bigos_s Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 och rzesz ty w te i na zad -> tego tam
Armi Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Już żałuję, że nie pojechałem :doh1:
Kowi87 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Armistead jak tam prace nad chromami
Armi Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Hmm trzeba jakieś kupić, jeszcze nie zdecydowałem jakie. Najpierw to chyba do lakiernika pójdzie a później biorę się za przyciemnianie szyb i te chromy
Kowi87 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Chromy mozesz również kupić w Dęblinie na bankowej w motoryzacyjnym tam gdzie po schodach sie wchodzi ale nie wiem jakie mają ceny ale zawsze mozesz sobie porównać te grubosci które by Ci bardziej pasowały na żywo a co do ściemy szybek to gdzie będziesz robił ?? moze i ja bym Avanta zafoliował :kox:
hanson1982 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kurcze Kowi smaku narobiłeś. Ja niestety nie dałem rady przyjechac, dopadł mnie wyjazd ale strasznie załuje.... A jaK tam turbinka, kręcisz już ją nieco wyźej???
Kowi87 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kurcze Kowi smaku narobiłeś. Ja niestety nie dałem rady przyjechac, dopadł mnie wyjazd ale strasznie załuje.... A jaK tam turbinka, kręcisz już ją nieco wyźej??? kręce ja do 3,5tys obr, ale musze wymienić na nowy przewód olejowy bo ten sie troche poci na śrubie. Noi dolot chyba będe musiał przeczyscić, bo jak pocisne tak do 160km/h to capi olejem jeszcze skutki poprzedniej hybrydki, 6maja bede jechałna program a w międzyczasie moze Fmic ogarne ale to narazie nic pewnego
Armi Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Chromy mozesz również kupić w Dęblinie na bankowej w motoryzacyjnym tam gdzie po schodach sie wchodzi ale nie wiem jakie mają ceny ale zawsze mozesz sobie porównać te grubosci które by Ci bardziej pasowały na żywo a co do ściemy szybek to gdzie będziesz robił ?? moze i ja bym Avanta zafoliował :kox: Myślałem o kupieniu foli i podrzuceniu znajomemu do zrobienia (o ile się zgodzi). Jutro się wybiorę na bankową i zobaczę co oni tam mają. Dzięki, oszczędziłeś mi sporo czasu.
krzyniek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 który tak zadymił przelatywałem dziś przez Ryki i widoczność bardzo mała
Kowi87 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 który tak zadymił przelatywałem dziś przez Ryki i widoczność bardzo mała Pierwszy raz w życiu gotowałem obiad dla rodziny :polew: :polew: sorry że tak wyszło heheheheh
_Solar_ Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kowi87 a może jutro by sie tak styknąć w Rykach bo jutro jak plany się nie zmienią to bede przejeżdzał przez LRY
Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kowi87 a może jutro by sie tak styknąć w Rykach bo jutro jak plany się nie zmienią to bede przejeżdzał przez LRY O patrz Piątek mi pasuje, a o której bedziesz przejeżdzął przez Riczmond bo jak w godzinach 18-19 to i JanJazda by sie trafił
janjazda Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ja już dzisiaj wieczorem nawet będę, wiec jutro jak najbardziej
Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No to na którą sie nastawiamy :kox: zapomniałem że świeta zapasem :polew: przepracowanie heheh projekcik trzaskam i w miedzy czasie składnke robie bo nuta mi sie znudziła w aucie a RMF maxxa nie idzie słuchać na HIDach Solar o której bedziesz gonił przez Riczmond
Armi Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 O to może i ja bym podjechał :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 O to może i ja bym podjechał :gwizdanie: No ty to musowo heheh trza sie lampkami pochwalić
_Solar_ Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Solar o której bedziesz gonił przez Riczmond Gdzies w granicach 14 będe prawdopodonnie wyjezdzał z LC wiec myślę ze gdzieś 17 - 18 był bym w LRY jeśli nic nie będzie stało na przeszkodzie to zawitam z chęcią jutro z rańca albo dziś pożnym wieczorem dam jeszcze znaczek czy będę robił jutro trasę
Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 to godziny jak najbardziej odpowiadają Więc pany robimy jutro spota :kox:
janjazda Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 to godziny jak najbardziej odpowiadają Więc pany robimy jutro spota :kox: no to gites
_Solar_ Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 bedzie miał ktoś u was na spocie vaga no i radio CB bo jak bym był to jakoś bym krzyknął na radiu
Rekomendowane odpowiedzi