FroS-t Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Jakby była czarna nie byłaby taka za***ista
kamil-vag Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Też jestem tego zdania [emoji14] Byłaby nudna, oklepana, a tak to masz prawie że unikat ^^
KoJ@K Opublikowano 27 Października 2017 Autor Opublikowano 27 Października 2017 6 godzin temu, kaman napisał: Brak sprysków i czujników z przodu - bieda wersja. Tylny dyfuzor podrapany i do tego jakiś smoczek wisi... Tragedia, zero gustu Mateusz, wstydź się, dziecko pewnie płacze jak wsiada z Tobą do samochodu A tak na poważnie - felgi kozak, zdjęcia kozak Najgorsze jest to, że przez tą Twoją zajawkę na czarny mat, jak patrzę u siebie na te chromy to spuszczam głowę i patrzę wyłącznie pod nogi W przyszłym sezonie trzeba coś z tym zrobić Czekam teraz na zdjęcia z założonym pakietem zima Ten brak sprysków i czujników w przednim zderzaku powiem Ci, że jest do przeżycia, da się bez tego jeździć No to przecież jak nie możesz na te chromy patrzeć to jaki problem to zmienić? Do roboty Pakiet zima wleci pewnie dopiero, jak spadną pierwsze śniegi
KoJ@K Opublikowano 27 Października 2017 Autor Opublikowano 27 Października 2017 FroS-t i kamil-vag - a tam pjerdolycie głupoty
K4rol81 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Świetnie się prezentuje, foty super, 35mm?Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 28 Października 2017 Autor Opublikowano 28 Października 2017 Dzięki dzięki Tak jest 35mm
Norbas Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 W dniu 27.10.2017 o 21:29, KoJ@K napisał: Niestety, ale nie mam tak. Gdyby była w czerni to pewnie tak by było Taaa i potem jeszcze napiszesz , że koła 9,5-10j w nim brakuje
KoJ@K Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 Aaaa no racja, zapomniałem jeszcze o tym
Norbas Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Mati jak tam różnica we wnętrzu po między B6 a B8? Chodzi mi o przestronność i pakowność auta, miałeś już jakiś test ? Zastanawiam się czy faktycznie idzie odczuć różnicę w przestronności wnętrz
m-nokian Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Liść Ci się zaplątał w pompeya świetnie auto wygląda na tych felgach poprostu rewelacja!
lysy24 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 kolego nie wiem czy wiesz ale jestem Twoim wielkim fanem, Twoje foty na Fb gotują we mnie.... nie obraź się ale chce zrobić coś podobnego jak Ty masz. podejrzewam że LY7W tak jak u mnie, cały czas leciałem w kolor ale od teraz robię w czarno Pozdro
FroS-t Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 18 minut temu, lysy24 napisał: kolego nie wiem czy wiesz ale jestem Twoim wielkim fanem, Twoje foty na Fb gotują we mnie....
KoJ@K Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 W dniu 29.10.2017 o 22:28, Norbas napisał: Mati jak tam różnica we wnętrzu po między B6 a B8? Chodzi mi o przestronność i pakowność auta, miałeś już jakiś test ? Zastanawiam się czy faktycznie idzie odczuć różnicę w przestronności wnętrz Jak narazie to autko dopiero zaczyna jeździć, więc póki co się wstrzymam od opisywania odczuć. Ale napewno jest troche więcej miejsca w środku, reszte pewnie zaczniemy zauważać w praniu
niwet Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Jeżeli zdecydujesz się na zmianę koła przez zimę, to wal śmiało do mnie
KoJ@K Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 No no, chętnych jest zawsze sporo dopóki coś nie zostaje faktycznie wystawione, a później nagle ciiiisza
niwet Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Coś o tym wiem a tak serio to sporo rozmyślałem nad kołem i najlepszą opcją właśnie będą pompeje, wzór fajny i ponadczasowy przez zimę będzie trzeba zakupić i tak, o ile swoich nie sprzedasz Edytowane 9 Listopada 2017 przez niwet
KoJ@K Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Myślałem o sprzedaży, ale kurde po przymiarce tych od afroo nie mam pomysłu na koło ?! Podoba mi się Z Permormance w pakiecie 4x9.5J ma bardzo przyjemną wklęsłość, no ale nie stać mnie na nie...nowe ...
niwet Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Te od afroo też fajne, ale brakuje im jakiegoś przykopcenia do srebrnego auta Do tych felg podobne są Ispiri isr5 lub Veemann v-fs8, chociaż w wklęsłościach chyba im trochę brakuje...
afroo. Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Dawmac.eu - przeglądać, szperać. Zdjęć sporo z uwzględnieniem wklęsłości i zawsze się coś wybierze. : ) Czasem jeden wzór klepie 2-3 "producentów" i jest spora różnica w parametrach i concave. Edytowane 9 Listopada 2017 przez afroo.
Rekomendowane odpowiedzi