Kowi87 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Kowi87 kto ci buchnął ramkę? którą??
bigos_s Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 A no takie sreberko przy szybie tylno-bocznej. Dziś sobie dokładnie oblukałem twoje cacuszko na ul. Kościuszki (no chyba że to nie twoje) czekałem tam na Teściową więc miałem sporo czasu na oględziny. furka bardzo fajnie się prezentuje a skórka w środku A jak się ludzie na mnie patrzyli z przystanku jak podjechałem swoim 0000 wysiadłem i się przyglądałem na twoje 0000 z każdej strony
janjazda Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Dziś sobie dokładnie oblukałem twoje cacuszko na ul. Kościuszki (no chyba że to nie twoje) czekałem tam na Teściową więc miałem sporo czasu na oględziny. furka bardzo fajnie się prezentuje a skórka w środku A jak się ludzie na mnie patrzyli z przystanku jak podjechałem swoim 0000 wysiadłem i się przyglądałem na twoje 0000 z każdej strony :polew: to musiało nieźle wygladac
Kowi87 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 A no takie sreberko przy szybie tylno-bocznej. Dziś sobie dokładnie oblukałem twoje cacuszko na ul. Kościuszki (no chyba że to nie twoje) czekałem tam na Teściową więc miałem sporo czasu na oględziny. furka bardzo fajnie się prezentuje a skórka w środku A jak się ludzie na mnie patrzyli z przystanku jak podjechałem swoim 0000 wysiadłem i się przyglądałem na twoje 0000 z każdej strony A niestety straciłem niedawno szybe boczną i teraz mam wstawioną od wersji z ori chromami których u mnie jak widziałeś brakowało i pewnie bedzie brakować :gwizdanie:
hanson1982 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Hmmm to jeszcze z drugiej strony i bedzie prawie ori pakiet chrom .........kto sie pisze pomóc Kowiemu przeorganizować drugą szybkę??
Kowi87 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 .........kto sie pisze pomóc Kowiemu przeorganizować drugą szybkę?? :evil: ZABIJE :polew: :polew:
janjazda Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Hmmm to jeszcze z drugiej strony i bedzie prawie ori pakiet chrom .........kto sie pisze pomóc Kowiemu przeorganizować drugą szybkę?? :evil: w sumie jak będę w pobliżu z jakimś bejsbolem to czemu nie
bigos_s Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Hmmm to jeszcze z drugiej strony i bedzie prawie ori pakiet chrom .........kto sie pisze pomóc Kowiemu przeorganizować drugą szybkę?? :evil: w sumie jak będę w pobliżu z jakimś bejsbolem to czemu nie Wal przednią bo przez boczną ciężko będzie te skórki wytaszyć :gwizdanie:
hanson1982 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 No jak przednia pójdzie to Kowi sobie będziesz mógł wstawić nową z grzaniem.... .....Boże tyle modów możesz zrobić dzięki nam..
Armi Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Jakby to powiedzieć, Audi górą Polew oczywiście z BMW. Trzeba było słabszemu pomóc (nie dość, że BMW to jeszcze WG) Kowi, nie zapuściłeś się wieczorem na teren Dęblina? Chyba Cię na Spacerowej mijałem.
bigos_s Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zaniemógł Ja dziś przechodząc przez jakieś slamsy wyczaiłem stare BMW serii 8 takie z malutkim grillem i wysuwanymi lampami 850 coupe rarytas dla znawców. http://video.google.com/videosearch?q=bmw+850&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=fLdhSrv4IIWhjAfuwKzxDw&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=8#q=bmw+860&emb=0&client=firefox-a a nieco dalej salon AUDI http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e002c2bde81bbfb3.html
gelo Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 gdzie to bmw stoi bo mój kolega takiego czegoś szukał ?
Kowi87 Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 Kowi, nie zapuściłeś się wieczorem na teren Dęblina? Chyba Cię na Spacerowej mijałem. Ano byłem byłem takim lansem przez Dęblin
bigos_s Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 gdzie to bmw stoi bo mój kolega takiego czegoś szukał ? Gibraltar. Dziś idąc do sklepu chciałem bliżej się przyjrzeć temu monstrum ale już zmienił lokalizacje. Kowi, nie zapuściłeś się wieczorem na teren Dęblina? Chyba Cię na Spacerowej mijałem. Ano byłem byłem takim lanosem przez Dęblin :tongue4:
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 teee bo niedawno zapisałem sie do klubu lanosa :polew: oni tam wymiatają
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 A zloty mają na Spacerowej :polew: chyba też miałes lanosa bo coś za dużo wiesz :nabijasie: :nabijasie:
bigos_s Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 nie ale kumpel posiadał bolida w dodatku firmowego więc robił 110% normy Kiedyś w św. Zmarłych zamiast ze zniczem na cmentarz wybraliśmy się nad Bałtyk :gwizdanie: i pech chciał że w bolidzie padło sprzęgło - powrót niezapomniany
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 heheh to jednak lanos zalazł Ci za skóre w zyciu Chciałem powiedzieć ze do naszego monochromatycznego składu gdzie są tylko czarne i srebne Aydice dołączy kolejny czarny Avant :polew: chyba że bigos przyjedziesz na spota kolejnego dla urozmaicenia tych barw :polew:
Rekomendowane odpowiedzi