Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 Oka to wstępnie ustawiamy się na sobotę (pod biedroną ) - Jak komuś jeszcze pasi to pisać. :nabijasie: pod biedronątam to jeszccze nas nie było ale w sumie moze być i tam :kox:
janjazda Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 a godzina?? nie wiem czy w sobotę pod biedroną to miejsce na parkingu będzie
bigos_s Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak nie będzie miejsca to pieszko podejdziemy bo ponoć tam najlepsze kukuryny można zapoznać A godzina no tego to już nie wiem i liczę na "miejscowych" o której naj przybywają na lans
Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak nie będzie miejsca to pieszko podejdziemy bo ponoć tam najlepsze kukuryny można zapoznać A godzina no tego to już nie wiem i liczę na "miejscowych" o której naj przybywają na lans Nie łódź sie heheheh kiedys z rafalekxem tak samo myśleliśmy :polew: i dalej ze spota sam wracałem :polew: A godzina moze 16?? najwiecej wtedy hajsu zgarnia lodziarnia na mieście
janjazda Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak nie będzie miejsca to pieszko podejdziemy bo ponoć tam najlepsze kukuryny można zapoznać A godzina no tego to już nie wiem i liczę na "miejscowych" o której naj przybywają na lans Nie łódź sie heheheh kiedys z rafalekxem tak samo myśleliśmy :polew: i dalej ze spota sam wracałem :polew: A godzina moze 16?? najwiecej wtedy hajsu zgarnia lodziarnia na mieście to niech będzie i 16, może rzeczywiście jakieś kukuryny się trafią
janjazda Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 a ty Piotrek skąd wiesz, że lodziarnia ma największy obrót o 16?? :polew:
Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 Dobra to dal nie czytajacych od początku.. Mamy spot w sobote o 16 pod biedronką na rynku Główne atrakcje - wypad na miasto w celach zapoznawczych (kukuryny) - możliwosć odwiedzenia biedronki i lokalnej lodziarni :polew: - podziwienie starej architektury rynku w Rykach [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 11:30_________________________________________________ a ty Piotrek skąd wiesz, że lodziarnia ma największy obrót o 16?? :polew: to przez te lanse sobotnie ps. mile widziany vag
janjazda Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Główne atrakcje - wypad na miasto w celach zapoznawczych (kukuryny) to chyba będzie główna atrakcja [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 11:33_________________________________________________zmień może jeszcze na samej górze Piotrek
rafalekx Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Nie łódź sie heheheh kiedys z rafalekxem tak samo myśleliśmy :polew: i dalej ze spota sam wracałem :polew: A godzina moze 16?? najwiecej wtedy hajsu zgarnia lodziarnia na mieście Przyjeżdżam
Armi Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 :kwasny: :wallbash: A ja chyba będę musiał w sobotę do Poznania pojechać.
Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 :kwasny: :wallbash: A ja chyba będę musiał w sobotę do Poznania pojechać. no nawet nie gadaj a przygotowalismy tyle atrakcji [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 20:32_________________________________________________ Przyjeżdżam
rafalekx Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 A tak poważnie to chętnie bym przyjechał, ale w sobotę pracuję, a po pracy obiecałem komuś że wpadnę w odwiedziny, więc nie da rady Ale może LRY kiedyś na Radzyń zjedzie, tylko że ja cały czas w LBN siedzę Ale jakoś trzeba coś zorganizować
Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 A tak poważnie to chętnie bym przyjechał, ale w sobotę pracuję, a po pracy obiecałem komuś że wpadnę w odwiedziny, więc nie da rady Ale może LRY kiedyś na Radzyń zjedzie, tylko że ja cały czas w LBN siedzę Ale jakoś trzeba coś zorganizować ja to moge tam jechać do tego Radzynia kiedyś odrazu do Demorka bym podskoczył na logi jakieś, moze Fmic juz bym miał nawet załozony
rafalekx Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 ja to moge tam jechać do tego Radzynia kiedyś odrazu do Demorka bym podskoczył na logi jakieś, moze Fmic juz bym miał nawet załozony Pomyślimy tylko bliżej września :gwizdanie: Bo teraz u nas ciężko z czasem
gadzior.exe Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 kurde mi jak zwykle dzień wypadł jutro a już miałem nadzieję
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Noi po spocie, szkoda ze reszta nie mogła przyjechać :gwizdanie:
Armi Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Brakuje mojego sedana, dla równowagi. Szkoda, że nie mogłem przyjechać
De8bolek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 kurde i mnie zabrakło ale widze co spot to kolejny nowy samochód jak by nas wszystkich zebrac co do tej pory byli to by było niezła grupka ;D a tak z innej beczki może wie ktoś jak umocować przedni zderzak bo opadał mi i jest szpara z prawej strony i teraz niby podciągam go do góry i załapuje na takie ząbki co tam są ale byle by poruszyć zderzakiem i znowu opada... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi