Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kamil-vag  - nie wiem czy po tym akurat trzeba by zmieniać coś w sofcie, tym bardziej że tu nima przepływki. Ale nie powiem, bo już się wstępnie dopytywałem ostatnio tunera o wizyte, wyjebke "odcinki" na postoju z 2500 obr ---> na koniec obrotomierza, popcorny jakieś i może drobne korekty się porobi, w kwestii zadymienia się zobaczy też ;) ale najpierw sam chce zobaczyć bez żadnego grzebania softu, czy coś ten kolektor da/zmieni, poprawi. 

@staniek pod taką klape jest już zrobiony dolot, więc bez sensu by było, żeby go znowu przerabiać, kombinować na rzecz troche innego kolektora :hi:

Opublikowano

Delikatna wymiana butów zimowych 17' ----> 18' ;) i na szybko jakieś odszczurzanko ...

PtgJHdc.jpg

BvGySEB.jpg

4zYKsCK.jpg

0VIpark.jpg

Wxosln0.jpg

IzH90YA.jpg

I uziemiamy na chwile strupa na rzecz kolektora...przy okazji se lampy znowu rozbiore w między czasie ;)

JfPTIZE.jpg

a7Ei947.jpg

Tata i synek ;)

2RNqgaV.jpg

Opublikowano

Udało Ci się dobrze sprzedać koła ? 

No widzę pali Cię z tym kolektorem :P

Lampy - spróbujesz wyeliminowac parowanie ? Bo trochę chłodniej na dworze i u mnie też się zaczyna ?

Ja to mówię trzeba chyba jakąś antyparą je wymyć od środka :P

Opublikowano

Ja zaczynam się przyzwyczajać do wody w prawej lampie u Mateusza chyba ta sama paruje jak dobrze zauważyłem? Kamilu u Ciebie nie powinno być pary walcz z tym bo w bixie już się poddalem. 

Opublikowano
W dniu 6.11.2018 o 21:11, KoJ@K napisał:

Mały modzik, co by to w końcu zaczęło jechać ... :dance:

rzecz udrażniająca drogi oddechowe, pozwalająca lepiej oddychać - i nie są to krople do nosa :whistling:

6BfkFTf.jpg

cmeVbXj.jpg

Tak wiem, że narazie nie wygląda to za smakowicie, ale pomalutku :hi:

Ja mam u siebie kolektor custom na bazie LTeka

37203624_1724256884318438_26832325942832

Opublikowano

Felgi poszły na wymianke, moje 17' za te 18' , wzór ten sam, fajnie że te są szersze to tak w nadkolach nie zginą, no i większe :)

lampy będę rozkładał, bo przy okazji malowania zderzaka malarz mi prysnął z pistoletu ramki, no i se je założe i dlatego je rozklejam :)

@Kowi87 poka no ten Twój kolektor dokładniej. Jako baza zostały tylko kanały ? 

Opublikowano
10 godzin temu, KoJ@K napisał:

Delikatna wymiana butów zimowych 17' ----> 18' ;) i na szybko jakieś odszczurzanko ...

PtgJHdc.jpg

BvGySEB.jpg

4zYKsCK.jpg

0VIpark.jpg

Wxosln0.jpg

IzH90YA.jpg

I uziemiamy na chwile strupa na rzecz kolektora...przy okazji se lampy znowu rozbiore w między czasie ;)

JfPTIZE.jpg

a7Ei947.jpg

Tata i synek ;)

2RNqgaV.jpg

Duzy jest skubaniec.

Zrob zdjecie od kanalow bo widze ze chyba trza zaslepic dodatkowe kanaly??

Opublikowano (edytowane)

No dwa boczne kanaly beda obcięte (jeden prawy i jeden lewy) przypatrz się, że środkiem te kolektory mają takie same wyjścia i rozstawy, więc boki do obcięcia i reszta spawanie. 

6KRV3gs.jpg

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

To prawda srodkiem wyglada na ten sam rozstaw.

Czyli tak na prawdę to w ciul z tym roboty.

Jeszcze w vp pol biegy bo nie ma klapy gaszacej.

Moze by dal elektryczna klape tak jak u Kowiego???

Opublikowano

Ja wiem czy tak w ciul ?! No samo sie nie zrobi w każdym razie ... ;) elektryczną klape można, tak jak ma daniel w B7, ale to już raczej kwestia sterownika lub jego pogrzebania ;) przecie klapy gaszącej nie trzeba dawać, tylko wiesz jak później wygląda gaszenie auta ... Jak stary kibel :kox:

Opublikowano

Chyba nie trzeba grzebać Mati, normalnie napięcie podane na zaworek klapy gaszącej wysteruje i elektryczną klapę na zamknięcie...

Opublikowano

Ale klapa jest gaszona podciśnieniem? a z drugiej strony jak już jest puszczone podciśnienie, klapajest kupiona, to co mi niby da zmiana na elektryczną klape ?! 

Opublikowano

Nic :P ja tylko Ci napisałem, że raczej by działała elektryczna i tyle ;) efekt taki sam :P

Opublikowano

Fajnie Ci się udało z tymi kołami, sam chętnie bym moje zimowe na 18 wymienił. 

Opublikowano
1 godzinę temu, kamil-vag napisał:

Nic :P ja tylko Ci napisałem, że raczej by działała elektryczna i tyle ;) efekt taki sam :P

Dokladnie to taka inna opcja..

Opublikowano

Karol to wystawiaj swoje i próbuj, może akurat ktoś chętny się trafi :)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Nakładki i podstopnica przyszły od żółtych, więc będziem lepić ;)

3pUlfoI.jpg

A ten zaś uziemiony :kox:

tWo1wdS.jpg

Opublikowano

Podstopnica z nakładkami wyglada nawet solidnie... jak z jakością wykonania ? 

to p&p?  :) 

Opublikowano

Jeszcze nie mierzylem ale raczej p&p nie bedzie, bo to zestaw od b8 ;) i teraz nie wiem gdzie je montować ? jakość jak za te pieniądze to moźe być :)

Opublikowano

jednak zaczynam się przekonywać do tego zderzaka S4 fajnie siadło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...