jedrekx Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 H4mm3R świetnie trafiłeś z tym kołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Klasa:) Wklesłe koła mnie robia bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coltrane Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 pysznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kot ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jest pięknie Hammer - co tu dużo gadać, masz gust synek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 jest klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Tomek fela na żywo suty urywa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarfab0511 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Twoje auto az zacheca do modzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Auto robi MEGA robote, nowe koło bajeczne, gratsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Szczęke do tej pory zbieram z podłogi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 jest mega robota... w koncu oblukana, mam przynajmniej nowe priorytety Pozdrawiam Tomasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki sam nie myślałem że to koło tak dobrze spasuje... Teraz muszę auto odstawić na poprawki lakiernicze, bo trochę tego do malowania jest, a potem można zaliczyć jakieś moto-imprezy w tym sezonie ---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ---------- Szczęke do tej pory zbieram z podłogi:wink: Wiem, miałeś minę jak na foto w avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekSPI Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Hahahahahha twoj niby jest do poprawek lakierniczych:D? Chcialbym miec taki lakier^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Zacne parametry felunku Tomaszu. Chociaż sam wzór jak dla mnie osobiście średniawka, ale o gustach się nie dyskutuje więc no offence. ; ) 9,5 et40 siedzi przód i tył bez dystansów rozumiem? Przy wahaczu z przodu oponka na styk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Zacne parametry felunku Tomaszu. Chociaż sam wzór jak dla mnie osobiście średniawka, ale o gustach się nie dyskutuje więc no offence. ; ) 9,5 et40 siedzi przód i tył bez dystansów rozumiem? Przy wahaczu z przodu oponka na styk? Na żywo dużo lepiej się to prezentuje Tak bez dystansów ale jak z tyłu wymienię klocki to i dystans będzie potrzebny do wahacza nie sprawdzałem ale do zwrotnicy jest 3-5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Widziałem dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ulala to 235.35 może nie wejść A mam słabość do takich laczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Foto z Bukowiny I nowy ster ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- Ulala to 235.35 może nie wejść A mam słabość do takich laczków Wejdzie, bo u mnie jest spory naciąg.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Gdzie znaczek zgubiłeś powiedz mocno tłucze na 19"...no ale fela :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 fela za***ista Tomasz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi