Siwy Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jestem współwłaścicielem tej maszyny od lipca 2008 roku . Mówi się, że Audi to , także oby służyło jak najlepiej. Opis Rok produkcji: 2001 Silnik 1,9 TDI Moc 138,5KM Skrzynia manualna 5 biegów ABS ESP Wspomaganie kierownicy 6x Airbag 4x Elektryczne szyby Elektryczne lusterka Centralny zamek Alufelgi 15' z oponami: Lato 205/65/15 Pirelli P7, Zima 195/65/15 Debica Frigo Podwójny climatronic Grafitowy metalik Dodane ALPINE CDE-9855R Głośniki Hertz DCX 165 + subwofer BOSE + wzmacniacz Kenwood KAC 716 Oświetlenie LED wewnątrz auta Oświetlenie LED tablicy rejestracyjnej LEDY w światłach pozycyjnych Sprężyny Eibach Pro Kit + H&R Ramki klubowe Felgi ASA AR1 18'' Listwy ozdobne biały mat Program TTC Kraków Wycieraczki Aero Gałka S-line perforowana i kierownica 3 ramienna B6 Zdjęcie oznaczeń z klapy bagażnika Plany Ledy na tył przyciemnione Przyciemnione kierunkowskazy Przyciemnienie szyb Grill przedni i listwa pod klapa bagażnika w czarny mat Pomalowanie wnętrza lamp przednich na popielaty mat Zderzak tylni od S4 Zderzak przedni najchętniej Caractere lub S-line i dokladka od Cupry Fotele pół skóra Czarna podsufitka Lampy przednie by guardian Przemalowanie auta na białą perłę Obecny setup mojej A4
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wysil się i opisz coś , nie chce mi się komentować zlinkowanych samochodów bo równie dobrze mogę tam skomentować
Cuber Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Całkiem fajna seryjka, dokładki w kolorek nadwozia pomaluj , na wiosne wiekszy felunek by się przydal Przyjedz na spocika do oblookamy live
letallec Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jak AVF to ma 6 biegów . Kolor fajny, no i sporo potencjału do rezania W pierwszej kolejnosci drewno bym wywalił, ale to kwestia gustu
Gamling Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jakbyś chciał wywalać to drewno to daj znać, znajdzie się kupiec
sprężyn Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wszystko ładnie pięknie . Moim zdaniem zacznij od radia najbardziej nie pasuję reszta jak najbardziej okej
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 jak dla mnie jest ok tylko radio do wymiany na ori
Artur_pogórze.g Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Słabe to zdjecie z Led-ami Nie widać za bardzo co to za model
Siwy Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Nowe zdjęcia. Trzeba chyba będzie wystartwać w konkursie fotograficznym
Ukasz699 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Ta droga prowadzi do dalszych modyfikacji Mojej fury. Zobaczymy gdzie mnie doprowadzi :> Hehe to bylo dobre CZemu akurat te lampy ?? Kurcze sa ladniejsze wzory do B6 sedana.. Chyba ze Tobie bardziej sie podobaja akurat te ale chlopaki maja na serio fajny wzorek podobne do ori..
Siwy Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Mi akurat podobają się te lampy. Planuje zrobić mody z czarnym (ciemnym) akcentem.
Ukasz699 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Mi akurat podobają się te lampy. Planuje zrobić mody z czarnym (ciemnym) akcentem. No to na plus zamaluj je bedzie lepiej
sebol23 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 zastanawiałem się nad tymi ledami mam taki sam kolor autka ale to za bardzo nie trzyma się kupy polecił bym ci takie lampki dużoooo lepiej by się prezentowały na tym aucie http://moto.allegro.pl/item655187379_lampy_tylne_nowe_audi_a4_00_04_red_white_led_diody.html do porównania możesz sprawdzić http://www.fourtitude.com/gallery/gallery2.php?mode=album&album=/Features/Feature%20Cars/Grey%20Matters%20A4&start=0 fajna bestia ale ta lampy wszystko popsuły
Rekomendowane odpowiedzi