KoJ@K Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 Ale mi się zaciął w środku, a klapka jest zgrzewana i żeby się do niego dostać rozyebałem klapkę .... ? tzn po demontażu wygląda bardzo nie estetycznie fch uuuj ?
K4rol81 Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Good job, ale skoro kierę założyłeś to znaczy że nie sprzedajesz ??? 1
KoJ@K Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 Co by nowemu właścicielu się dobrze kierowało dzisiaj jeszcze zamówiłem nakładki, porobie jakieś duperelki i wtedy można sprzedawać z czystym sumieniem aaaa i jeszcze olejek i filterki wpadną świeże
KoJ@K Opublikowano 26 Października 2018 Autor Opublikowano 26 Października 2018 O tym pisałem na początku, czyli z 3 miechy temu
FroS-t Opublikowano 26 Października 2018 Opublikowano 26 Października 2018 Szkoda że chcesz sprzedać...... no ale.....
KoJ@K Opublikowano 26 Października 2018 Autor Opublikowano 26 Października 2018 Czemu szkoda ? No ale,,, co ? przecie nie wystawiam narazie nigdzie tego auta, tylko tutaj taka luźna gadka ale jak widać to nawet pół chętnego nima na takie łupy, więc cza dalej ładować w niego i narazie jeździć
kamil-vag Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Nie sprzedawaj, za***isty projekt, kupę czasu i serca włożone, wydanej kasy i tak nie odzyskasz... Tęskniłbyś za nim hehe...
KoJ@K Opublikowano 27 Października 2018 Autor Opublikowano 27 Października 2018 Gładki ryj S4 w końcu odebrany
kamil-vag Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Powolne budowanie napięcia ^^
kaman Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Rzec można - w końcu! Witaj w gronie ryjków z s4
KoJ@K Opublikowano 27 Października 2018 Autor Opublikowano 27 Października 2018 Kratki halogenow zabezpieczone i sie wygrzewają przed zaąożeniem. Mimo że nówki to po nałożeniu powłoki wyglądają jak jeszcze bardziejsze nówki
dydek1 Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Obserwuje z zaciekawieniem bo po nowym roku też wpadnie ryj s4 u mnie
KoJ@K Opublikowano 28 Października 2018 Autor Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Wiem, że nie wszystkim się widzi, ale ja się jarrrRrram fc**j !! ? jednak Cupra tutaj to mus i tak też się stanie, że wjedzie Myślę jeszcze o oklejeniu czarnym matem dolnych przęseł między dolnym grilem, a kratkami - tak jak było w zdesiu S-line ... Edytowane 28 Października 2018 przez KoJ@K
dydek1 Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Wiem, że nie wszystkim się widzi, ale ja się jarrrRrram fc**j !! ? jednak Cupra tutaj to mus i tak też się stanie, że wjedzie Myślę jeszcze o oklejeniu czarnym matem dolnych przęseł między dolnym grilem, a kratkami - tak jak było w zdesiu S-line ... Dobrze to wygląda ???
kamil-vag Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Nie wytrzymał Trza było cały uzbroić i dopiero pokazać z zaślepkami itd itp. Moje zdanie znasz, żeby coś z tym dołem zrobić, bo widać te szare coolery... żeby było podobnie jak na bocznych Ogólnie nie jest źle, te boczne wloty fajne, agresywne no i uciekniesz trochę od forumowego standardu przodu s-line ?
kaman Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Myślisz, że dokładka od cupry przy tym zderzaku będzie dobrze wyglądać? Przy s-linowym wygląda obłędnie, natomiast dół zderzaka s4 ma trochę inne wykończenie więc może już tak fajnie się nie zgrać. A nie myślałeś o dokładce gumowej? Sam się zastanawiam jak ona by wyglądała - widziałeś może?
KoJ@K Opublikowano 29 Października 2018 Autor Opublikowano 29 Października 2018 To już chyba raczej kwestia gustu, mi osobiście w Sline tak średnio sie widzi cupra dlatego jej nie zakładałem (tym bardziej jak zakładają ją ci co jeżdżą na seryjnym zawiasie - wtedy to już kompletnie bezsensu wygląda) . No z tą gumą też by mogło być spoko
Rekomendowane odpowiedzi