziął na Twoim miejscu te Uniroyale. kolega ma takie tylko w 17" i chwali sobie

Opublikowano

Uniroyal jak najbardziej :) Ja na lato teraz zakupiłem Continentale ContiSportContact 5 225/40/18 Y - jezdził ktos na takich ? Moze cos wiecej powiedziec?

Edytowane przez dydek1

Opublikowano

Continental ogólnie dobra opona, cicha,dobrze trzyma na suchym i mokrym,minus to że dość szybko znika i droga w zakupie,tylko dlatego wybrałem tańszego dunlopa

Opublikowano

Continental to jedne z droższych ale trzymają super. Posiadam takie szkoda że ostatni sezon. W przyszłym będzie coś innego.

Opublikowano

Dunlop też szybko znika.

W sumie to zależy od stylu jazdy. Ale na obnizonym zawiasie i niskim profilu aż się prosi aby wejść i wyjść szybko z zakrętu...

Zliny założone. Pierwsze 50 km przejechane i całkiem nieźle. Nie są zbyt głośne. Chyba jedynie słuchać szum powietrza w uszzelkach przy 160... Więcej w info poniedziałek jak przejdę z pl do nl.

Kapeć 235/35/19.

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

na allegro vredestein ma swój profil i wyprzedają opony w mega cenach

ja za moje sessanty 225/45/17 dalem ponad 1400zł

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=99202&limit=180&order=qd&us_id=38300758

Ładne mi to okazje, jak w sklepie komplet 255/35 R19 kosztuje 650x4=2600, a u nich 2939pln :)

na allegro vredestein ma swój profil i wyprzedają opony w mega cenach

ja za moje sessanty 225/45/17 dalem ponad 1400zł

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=99202&limit=180&order=qd&us_id=38300758

Opublikowano

Cóz, moja opona jest znacznie tańsza. Tak samo 205/55. Na ten co podajesz nawet nie zerknąłem

Edytowane przez Ans