mateusztbg Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Jasna sprawa, ale chyba żadna z nich nie była na taśmę dwustronną Przeciez nigdzie nie napisalem, że była FABRYCZNIE na tasme dwustronna. Pytalem o Twoj sposob montazu, bo wydawalo mi sie, ze masz taka sama blende jak ja, no ale jak widac masz inna.Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
pksmlody Opublikowano 14 Października 2017 Autor Opublikowano 14 Października 2017 Ok ok. Spoko Fura 13 listopada jedzie na serwis. Relacje pewnie tuż po, a jeszcze przed będzie mała niespodzianka
pksmlody Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Tak jak obiecałem, mała niespodzianka Dzisiaj wybrałem się na małą przejażdżkę do @kaju () co zaowocowało zamontowaniem nowo obszytej kierownicy z A4 B8 oraz gałeczki zmiany biegów Tak to wygląda: Wszystko obszyte biało-czerwoną nicią, tak jak chciałem. Całość wykonana w: http://www.tapicer-samochodowy.com/ - szczerze polecam, profi robota. Edytowane 29 Października 2017 przez pksmlody
Norbas Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Dobrze wyszło ? teraz jeszcze zmienić nić na fotelach i będzie cacy ?
muunv Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 No teraz to wyglada kozacko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pksmlody Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 53 minuty temu, Norbas napisał: Dobrze wyszło ? teraz jeszcze zmienić nić na fotelach i będzie cacy ? Haha fotele zostają nie ruszone, może kiedyś wpadną inne 38 minut temu, muunv napisał: No teraz to wyglada kozacko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
afroo. Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 2 godziny temu, Norbas napisał: teraz jeszcze zmienić nić na fotelach i będzie cacy ? Są markery koloryzujące do nici tapicerskich, gdzieś to widziałem. Wystarczy pokolorować i będzie biało-czerwono na fotelach.
pksmlody Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 Za duże wynalazki, nie siejcie mi tu burzy w głowie W końcu pewnie wpadnie Recaro
pksmlody Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 15 minut temu, FroS-t napisał: Geparda wiozles ? Hej hej hej, raz na zawsze zapamiętaj - to się nazywa PANTERKA
FroS-t Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Pewnie chciałeś obszyć tym kiere ale kaju wybił ci to z głowy, całe szczecie a tak na poważnie fajnie to teraz wyglada
krzysiekze3 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Mega ta Twoja fura i widzę, że z Oleśnicy, trzeba się będzie kiedyś zgadać powodzonka w modach bo idą w bardzo dobrą stronę
pksmlody Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 W dniu 2.11.2017 o 20:36, krzysiekze3 napisał: Mega ta Twoja fura i widzę, że z Oleśnicy, trzeba się będzie kiedyś zgadać powodzonka w modach bo idą w bardzo dobrą stronę Dzięki Pewnie że trzeba się zobaczyć! Z Namysłowa mam duuużo znajomych, ciekawe czy mamy wspólnych Tymczasem wpadło parę gratów od @dzik : Oraz mały bonus... 13 auto ląduje w:
Animal Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Też mam taką beczułkę i kawa w pracy od razu inaczej smakuje
pksmlody Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Jest chwilka czasu dzisiaj, więc updatuje temat po ostatnim serwisie Autko dostało wszystkie nowe filtry + olej, do tego nowe tylne amorki Monroe. Z mechanicznych rzeczy okazało się że pompa wspomagania oraz uszczelniacz na skrzyni się poci. Obie rzeczy zostały wymontowane, uszczelnione oraz powtórnie zamontowane. Teraz chłopaki z Graftech Serwis GTS w Grodzisku Mazowieckim śmieją się, że przy aucie już nie ma nic do robienia Z planów jakie mam na samochód w najbliższym czasie to: - Nowa rolka na lato - Pomalowanie przednich błotników bo na rantach wychodzi ruda - norma w B6/B7... - Lepsze spasowanie przedniego zderzaka, bo jakoś mi się obecnie nie podoba I to raczej tyle... UWAGA! SAMOCHÓD NAJPRAWDOPODOBNIEJ NA PÓŹNE LATO / JESIEŃ 2018 ROKU BĘDZIE SZEDŁ POD MŁOTEK, BO ZAKOCHAŁEM SIĘ W INNYM ... TAKŻE SZYKOWAĆ KASĘ I SKŁADAĆ PROPOZYCJĘ NA PRIV Edytowane 25 Listopada 2017 przez pksmlody
pksmlody Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 A dzisiaj Św. Mikołaj zawitał do A4ki ... @FroS-t miał rację, że zapach jest 1 liga - polecam!
muunv Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 A dzisiaj Św. Mikołaj zawitał do A4ki ... [mention=1348088]FroS-t[/mention] miał rację, że zapach jest 1 liga - polecam! Co to za zapch? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi