Kacza Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jednak spodobał Ci się mój pomysł z drl na ledzie:)
ucho.77 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 A na jakiej zasadzie wtedy dziala mce z b7 ?? robisz kodowanie na bixe i na długich zawsze jest xenon,do tego ciągnie jeden kabel z mce do lampy i masz ori drl
KoJ@K Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jednak spodobał Ci się mój pomysł z drl na ledzie:) No u Ciebie mi sie podoba, ale u Ciebie jest czarny samochód, ciemne dodatki i caly ten ryj wyglada skuwrysyńsko dobrze !! A tutaj niestety tego nie bedzie, bo auto nie jest czarne. Uszko - w sensie, ze jak jade na drlach i mrugne dlugimi to zapala mi sie soczewka i niej walo dlugie ?
pawelosinski83 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Odnośnie braku długich na DRL'u - a jaki problem dać przekaźnik zapinający zasilanie ze stałego plusa na przetwornice xenonów przy włączaniu "długich"? Nie potrzeba MCE z B7 do tego Druga opcja - i ja chyba w tą stronę pójdę - to LED'y H7 z gatunku tych "mocnych", na diodach philips luxeon MZ albo cree xhp50 i customowe sterowniki odaplajace je na max przy długich lub xx% przy DRL a nawet na x% jako pozycja. Z racji konstrukcji światło na drogowych pewnie nie będzie idealne, ale coś tam doświetli i do mrygania przy wyłączonym xenonie na pewno wystarczy, a przy DRL powinno być lepiej niż na zwykłych żarówkach, bo światło będzie bardziej "rozproszone". Edytowane 5 Stycznia 2017 przez pawelosinski83
RicS3 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 po co h7 w ogóle przy bixie? Dać przekaźnik który podaje napięcie na przetwornice w momencie załączenia długich i heja. Koj@k a jakie to są ledy od Morsika? Masz jakieś info po których można by je znaleźć na allegro? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
morsik26 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 On po prostu odkupił ode mnie żarówki ledowe bo mi nie są potrzebne
KoJ@K Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 po co h7 w ogóle przy bixie? Dać przekaźnik który podaje napięcie na przetwornice w momencie załączenia długich i heja. Koj@k a jakie to są ledy od Morsika? Masz jakieś info po których można by je znaleźć na allegro? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Ciekawy jestem czy bardzo po d*pie dostawała by wtedy przetwornica i żarnik ?! Ale z drugiej strony w B8 w taki właśnie sposób jest to rozwiązane. Ma ktoś z Was tak podpięte u siebie ? morsik - może podlinkuj aukcje z której brałeś te ledy itd.
RicS3 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Koj@k a ile używasz długich w ciągu dnia, jadąc na dziennych? Bo ja szczerze powiedziawszy b.rzadko
ucho.77 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Pajda miał u siebie tak,tylko na mce z b7 Kojuś dzięki zmianie mce zrobić możesz clh i czujnik deszczu, a koszt to 100 a nie 300 jak w b6 Koj@k a ile używasz długich w ciągu dnia, jadąc na dziennych? Bo ja szczerze powiedziawszy b.rzadko Ja często bo lewy pastor nie kółko różańcowe
KoJ@K Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Koj@k a ile używasz długich w ciągu dnia, jadąc na dziennych? Bo ja szczerze powiedziawszy b.rzadko W tym momencie to już nie do końca chodzi o to ile i jak często się tego używa, ale o to jak kozacko wygląda błyśnięcie bixem na zgaaszonych lampach Dobra kurrr.... jakie numery ma mieć ten mce ?? Edytowane 5 Stycznia 2017 przez KoJ@K
ucho.77 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 wszystko jest na forum leniu W pierwszym poście znajdziesz https://a4-klub.pl/index.php?/topic/100858-mce-09-modul-centralnej-elektryki-lusterko-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-coming-leaving-home/
KoJ@K Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 Przyszlo Coś na terazniejszą pogode - spryskiwacze mgiełkowe Zobaczymy ile to bedzie warte ...
bjoern Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 też zakładałem, jest w uj lepiej, tosz w golfie takie w standardzie były... z ori leci słabym siurem
Animal Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Hmm.... chyba muszę pomyśleć o czymś takim u siebie
KoJ@K Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 Bo golf to byla maszyna i takie rzeczy to miala w standardzie i el szyby tyl
staniek Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) 11 godzin temu, KoJ@K napisał: Bo golf to byla maszyna i takie rzeczy to miala w standardzie i el szyby tyl Elektryke tył to ojciec już miał w "beczce" z '78 roku Apropo mgłowych, mam, i jak dla mnie nie ma wielkiego "łał". Według mnie za wąsko pryskają, i dolne rogi szyby są suche. Alle ogólnie jest lepiej niż na standardowych bo odpada beznadziejne ustawianie dysz. Tyle,że ja mam pierwszą wersje sprysków z regulacją na płaski śrubokręt. Może te z regulacją na torx'a są lepsiejsze/zmodyfikowane. Edytowane 17 Stycznia 2017 przez staniek
dawid93 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Kreski sa a kiedy jakis filmikow sie doczekamy Kojak ?
Rekomendowane odpowiedzi