bigos_s Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 http://xracer.pl/index.php?ref=118 Dawać Pany do gry rozwalimy team Alfy Romeo
gelo Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zapraszam w niedziele na spot do Lublina
Armi Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 widzę avanciory znów rządzą Cicho Zwerbowałem kolejnego sedana B5 na LRY, niedługo się zaloguje w klubie.
Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 widzę avanciory znów rządzą Cicho Zwerbowałem kolejnego sedana B5 na LRY, niedługo się zaloguje w klubie. A ja ponawiam apel zna ktos miejscową firme która ma rury z kwasiaka polerowane tu w terenie???[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 13:33_________________________________________________pany robimy spontana w niedziele Solar pisał że bedzie przelatywał i mozemy sie ustawic, jest ktos chętny
_Solar_ Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 pany robimy spontana w niedziele Solar pisał że bedzie przelatywał i mozemy sie ustawic, jest ktos chętny nikt chyba nie ma ma chęci na spota
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 No własnie cos cicho z tym spotem chyba chłopaki do klubu lanosa przeszli
_Solar_ Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 do lanosa a ja słyszałem ze do klubu Tico
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 do lanosa a ja słyszałem ze do klubu Tico WRykach większość zwolenników lanosa :polew: Robimy w niedziele spontana????
_Solar_ Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Robimy w niedziele spontana???? jak najbardziej mnie tam pasi
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Napisz o której mniej wiecej będziesz jechał przez te Ryki, to reszta czytajaca będzie wiedzieć a jak nie to zaproszenie im wyśle
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 myslę ze tak o 18 bym juz był troche późno, janjazda pewnie nie da rady no ale zobaczymy :gwizdanie:
hanson1982 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Mi to głupio się już umawiać bo jak na razie to na jednym spocie byłem ....A reszte zawaliłem Napiszcie o której i jak dam rade to będe (tylko furkę umyje bo normalnie )
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Hmm z reguły to on o 18 pamiętam wyjeżdża do wawy, nie ma go na gg narazie, ale już mu zostawiłem link Mi to głupio się już umawiać bo jak na razie to na jednym spocie byłem ....A reszte zawaliłem Napiszcie o której i jak dam rade to będe (tylko furkę umyje bo normalnie ) Niedziela 09.08 godzina 17-18
bigos_s Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 do lanosa a ja słyszałem ze do klubu Tico WRykach większość zwolenników lanosa :polew: :cicho: Kowi byłeś u Damiana ? było VAGowanie ?
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Kowi byłeś u Damiana ? było VAGowanie ? Zamierzam do niego dopiero podjechać, dzisiaj bede u znajomego z zapytaniem czy podejmie sie tego Fmic jak nie to do Damiana pojade
hanson1982 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja już mam ustawkę na 17 w ND...... coś mi sie wydaje że na złośc mi i mojej niuni godziny wybieracie :polew:
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja już mam ustawkę na 17 w ND...... coś mi sie wydaje że na złośc mi i mojej niuni godziny wybieracie :polew: :bicz:
Rekomendowane odpowiedzi