Kosmita Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, jedrekx napisał: Kosmita, jutro będę w ASO, odezwę się Odezwij się ale już ogarnąłem wszystko (rabat flotowy dla floty ponad 50 aut). Ale z ciekawości daj znać podobno mam taką ofertę, że na RS nie ma możliwości być lepiej (słowa handlowca) no i ja sam uważam, że jest dobrze Niestety mam info od Audi Sport, że na kolor exclusive będę czekał i czekał .. Póki co zamówienia układają się w kolejce ale nic nie realizują.. wièc pewnie wrzesień.. Edytowane 10 Marca 2019 przez Kosmita
Kosmita Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Opublikowano 25 Marca 2019 W dniu 11.03.2019 o 13:34, Whatson napisał: To jaki procent rabatu uzyskałeś? Maksymalnie możliwy dla modeli Audi Sport
kamelus_ Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 7 godzin temu, Kosmita napisał: Maksymalnie możliwy dla modeli Audi Sport Rozwalają mnie takie "tajemnice" ... 2
Kosmita Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) 2 godziny temu, kamelus_ napisał: Rozwalają mnie takie "tajemnice" ... Może i masz rację. Ale handlowcy nie chcą aby mówić głośno o wielkości rabatu jeśli stosują niekonwencjonalne metody aby go dać. Szczególnie na forum publicznym. W każdym razie podpiszę zamówienie to będzie o czym pisać. Na razie mają taki burdel, że mam powoli dość. Nagle mój konfig jest 7k droższy bo zmienili ceny w konfiguratorze. Sprawa w Poznaniu i znów parę dni zwłoki.. Edytowane 25 Marca 2019 przez Kosmita
Kosmita Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) No dobra, Niunia wyhuhana i gotowa na BT. Felgi zregenerowane, lakier przeszedł dwuetapową korektę i został nałożony twardy wosk (polimer). Wywaliłem tamte ringi z tyłu, kupiłem nowe i teraz leży idealnie Z wcześniejszych prac: ringi w piano black przod/tyl, spoiler lotka w piano black, końcówki układu wyd., w piano black, dach folia w piano black. I ramka a4-klub 3d Na tym kończymy mody bo.. Dopiąłem zamówienie na RS5 Sportback. Właśnie poszedł przelew. Odbiór pod koniec sierpnia. Przede mną 5 długich miesięcy.. Edytowane 26 Marca 2019 przez Kosmita
marcin_o23 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 RS5 będzie w jakim kolorze?? jedynie co smutne to wsiadając do RS5 nie będzie zbytniej różnicy
rodosbwa Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 4 minuty temu, marcin_o23 napisał: RS5 będzie w jakim kolorze?? jedynie co smutne to wsiadając do RS5 nie będzie zbytniej różnicy Najważniejsza różnica będzie w jeździe
marcin_o23 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) hehe, no to wiadomo , jeśli chodzi mo rodzinę 8W to A5 miażdży wyglądem A4, szkoda tylko że środek taki sam Edytowane 26 Marca 2019 przez marcin_o23
Kosmita Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 Dokładnie. Plus inne dekory bo karbon, plus będzie Virtual Cockpit i fotele Sport + więc ciut inaczej. Ale i nadwozie ciut inne i przede wszystkim właściwości jezdne - tu już bez porównania Nogaro Blue w Perle- dlatego 5, a nie 3 miesiące czekania bo to już z palety Exclusive..
marcin_o23 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 no dekory można dokupić bo na razie tanie jak barszcz, do tego jakbyś wcześniej przy konfiguracji wybrał jedyne słuszne ze zintegrowanym zagłówkiem to już by było prawie to samo
rodosbwa Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 5 minut temu, Kosmita napisał: Dokładnie. Plus inne dekory bo karbon, plus będzie Virtual Cockpit i fotele Sport + więc ciut inaczej. Ale i nadwozie ciut inne i przede wszystkim właściwości jezdne - tu już bez porównania Nogaro Blue w Perle- dlatego 5, a nie 3 miesiące czekania bo to już z palety Exclusive.. Gratuluję wyboru :). Kolor będzie na żywo robił wrażenie. Po odbiorze auta warto zabezpieczyć cały przód folią ochronną... Jestem ciekaw czy hamulce dadzą radę, gdyż takie same zamówiłem do siebie :). Mają 6 tłoczków.
Kosmita Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 Hamulce testowane bardzo mocno i nie zgrzały się więc będzie ok. 1 godzinę temu, marcin_o23 napisał: no dekory można dokupić bo na razie tanie jak barszcz, do tego jakbyś wcześniej przy konfiguracji wybrał jedyne słuszne ze zintegrowanym zagłówkiem to już by było prawie to samo Ani karbonu (ponad 5k doplaty wiec nie wiem czy tak tanio) ani foteli sportowych plus nie moglem zamówić wtedy do a4.. nie było nawet s4 i te rzeczy nie były na ten czas dostepne
jedrekx Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Dziś się przymierzałem troszkę do A5 Sportback i mam wrażenie, że poprzednie A5 miało więcej miejsca na tylnej kanapie niż obecne. W każdym razie w Q5 jest więcej miejsca na nogi.. a szkoda ?
Kosmita Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, jedrekx napisał: Dziś się przymierzałem troszkę do A5 Sportback i mam wrażenie, że poprzednie A5 miało więcej miejsca na tylnej kanapie niż obecne. W każdym razie w Q5 jest więcej miejsca na nogi.. a szkoda ? Na nogi jest tyle co w a4. Nie uważam żeby w b9 było mniej miejsca, wręcz imo więcej od b8. Nad głową mi było mniej ale dzieciaki się zmieszczą. W trasę 4 osoby na luzie. Edytowane 26 Marca 2019 przez Kosmita
Mosek Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 W dniu 25.03.2019 o 21:58, Kosmita napisał: Może i masz rację. Ale handlowcy nie chcą aby mówić głośno o wielkości rabatu jeśli stosują niekonwencjonalne metody aby go dać. Szczególnie na forum publicznym. W każdym razie podpiszę zamówienie to będzie o czym pisać. Na razie mają taki burdel, że mam powoli dość. Nagle mój konfig jest 7k droższy bo zmienili ceny w konfiguratorze. Sprawa w Poznaniu i znów parę dni zwłoki.. bez przesady, nie czytają tutaj na pewno Twojego wątku ani nie śledzą go handlowcy, zaklepałeś już to powiedz w takim razie ile % rabat wyszedł?
Dev Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) 26 minut temu, Mosek napisał: zaklepałeś już to powiedz w takim razie ile % rabat wyszedł? tajemnica handlowa, chcesz kupić ? idz negocjuj, bedziesz wiedziec Edytowane 26 Marca 2019 przez Dev
H4mm3R Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 W dniu 25.03.2019 o 19:53, kamelus_ napisał: Rozwalają mnie takie "tajemnice" ... A mnie wścibska ciekawość...
DonDżonson Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Godzinę temu, Mosek napisał: bez przesady, nie czytają tutaj na pewno Twojego wątku ani nie śledzą go handlowcy, zaklepałeś już to powiedz w takim razie ile % rabat wyszedł? a co ma do tego czy czytają czy nie? A może jednak czytają. Jeśli publicznie proszą o nie umieszczenie takich informacji to chyba można uszanować
kamelus_ Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 8 godzin temu, H4mm3R napisał: A mnie wścibska ciekawość... No faktycznie ale jesteśmy wścibscy. To straszne zapytać na forum jaki kolega wynegocjował rabat. Straszne. Tak mi wstyd... 4
Rekomendowane odpowiedzi