Monti Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 18 minut temu, afroo. napisał(a): Wyolbrzymiasz. Wychodzi gładko przez bagażnik. Nie, nic nie trzeba rwać. Oparcie kanapy kładziesz, żeby zrobić miejsce do bagażnika, a fotele nawet lepiej żeby zostały, bo sobie na zagłówkach oprzesz sufit. Do zrobienia w jedną osobę w godzinę. A jak odczepić od szyberdachu ? Są jakieś zatrzaski?
afroo. Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) W dniu 4.06.2024 o 14:37, monthrey12 napisał(a): A jak odczepić od szyberdachu ? Są jakieś zatrzaski? Od góry szybra wypinasz metalową ramkę, która trzyma na spinkach sufit wokół otworu szybra. Edytowane 5 Czerwca przez afroo.
Monti Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 15 godzin temu, afroo. napisał(a): Od góry szybra wypinasz metalową ramkę, która trzyma na spinkach sufit wokół otworu szybra. Wielkie dzięki za pomoc. 👊
Rob@k Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca Jedno osobowy spot na narodowym zaliczony 😂 3
Monti Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Fajnie było by się zorganizować kiedyś na jakimś spocie, trochę nas w dolnośląskim i lubuskim jest 😁. Przecież to nie jest milion km, żeby był jakiś problem 😂 2
Rob@k Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca 2 godziny temu, Monti napisał(a): Fajnie było by się zorganizować kiedyś na jakimś spocie, trochę nas w dolnośląskim i lubuskim jest 😁. Przecież to nie jest milion km, żeby był jakiś problem 😂 Dokladnie
Monti Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca (edytowane) Jak byście Panowie coś organizowali tam na dole, to proszę o jakieś info 😁. Akurat będę miał z ,,górki" to mniej spalę 😄 Edytowane 24 Lipca przez Monti
Rob@k Opublikowano 3 Listopada Autor Opublikowano 3 Listopada Akcja zima rozpoczęta. Na ten sezon wpadło nowe koło. 1 2
Gorczyk Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Ja koła już też mam przygotowane i pewnie za jakiś czas na autooo. U mnie akurat ori 17", na hebel na styk ale balonu troszkę będzie chociaż 💪 1
Rob@k Opublikowano 14 Listopada Autor Opublikowano 14 Listopada Totarły dzisiaj nowe sprężyny do zacisków. Nie wiem jak to się stało, ale jedna odpadła i tyle ją widziano. 1
Langista Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Nie masz tego na zacisku? Nie odpadła czasem blaszka z klocka hamulcowego?
Rob@k Opublikowano 14 Listopada Autor Opublikowano 14 Listopada 22 minuty temu, Langista napisał(a): Nie masz tego na zacisku? Nie odpadła czasem blaszka z klocka hamulcowego? Miałem tymczasowo zalozone zwykle sprężyny bez blachy.
Rekomendowane odpowiedzi