Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 No wiec mamy nowy fotoradar na trasie Ryki -> Żyrzyn Miejscowosć Kosmin zaraz za wiaduktem :gwizdanie: jeszcze dziewica, bo zaslepione szkiełko tekturą :gwizdanie:
paput Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a my na mieście na centralnej nówka sztuka takiego jeszcze nei widziałem
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 a my na mieście na centralnej nówka sztuka takiego jeszcze nei widziałem łuuu dobrze wiedzieć bo ten to taki pojechany dizajn ten u nas to normalny kalosz
paput Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a my na mieście na centralnej nówka sztuka takiego jeszcze nei widziałem łuuu dobrze wiedzieć bo ten to taki pojechany dizajn ten u nas to normalny kalosz no jeszcze nie działa ale lada chwila będzie walił zdjęcia a jeździ się na tej prostej zwłaszcza nocą że hohoho :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 a my na mieście na centralnej nówka sztuka takiego jeszcze nei widziałem łuuu dobrze wiedzieć bo ten to taki pojechany dizajn ten u nas to normalny kalosz no jeszcze nie działa ale lada chwila będzie walił zdjęcia a jeździ się na tej prostej zwłaszcza nocą że hohoho :gwizdanie: no wiem wiem tam w dzień jest nawet walka o "pozycje" na środkowym :polew:
paput Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Ciekawe kiedy go ktoś ustrzeli na wirażu
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Ciekawe kiedy go ktoś ustrzeli na wirażu A ja czekam na rozporządzenie o wycofaniu straszaków przy drodze, w terenie ryk juz 3 takie puchy stoja odczasu do czasu cos tam wsadzą, raz na kwartał[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 15:51_________________________________________________karwa jedna mać w wtorek śnieg zapowiadaja a to taki wazny dzień http://pogoda.onet.pl/0,12847,38,miasto.html Mam nadzieje że sie jełopom nie sprawdzi to
rafalekx Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 karwa jedna mać w wtorek śnieg zapowiadaja a to taki wazny dzień http://pogoda.onet.pl/0,12847,38,miasto.html Mam nadzieje że sie jełopom nie sprawdzi to I teoretycznie w środę ma się utrzymać A jaki to ważny dzień? :gwizdanie:
bigos_s Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 to ty nie wiesz toż to przecie jest 23.11.2010
paput Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 to ty nie wiesz toż to przecie jest 23.11.2010 dla kowiego mikołaj [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 17:01_________________________________________________dostanie nowe moce
rafalekx Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 to ty nie wiesz toż to przecie jest 23.11.2010 ch#j dzień jak każdy inny dla mnie to będą 3 dni przed ważnym dniem A to że 23.11 kowiaczek się załamie bo okaże się że tyle modzenia a tu ledwo 140 KM wypluje to inna sprawa
paput Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 17:26_________________________________________________ to ty nie wiesz toż to przecie jest 23.11.2010 ch#j dzień jak każdy inny dla mnie to będą 3 dni przed ważnym dniem A to że 23.11 kowiaczek się załamie bo okaże się że tyle modzenia a tu ledwo 140 KM wypluje to inna sprawa
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 Wczoraj sie stresowałem pogodą, dzisiaj patrze juz 7 stopni i deszcz moze jeszcze na zimówki nie bedzie trzeba przechodzic, wczoraj na kostce boczkiem latałem w nocy Armi to delikatne przeładowanko zwalczyłem wyskokiem do trojanowa i spowrotem juz log w normie
Armi Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Armi to delikatne przeładowanko zwalczyłem wyskokiem do trojanowa i spowrotem juz log w normie Długo Cię nie było na forum, więc pomyślałem,że może popędziłeś do samej Warszawy
rafalekx Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 wczoraj na kostce boczkiem latałem w nocy ja codziennie większość zakrętów bokiem ogarniam niby śniegu nie ma ale na letnich łatwo o boka, przez te wilgotności na asfalcie
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 jasne Musze powiedzieć że zglebiony szarak na większej feldze w porónaniu do porzedniego szaraka efektownie sie ślizga, juz nie kutra rybackiego nawet zapiszczał co mało mu sie zdaża, ale zawieche mam do roboty wiec nie ma co głupieć na asafalcie czy kostce :gwizdanie:
hanson1982 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Kowi a co w zawieszce masz do roboty?? Bo moze byśmy sie zgadali i razem części hurtem kupili
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 Kowi a co w zawieszce masz do roboty?? Bo moze byśmy sie zgadali i razem części hurtem kupili hanson nie wiem ale napewno drązki kierownicze i cos z tyłu :gwizdanie: musiał bym podjechać do jakiegoś fachmena zeby poruszał tam i bym wiedział, zastanwiałem sie tak czy nie kupic kompletnego zawiasu i wymiernic to co trzeba a reszta padnie z czasem to znowu wymienic, albo wszystko na raz?? tylko czy warto :gwizdanie:
hanson1982 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 No ja cały przód kupuje i tez na raz wymieniam, a to co dobre zostanie to na podmianke Jak u Głodka sprawdzał mi zawiech to powiedział o paru rzeczach i krzyknął 700 a za 1100 mam komplet, Także chyba sie nie bede zastanawiał. A i tył mam cały do roboty ;( i tarcze z tyłu i ... K***a skarbonka ty moja, żarniki świateł... i .... Ufff chyba go schowam do garażu i wyciuągnę wiosną
Rekomendowane odpowiedzi