KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 @kamil-vag - nie wiem czy po tym akurat trzeba by zmieniać coś w sofcie, tym bardziej że tu nima przepływki. Ale nie powiem, bo już się wstępnie dopytywałem ostatnio tunera o wizyte, wyjebke "odcinki" na postoju z 2500 obr ---> na koniec obrotomierza, popcorny jakieś i może drobne korekty się porobi, w kwestii zadymienia się zobaczy też ale najpierw sam chce zobaczyć bez żadnego grzebania softu, czy coś ten kolektor da/zmieni, poprawi. @staniek pod taką klape jest już zrobiony dolot, więc bez sensu by było, żeby go znowu przerabiać, kombinować na rzecz troche innego kolektora
KoJ@K Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 Delikatna wymiana butów zimowych 17' ----> 18' i na szybko jakieś odszczurzanko ... I uziemiamy na chwile strupa na rzecz kolektora...przy okazji se lampy znowu rozbiore w między czasie Tata i synek
kamil-vag Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udało Ci się dobrze sprzedać koła ? No widzę pali Cię z tym kolektorem Lampy - spróbujesz wyeliminowac parowanie ? Bo trochę chłodniej na dworze i u mnie też się zaczyna ? Ja to mówię trzeba chyba jakąś antyparą je wymyć od środka
luki19862121 Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Ja zaczynam się przyzwyczajać do wody w prawej lampie u Mateusza chyba ta sama paruje jak dobrze zauważyłem? Kamilu u Ciebie nie powinno być pary walcz z tym bo w bixie już się poddalem.
Kowi87 Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 W dniu 6.11.2018 o 21:11, KoJ@K napisał: Mały modzik, co by to w końcu zaczęło jechać ... rzecz udrażniająca drogi oddechowe, pozwalająca lepiej oddychać - i nie są to krople do nosa Tak wiem, że narazie nie wygląda to za smakowicie, ale pomalutku Ja mam u siebie kolektor custom na bazie LTeka
KoJ@K Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 Felgi poszły na wymianke, moje 17' za te 18' , wzór ten sam, fajnie że te są szersze to tak w nadkolach nie zginą, no i większe lampy będę rozkładał, bo przy okazji malowania zderzaka malarz mi prysnął z pistoletu ramki, no i se je założe i dlatego je rozklejam @Kowi87 poka no ten Twój kolektor dokładniej. Jako baza zostały tylko kanały ?
wesz82 Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 10 godzin temu, KoJ@K napisał: Delikatna wymiana butów zimowych 17' ----> 18' i na szybko jakieś odszczurzanko ... I uziemiamy na chwile strupa na rzecz kolektora...przy okazji se lampy znowu rozbiore w między czasie Tata i synek Duzy jest skubaniec. Zrob zdjecie od kanalow bo widze ze chyba trza zaslepic dodatkowe kanaly??
KoJ@K Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) No dwa boczne kanaly beda obcięte (jeden prawy i jeden lewy) przypatrz się, że środkiem te kolektory mają takie same wyjścia i rozstawy, więc boki do obcięcia i reszta spawanie. Edytowane 11 Listopada 2018 przez KoJ@K
wesz82 Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 To prawda srodkiem wyglada na ten sam rozstaw. Czyli tak na prawdę to w ciul z tym roboty. Jeszcze w vp pol biegy bo nie ma klapy gaszacej. Moze by dal elektryczna klape tak jak u Kowiego???
KoJ@K Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Opublikowano 11 Listopada 2018 Ja wiem czy tak w ciul ?! No samo sie nie zrobi w każdym razie ... elektryczną klape można, tak jak ma daniel w B7, ale to już raczej kwestia sterownika lub jego pogrzebania przecie klapy gaszącej nie trzeba dawać, tylko wiesz jak później wygląda gaszenie auta ... Jak stary kibel
kamil-vag Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 Chyba nie trzeba grzebać Mati, normalnie napięcie podane na zaworek klapy gaszącej wysteruje i elektryczną klapę na zamknięcie...
KoJ@K Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Opublikowano 11 Listopada 2018 Ale klapa jest gaszona podciśnieniem? a z drugiej strony jak już jest puszczone podciśnienie, klapajest kupiona, to co mi niby da zmiana na elektryczną klape ?!
kamil-vag Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 Nic ja tylko Ci napisałem, że raczej by działała elektryczna i tyle efekt taki sam
K4rol81 Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 Fajnie Ci się udało z tymi kołami, sam chętnie bym moje zimowe na 18 wymienił.
wesz82 Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: Nic ja tylko Ci napisałem, że raczej by działała elektryczna i tyle efekt taki sam Dokladnie to taka inna opcja..
KoJ@K Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Opublikowano 11 Listopada 2018 Karol to wystawiaj swoje i próbuj, może akurat ktoś chętny się trafi 1
KoJ@K Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Opublikowano 14 Listopada 2018 Nakładki i podstopnica przyszły od żółtych, więc będziem lepić A ten zaś uziemiony
koziol992 Opublikowano 14 Listopada 2018 Opublikowano 14 Listopada 2018 Podstopnica z nakładkami wyglada nawet solidnie... jak z jakością wykonania ? to p&p?
KoJ@K Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Opublikowano 15 Listopada 2018 Jeszcze nie mierzylem ale raczej p&p nie bedzie, bo to zestaw od b8 i teraz nie wiem gdzie je montować ? jakość jak za te pieniądze to moźe być
egon47 Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 jednak zaczynam się przekonywać do tego zderzaka S4 fajnie siadło
Rekomendowane odpowiedzi