H4mm3R Opublikowano 12 Września 2013 Autor Opublikowano 12 Września 2013 W dzień jeżdżę na DRLach i tył się nie świeci, tylko stop.
wladi Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 W dzień jeżdżę na DRLach i tył się nie świeci, tylko stop. Ale jak coś to można włączyć je żeby w dzień świeciły memory five-wladi i wszystko jasne:)
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2013 Autor Opublikowano 12 Września 2013 W dzień jeżdżę na DRLach i tył się nie świeci, tylko stop. Ale jak coś to można włączyć je żeby w dzień świeciły memory five-wladi i wszystko jasne:) Owszem można kodowanie zmienić
Tomeks Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 U mnie świecą sie tez na DRLach,w dzień są widoczne,ogólnie wydaje mi sie,ze świecą ciut jaśniej niż ori A6 mam krótki filmik z rezania
Arturoo Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Hammerek porpostu tak zazdrościł mi wymiany silnika że podobno przez tydzień myślał co by tu wykręcić w silniku żeby wyglądało naturalnie... A jako że jest ambitny i chciał być jeszcze lepszy to i skrzynie też załatwił... (tak naprawde to przypomniał sobie że ja skrzynie rok temu też już wymieniałem ) Widzisz Hammerek mówiłem Ci że wsypanie kilograma cukru do multitronika to dobry pomysł siemianku na Twoje dobre rady zawsze można liczyć ---------- Post dopisany at 09:47 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ---------- no może i nie codzienna... ale co miał zrobić... pohlastać się i walnąc wózkiem o sosenke...? zepsuło się to się wymienia... ot tyle... Zawsze trzeba być przygotowanym na takie rzeczy... Siemian, nie wiem co bierzesz... ale nie odstawiaj tego :polew: Już mu tak nie schlebiaj, bo się do Twojego wątku przeniesie :grin: w sumie przyda się tam nieco ruchu bo od jakiegoś czasu cisza w nim jest Pierwszy post jaki by napisał, to na bank była by wycena nowych hebli do mnie wierz mi majkel87 ,że nie chcesz tego
Wandet15 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 LED to jest to . W nocy przy hamowaniu aż oślepia LED z C6
Młody_drog Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 eee Tomeks, ale naprawiłeś tą jedną stronę czy dalej pół świeci? Bo doszły mnie słuchy, że tak jest
Tomeks Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Hehe,czasami sie zapala,kupiłem juz led A6 i jedną będę robił na nowo........znaczy Olo bedzie:decayed:
Stano Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Świetnie wyglądają te ledy z tyłu. Dobry mod w b7
ePasjonat Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Masakra ile zmian, ja pindole ej ile kasy na wszystko Ci poszło? Chroma na przednim grillu malowałeś na czarno czy oklejałeś?
siemian Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Masakra ile zmian, ja pindole ej ile kasy na wszystko Ci poszło? Chroma na przednim grillu malowałeś na czarno czy oklejałeś? wysmarował smołą...
Arturoo Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 ....i posypał ziemniaczaną by uzyskać odpowiednią gradację
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Wpadł mały dodatek do wnętrza
MARCIN607 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Tomek jak zawsze Rezaj rezaj. Do lata,jeszcze mi q wyrezaj:-)
shakal Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Fajnie to wygląda z tym chromem. Szkoda że w B7 nie wychodziło to ORI. Na zdjęciu wydaje się jakby samo "pokrętło" było lekko zapadnięte, na żywo jest tak samo?
Rekomendowane odpowiedzi