Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

TATOO & PIERCING ma ktos? '-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha dobre.. 2000 na tattoo... chyba bym sie nie zdecydowal... mialbym fele do auta juz :tongue4:

Twoja broszka :naughty:

juz sobie wyobrazam ta rozmowe z kobita "kochanie, nie jedziemy do thai, robie sobie tattoo,wiec zostaje nam rodos,tam tez jest fajnie" :decayed:

A, że Rodos to złe ? :dontknow:

Thailandia super sprawa, ale ku***a tyle siana..

Wolę to przełożyć na przyszły rok. Zasadniczo jest tak. Jesli teraz nie zrobię tattoo, to będę musiał odczekać do jesieni, bo w lato mi się nie widzi dziargać takiego kawału pleców. :thumbdown: :thumbdown:

A czekanie do jesieni to w tym wypadku prawie rok.

Opublikowano

no w sumie racja,ale kochajaca masz kobiete ze sie zgodzila :tongue4:

Opublikowano

Złota dziewczyna :good:

Opublikowano

Dobra, namówiłem kobitę na Rodos za połowę kasy zamiast do Thai.. :P

z kobitą do Tajlandii :?: :shocked: R U crazy maaaan :?:

W przyszłym tygodniu wyruszam do juniora.. :decayed::good:

Junior straszny burak, miałem z nim do czynienia i jest strasznym prostakiem (co ja robiłem gdzie ja nie byłem). Kumpel chciał poprawić tj. przerobić "dziarę" na tatoo i Dżunior zmieszał go z błotem twierdząc, że z tego to nic się nie da zrobić :thumbdown: W końcu pojechaliśmy do Gonzo Tattoo http://tattoogonzo.v.pl/ i tam dopiero zobaczyłem jak wygląda prawdziwy tatuaż :cool1: poza tym samo podejście do klienta, kontakt mailowy itp :good:

Opublikowano

to sie podepne c954ea8e12.th.jpg

http://www.blackskulltattoo.com/ studio jak studio ale wie co robi....(ale kawałek od was) :good:

Opublikowano

wie ktoś coś o tego typu tatuażach

1FzuU9.jpg

Opublikowano

1FzuU9.jpg

ultrafioletowe... z tego co się orientuję to w Polsce zakazane... w Holandii śmiało można robić :naughty:

Opublikowano

1FzuU9.jpg

ultrafioletowe... z tego co się orientuję to w Polsce zakazane... w Holandii śmiało można robić :naughty:

Ze względu na co zakazane?

Opublikowano

pytałem się w kilku studiach w polsce i zawsze mówili że to nie legalne u nas... nie wiem sam dlaczego a chętnie bym sobie sam zrobił jeden inny :)

Opublikowano

pewnie nie mozna nalozyc 100% akcyzy a tym samym zlodzieje z Wiejskiej nie nakradna wiec zakazane...

Opublikowano

Koleżanka ma taki, nowosc to nie jest bo robila go chyba z 6 lat temu... Prezentuje sie swietnie

Opublikowano

Koleżanka ma taki, nowosc to nie jest bo robila go chyba z 6 lat temu... Prezentuje sie swietnie

pokaż :decayed:

Opublikowano

a wiesz może gdzie robiła?

to jak to jest w końcu? zakazane czy nie bo mam chęć coś takiego zrobić

Opublikowano

niech ktos mi tylko wyjasni czemu to jest zakazane ?

Opublikowano

w Anglii niestety to robila... poprosze ja o fotki i wstawie tu. Ale na "lewo" napewno tez gdzies w PL zrobia, tylko trzeba dobrze poszukac.

Opublikowano

tak myślałem :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Junior straszny burak, miałem z nim do czynienia i jest strasznym prostakiem (co ja robiłem gdzie ja nie byłem). Kumpel chciał poprawić tj. przerobić "dziarę" na tatoo i Dżunior zmieszał go z błotem twierdząc, że z tego to nic się nie da zrobić :thumbdown: W końcu pojechaliśmy do Gonzo Tattoo http://tattoogonzo.v.pl/ i tam dopiero zobaczyłem jak wygląda prawdziwy tatuaż :cool1: poza tym samo podejście do klienta, kontakt mailowy itp :good:

Okaże się jak pójdę :wink4:

A do Szczecina mógłbym pojechąc gdybym tatt. robił na jedną sesję. Nie będę raz w tygodniu ziwaniał do Szczecina :kox:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 12:27_________________________________________________Byłem - Juniora nie poznałem, bo pojechał na jakies wakacje..

Za to poznałem Novick-a, bardzo spoko typ :good: Fajny człowiek z dużym talentem :wink4:

Mam już pierwszy szkic, ale chyba wkleję go dopiero jak będzie ostateczny.. W każdym bądź razie na dniach.. :naughty:

Opublikowano

czekam Nosfer czekam :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżę kotlecik nowe tatooo mojej Pani :kox:

24zatxd.jpg

Opublikowano

24zatxd.jpg

fajna pierdziocha :kox: