jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885 pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć!
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Roberto jesteś w ten week w Ry grubszy spocik 70km dalej sie szykuje jechał byś na sobote tylko
rafalekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A Ty Kowi tylko na sobotę się piszesz?
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A Ty Kowi tylko na sobotę się piszesz? yhy Ale może kierowniczke sobie ogarne ale anrazie to odległy pomysł
rafalekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 bierz kierowniczkę pod namiot... :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Spot w Rykach godzina 16, parking pod budowlanką Zapraszam
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Żebyś pisał wczoraj to bym wpadł,a tak mnie nie będzie. Ale jutro będę to się odezwę
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Żebyś pisał wczoraj to bym wpadł,a tak mnie nie będzie. Ale jutro będę to się odezwę Synu raptem 35min dzieliło mnie od wczoraj :polew: a tak godzina 16 jest terminem nie stabilnym
bigos_s Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 kuźwa znów rozkopali wjazd do Richmond co się stało że się posrało ze starą-nową nawierzchnia ? Jeździł może ktoś na Pirelli P7 ???
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 wy***ali cała nową ulice dogóry nogami bo podobno czegoś tam nie spełniała i to w ramach reklamacji robią :wallbash:
pastaldo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 wy***ali cała nową ulice dogóry nogami bo podobno czegoś tam nie spełniała i to w ramach reklamacji robią :wallbash: :polew:życie
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 mi to tam rybka ale przejezdni maja lipe bo stoja w kilometrowych korkach, dzisiaj był spokój bo wycinali resztki nawierzchni po obrzeżach, ale jak zaczna kłaść i wróci wahadełko, to narody nie jezdzijcie przez ryki :polew:
pastaldo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 mi to tam ryvka ale przejezdni maja lipe bo stoja w kilometrowych korkach, dzisiaj był spokój bo wycinali resztki nawierzchni po obrzeżach, ale jak zaczna kłaść i wróci wahadełko, to narody nie jezdzijcie przez ryki :polew: dobrze że się nie wybieram w najbliższym czasie w te strony
Armi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 wy***ali cała nową ulice dogóry nogami bo podobno czegoś tam nie spełniała i to w ramach reklamacji robią :wallbash: Lepiej niech zrobią w ramach reklamacji niż mielibyśmy rok czasu pojeździć po równej nawierzchni a później po koleinach i mówić, że ryckie drogi . Nie narzekać jak ....... proszę :> :>[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 23:27_________________________________________________ mi to tam ryvka ale przejezdni maja lipe bo stoja w kilometrowych korkach, dzisiaj był spokój bo wycinali resztki nawierzchni po obrzeżach, ale jak zaczna kłaść i wróci wahadełko, to narody nie jezdzijcie przez ryki :polew: dobrze że się nie wybieram w najbliższym czasie w te strony Ryckie rozkopańce są lepsze niż Lubelskie nierozkopane
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 na równi z moim oknem zrobili ucinke asfaltu i co noc teraz słysze tylko łomot nie zwalniajacych debili a jak postawia wahadło to juzw ogóle apokalipsa cała noc bedzie warczał jakis tir czekajacy na zielone
bigos_s Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Kowi z drogowcami nie gadałeś o lewoskręcie do Orlena może tym razem dało by się coś wynegocjować za porządne 0.7 przynajmniej jakaś przerywana \
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 taaa zapomnijcie o lewoskręcie :sick3: zrobia kolejna lipe
hornet Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Kowi z drogowcami nie gadałeś o lewoskręcie do Orlena może tym razem dało by się coś wynegocjować za porządne 0.7 przynajmniej jakaś przerywana \ To ja później jak przyjeżdżam w domowe rejony to się dziwie kto miał takie pomysły na różnego rodzaju patenty drogowe a to Wasza sprawka :polew:
Armi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Kowi z drogowcami nie gadałeś o lewoskręcie do Orlena może tym razem dało by się coś wynegocjować za porządne 0.7 przynajmniej jakaś przerywana \ To ja później jak przyjeżdżam w domowe rejony to się dziwie kto miał takie pomysły na różnego rodzaju patenty drogowe a to Wasza sprawka :polew: Widziałeś ronda w Dbl ?
Rekomendowane odpowiedzi