Sebek (-_-) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 będę dzwonił do Ciebie to nie zaśniesz
janjazda Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Hanson jak tam powrót ja dopiero wróciłem Pozdro dla JanJazda a mi się wczoraj pomyliło i zamiast do swojej to do Hansona fury chciałem wsiadać, ale tak patrze, że coś się felgi nie zgadzają
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Hanson jak tam powrót ja dopiero wróciłem Pozdro dla JanJazda a mi się wczoraj pomyliło i zamiast do swojej to do Hansona fury chciałem wsiadać, ale tak patrze, że coś się felgi nie zgadzają :polew: Hanson wczoraj miał jakąś kierowniczke
bigos_s Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Widać że same rozumne bestyje u nas w klubie wszyscy sesje ogarniają bo C I S Z A A AAAAAAaaaaa Który spalił kibla ?? przyznać sie Na mieście mówią że nawet straż była przy zdarzeniu
Kowi87 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 no nie do końca spalił przyjdzie na forum to opowie sytuacje :gwizdanie: Ja tez po sesji, ale i tak mam w plecy, jeszcze do 27 lutego mnie męczą ale i tak juz jest luźno Bigos piszesz sie na spota w puławach 5.03 albo 7.03 jeszcze rezydenci ustalają
bigos_s Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja nie wiem co jutro będę robił a gdzie do marca Tyle że w Puławach często u kumpla bywam więc nie mówię NIE jakby co to się odezwę
Armi Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Widać że same rozumne bestyje u nas w klubie wszyscy sesje ogarniają bo C I S Z A A AAAAAAaaaaa Który spalił kibla ?? przyznać sie Na mieście mówią że nawet straż była przy zdarzeniu O ładnie. Na razie jeszcze nic nie będę opowiadać bo czekam na rzeczoznawcę. Była straż i policja :gwizdanie:
bigos_s Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 I tak będę wiedział wcześniej :polew: [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 21:32_________________________________________________http://felgi-profil.pl/ widzieli to ?
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 I tak będę wiedział wcześniej :polew: [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 21:32_________________________________________________http://felgi-profil.pl/ widzieli to ? sie ogłaszają, tylko ciekawe jak robią
bigos_s Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 teoretycznie to business naszego forumowicza więc może jakieś rabaty mają mi by się w sumie przydało wyprostować jedną felę po zimie :> ktoś tam był ?
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 teoretycznie to business naszego forumowicza więc może jakieś rabaty mają mi by się w sumie przydało wyprostować jedną felę po zimie :> ktoś tam był ? Naszego forumowicza
hanson1982 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 teoretycznie to business naszego forumowicza więc może jakieś rabaty mają mi by się w sumie przydało wyprostować jedną felę po zimie :> ktoś tam był ? Naszego forumowicza Ja znam goscia i powiem że sprzęt mają wypas i znają się na rzeczy A poza tym gość miał swego czasu najbardziej wypasioną A4 w okolicy
Armi Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jedyna wypaśna a4 z okolicy, której już u nas nie ma Chodzi o Michała, który miał bordową a4, czarne lampy i alufelgi?
Kowi87 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Dla mnie najbardziej wypasioną A4 w okolicy to miał swego czasu Storczyk B6
Armi Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Dla mnie najbardziej wypasioną A4 w okolicy to miał swego czasu Storczyk B6 A był w klubie?
Kowi87 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Dla mnie najbardziej wypasioną A4 w okolicy to miał swego czasu Storczyk B6 A był w klubie? nie widziałem, jesli jest to tylko w newbie napisał moze z raz :gwizdanie: a to był srebrny sedan 1,9TDi ok 170 kuca na 18tce oczojebnej
bigos_s Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 teoretycznie to business naszego forumowicza więc może jakieś rabaty mają mi by się w sumie przydało wyprostować jedną felę po zimie :> ktoś tam był ? Naszego forumowicza dokładnie to tego http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/michalk-u210.html
Kowi87 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 teoretycznie to business naszego forumowicza więc może jakieś rabaty mają mi by się w sumie przydało wyprostować jedną felę po zimie :> ktoś tam był ? Naszego forumowicza dokładnie to tego http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/michalk-u210.html ciekawe czy planuje zakup kolejnego audi
Armi Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 teoretycznie to business naszego forumowicza więc może jakieś rabaty mają mi by się w sumie przydało wyprostować jedną felę po zimie :> ktoś tam był ? Naszego forumowicza dokładnie to tego http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/michalk-u210.html Zgadłem zgadłem
bigos_s Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 kutwa Kowi ale ty musisz mieć frekwencje w online na forum kiedy bym nie napisal to po 2 min jest odpowiedź Jakaś syrena ci w domu wyje jak w wątku coś nowego się pojawi czy jak ? :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi