arek_cccp Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja też nie wiem o co chodzi koledze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 co masz na myśli,bo nie rozumiem Pstryknij zdjęcie (np.komórką) i wrzuć tutaj. Nic z nim więcej nie rób. Rożnowe domy i fluorescencyjna trawa to u was normalne? Przecież nawet nie widać koloru auta na tych zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) No jak nie widać koloru jak widać,bez przesady. Trzymaj Wysłane z S7 Edge Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Najpiękniejszy kolor dla auta:) Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 co masz na myśli,bo nie rozumiemPstryknij zdjęcie (np.komórką) i wrzuć tutaj. Nic z nim więcej nie rób.Rożnowe domy i fluorescencyjna trawa to u was normalne? Przecież nawet nie widać koloru auta na tych zdjęciach. Panie, ten kolor jest tak ladny że nawet zwykle zdjecie wyglada jakby tona filtrow była założona Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Hmmmm skąd ja znam to auto Uwierzcie mi że strasznie za nią tęsknie. A teraz dziecko w drodze i trzeba było sie na rodzinne wozy przestawić Myśle ze w tej specyfikacji unikat w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Tak mi się wydawało że sekcja bajka:) To jest LZ5F? Davidlive, miałeś swój temat? Daj link;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Tak mi się wydawało że sekcja bajka:) To jest LZ5F? Davidlive, miałeś swój temat? Daj link;) Kolor lakieru to LC5Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 LZ5Z Dunkeltürkis Metalic Też ładny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Powoli coś się dzieje. Wpadły felgi 18" na zimę. Jeszcze czekam na oponki Falken HS 449 225/45/18 i pakiet zima gotowy Na dniach wpadnie napis Quattro na grill oraz obszyty meszek czerwona nicią oraz rączka ręcznego na wzór rs4 też z czerwoną nicią. Wysłane z S7 Edge Edytowane 7 Września 2016 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Bardzo fajne te felgi i 18 już wygląda . Co to za kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Powoli coś się dzieje. Wpadły felgi 18" na zimę. Jeszcze czekam na oponki Falken HS 449 225/45/18 i pakiet zima gotowy Na dniach wpadnie napis Quattro na grill oraz obszyty meszek czerwona nicią oraz rączka ręcznego na wzór rs4 też z czerwoną nicią. Wysłane z S7 Edge Uwielbiam te felgi od zawsze mi się widziały a w tym kolorze MEGA !! KOT Gratulacje !! ps. Jak to pakiet zimowy ot aj nie che lata u kolegi widzieć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Bardzo fajne te felgi i 18 już wygląda . Co to za kolor ?Ala grafit,zbytnio nie szukałem czegoś na wypasie bo to aby na zimę,więc wystarczy Wysłane z S7 Edge Powoli coś się dzieje. Wpadły felgi 18" na zimę. Jeszcze czekam na oponki Falken HS 449 225/45/18 i pakiet zima gotowy Na dniach wpadnie napis Quattro na grill oraz obszyty meszek czerwona nicią oraz rączka ręcznego na wzór rs4 też z czerwoną nicią. Wysłane z S7 Edge Uwielbiam te felgi od zawsze mi się widziały a w tym kolorze MEGA !! KOTGratulacje !! ps. Jak to pakiet zimowy ot aj nie che lata u kolegi widzieć Pozdrawiam Jest kilka pomysłów na inne koło,ale zostaje CVT i robimy inne rzeczy Wysłane z S7 Edge Edytowane 7 Września 2016 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 No widzę że jednak nie sline, te moim zdaniem nawet ładniejsze, odpowiedni dystans i zimą też będzie kosa Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) No widzę że jednak nie sline, te moim zdaniem nawet ładniejsze, odpowiedni dystans i zimą też będzie kosa Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Miały bys S-line ale trafila sie okazja wiec wybralem te,a nie powiem bo tez zalezalo mi na czasie,najwazniejsze ze juz jedna sprawa zalatwiona i lecimy dalej Panowie ile moge dostac za swoja kierownice od B8 bez poduszki oraz z poduszka,zaczynam sie interesowac kiera od TTS. Edytowane 7 Września 2016 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nieźle pomodzona motorownia kolor jeden z lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Nieźle pomodzona motorownia kolor jeden z lepszych Dzięki. Będzie może jeszcze lepiej bo myślę żeby w zimę zakuc silnik i wrzucić Ko4 tfsi. Ale zobaczymy jak to będzie,narazie zbieram graty aby porobić go wizualnieWysłane z S7 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Kierownice kupuj z ttrs lub innych rs (bardzo gruba). Bo ta z ski jest cieniutka i słabo leży w ręce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Kierownice kupuj z ttrs lub innych rs (bardzo gruba). Bo ta z ski jest cieniutka i słabo leży w ręce . Dzieki Arek za info. Panowie czy w ASO moge zamowic kompletny grill S4 nowy przez internet ? Czy tylko telefonicznie lub osobiscie,albo moze ktos posiada strone gdzie taki grill moge wyrwac,oczywiscie allegro sprawdzałem bo moze byc i uzywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Kierownice kupuj z ttrs lub innych rs (bardzo gruba). Bo ta z ski jest cieniutka i słabo leży w ręce . Dzieki Arek za info. Panowie czy w ASO moge zamowic kompletny grill S4 nowy przez internet ? Czy tylko telefonicznie lub osobiscie,albo moze ktos posiada strone gdzie taki grill moge wyrwac,oczywiscie allegro sprawdzałem bo moze byc i uzywka. Czarny grill S4 http://www.getem.pl/index.php?szukaj_katalog=8E0853651KVMZ&action=katalog&kat=72&x=11&y=17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi