Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 a nie wiem :> Adam to chyba tylko swoją czarnulą b5 sie zajmuje ciekawe co na to narzeczona? :gwizdanie:
paput Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ciekawe kiedy mu FMIC wybaczy zarejestrowałem się na LKA :gwizdanie: :>
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 ciekawe kiedy mi FMIC wybaczy zarejestrowałem się na LKA :gwizdanie: :> A czego ma Ci FMIC wybaczać ja tam na LKA nie mam konta bo i tak na LU nie jeżdzę
paput Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ciekawe kiedy mi FMIC wybaczy zarejestrowałem się na LKA :gwizdanie: :> A czego ma Ci FMIC wybaczać ja tam na LKA nie mam konta bo i tak na LU nie jeżdzę jest tam kilka a4
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 No wiem ze są :gwizdanie: ale to i tak nie przemawia do mnie ja tam zostaje tutaj
Armi Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie ja w piłke niegram, nie oglądam, no chyba że znaczna częsc towarzystwa to ogląda to sie przyłaczam, czasem ide tylko na mecz miejscowej drużyny poooglądać co robią kibice hmm zielonego to nie było, w sumie to był chyba tylko jeden sedan czerwony bodajze Korzenia a Adam gierzy czy tylko biega? Od wiosny zaczynam profesjonalny trening Nie masz pełnego składu na mecz?? Teraz spoty w Rykach będą pod TESCO?? a nie wiem :> Adam to chyba tylko swoją czarnulą b5 sie zajmuje ciekawe co na to narzeczona? :gwizdanie: Spoko Agnieszka mi wybaczyła jak nie zamontowałem kratek
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 :> Adam to chyba tylko swoją czarnulą b5 sie zajmuje ciekawe co na to narzeczona? :gwizdanie: Spoko Agnieszka mi wybaczyła jak nie zamontowałem kratek aaa to o to chodziło
paput Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie ja w piłke niegram, nie oglądam, no chyba że znaczna częsc towarzystwa to ogląda to sie przyłaczam, czasem ide tylko na mecz miejscowej drużyny poooglądać co robią kibice hmm zielonego to nie było, w sumie to był chyba tylko jeden sedan czerwony bodajze Korzenia a Adam gierzy czy tylko biega? Od wiosny zaczynam profesjonalny trening Nie masz pełnego składu na mecz?? Teraz spoty w Rykach będą pod TESCO?? a nie wiem :> Adam to chyba tylko swoją czarnulą b5 sie zajmuje ciekawe co na to narzeczona? :gwizdanie: Spoko Agnieszka mi wybaczyła jak nie zamontowałem kratek mam skład ale jakbyś chciał to zaparaszam
_Solar_ Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 pany spocik w piatek w kurowie urządzamy
rafalekx Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 pany spocik w piatek w kurowie urządzamy ja nie mogę
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 pany spocik w piatek w kurowie urządzamy ja nie mogę alkoholik
rafalekx Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 alkoholik wtedy to już Pan alkoholik oby
paput Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 alkoholik wtedy to już Pan alkoholik oby :>[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 23:22_________________________________________________ja mam na popołudnie do roboty
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 W piatek spot spontan w Kurowie na cepie, jak ktos chętny to pisać Solariusz organizuje kórwa miałem to w LPU napisac :polew: :polew:
Kowi87 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 Kowi no i co Ci tam wyrezali a nie ma co gadać
Kowi87 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 racja daj wykres Jest w linku w podpisie
bigos_s Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Kuffa ale żywioł na drodze dopiero wróciłem z pracy a wyjechałem wczoraj na 6 rano
Kowi87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 ja dzisiaj też głupiałem po miescie, dwie zaspy ściete tyłem, czułem sie jak w grze
Rekomendowane odpowiedzi