KoJ@K Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Widac widac, ale bardzo delikatnie i jak sie schylisz. Jakos specjalnie sie rzuca w oczy, a jak by to wrzucic jakos pod dekor to swiatlo sie nie przebije, bo swieci naprawde delikatnie.
pawelosinski83 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Widac widac, ale bardzo delikatnie i jak sie schylisz. Jakos specjalnie sie rzuca w oczy, a jak by to wrzucic jakos pod dekor to swiatlo sie nie przebije, bo swieci naprawde delikatnie.Zobaczymy jak wyjdzie finalnie... Jakbyś mógł jakieś fotki machnąć jeszcze z wyłączonymi za dnia... A w deskę rozdzielczą nie upychasz? Wysłane z Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No to tamto zdjecie u gory otwartych drzwi jest z wylaczonymi, ale po wlaczeniu ich w dzien kompletnie nic nawet nie widac, wygladaja tak samo. Zawartość dodana 0 minutes later W deske jakos nie bardzo narazie
KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) El drutto mozna by powiedziec, ze skonczone Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez KoJ@K
pawelosinski83 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 chcem to daj jakieś lepsze foty wyłączonego plissssss
rrrudy25 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ładnie ci to wyszlo kojuś[emoji106]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wygląda,że dość delikatnie świecą ? masz je caly czas odpalone czy świecą tylko po otwarciu
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Całkiem całkiem, dołączam się do pytania Norbasa
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Chcialem, zeby swiecilo prawie caly czas, wiec wpialem sie w podswietlenia klamek Jest to na tyle delikatne, ze kompletnie nie przeszkadza podczas jazdy, a w dodatku mozna przyciemnic przyciskami + i - na liczniku. Jednak jest male ale, bo wydaje mi sie, ze te przetworniczki nie sa takie samiutkie i przez to jeden swieci ciutke ciemniej (takie mam wrazenie, no ale nie wymagajmy cudow z Chin i to jeszcze za te piniądze) i sa bardzo czule na spadki pradu, dlatego dobrze by bylo chyba podpiac wszystkie 4 drzwi pod jedną - wtedy chyba swiecily by jednakowo, ale to by sie wiazalo z rozbebeszaniem wnetrza i ciagnieciem kabli ze wszystkich drzwi w jakies jedno wspolne miejsce w aucie, a ja poszedlem na latwizne i do kazdych drzwi dalem po jednej, co uproscilo sprawe ciagniecia kabli Zawartość dodana 56 minutes later Prosz fotki w dzien na zgaszonych dekorach: Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez KoJ@K
KoJ@K Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 W wekend chwila luźniejszego czasu i przód przykrecony o centa, a tyl zjechany na sam dół: Przy tych kolach idealnym wyjsciem byloby powietrze... Pssssssyt ...
kamil-vag Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jak dla mnie ładniej było wcześniej (jak na zdj ze zlotu) Ale kto co lubi Gdzie zgubiłeś oparcie siedzenia ? Z lewarkiem już coś działasz ? Zebrałeś graty ?
muunv Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Bardzi fajnie Ci wyszly te dekory. Nie bylem przekonany co do tego, ale patrzac na Twoje zdjecia coraz bardziej chce to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
afroo. Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Co to się wyprawia tutaj. Jednemu marudzą, że za wysoko, tu, że za nisko. A foty ze skręconymi kołami wciąż nikt nie skomentował.
KoJ@K Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A tam za mocno, dobrze jest tyle, ze teraz przy 2 osobach z tylu juz przyciera i albo doloze klipsy, albo...bede jezdzil sam Oparcie fotela juz na swoim miejscu, naprawialem dolne zaczepy, bo ktoś juz tam kiedys grzebal i zaczepow w sumie to nie bylo ale juz jest okej. Z lewarkiem nic nie dzialane jeszcze, bo wlasnie przed chwila odebralem fanty z aso
H4mm3R Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Teraz to chociaż widać że jest gwint w tym aucie.
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 38 minut temu, KoJ@K napisał: A tam za mocno, dobrze jest tyle, ze teraz przy 2 osobach z tylu juz przyciera i albo doloze klipsy, albo...bede jezdzil sam Oparcie fotela juz na swoim miejscu, naprawialem dolne zaczepy, bo ktoś juz tam kiedys grzebal i zaczepow w sumie to nie bylo ale juz jest okej. Z lewarkiem nic nie dzialane jeszcze, bo wlasnie przed chwila odebralem fanty z aso Klipsy o kant d*py rozbić wypadają..
KoJ@K Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jak masz ujowe to wypadajo, moje po zalożeniu siedzą jak u siebie
Rekomendowane odpowiedzi