Rob@k Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Opublikowano 8 Maja 2019 Majówka zaliczona. Kufa jakiś typ przyp... mi w auto Zderzak do szpachlowania i malowania, ułamany zaczep w lampie i klosz do wymiany.
black4 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Rob@k współczuję... Co za skur...!!! Oczywiście sprawca uciekł??? Pozdrawiam
Adran_ Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Ludzie to nic nie szanują. Pewnie miał jakiegoś gruza to mu nie zależało. Masakra. Współczuję
Emejcz Opublikowano 21 Maja 2019 Opublikowano 21 Maja 2019 Niestety to jest norma. Dlatego ja mieszkając w mieście i parkując głównie w mieście poprawki blacharsko/lakiernicze mają u mnie najniższy priorytet. Wystarzcy chwila i porysowanie w gratisie z wgniotkami. O poharatanych listwach drzwi od otwierania to nawet nie wspominam. Nie ważne jak staniesz, zawsze się znajdzie jakiś zj** który cię dosięgnie.
Rob@k Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2019 Mordka wróciła z lakierowania. Przy okazji i tył polakierowany bo był trochę poobdzierany. Lampę na szczęście dało się wypolerować. Teraz przyszła pora na silnik i stage 2. Wymienione świece, zakupiony sportowy kat Magnaflowa, większe wtryski w drodze i jeszcze zakup turbo K03S. Pytanie tylko od kogo? Macie jakiś pewne źródło? Będę wdzięczny za namiary.
Aligatorek96 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Masz może linka do tego sportowego kata ?
Rob@k Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2019 21 godzin temu, Aligatorek96 napisał: Masz może linka do tego sportowego kata ? 3maj https://allegro.pl/oferta/katalizator-sportowy-1-8t-a4-a6-downpipe-vw-audi-8140246857
MarcinL Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 4 godziny temu, Rob@k napisał: 3maj https://allegro.pl/oferta/katalizator-sportowy-1-8t-a4-a6-downpipe-vw-audi-8140246857 Zmienił Ci się coś dźwięk względem ori kata?
Rob@k Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2019 44 minuty temu, MarcinL napisał: Zmienił Ci się coś dźwięk względem ori kata? Jeszcze nie wiem. Czekam na wtryski turbo i wszystko naraz będę montowal.
Misieqq7 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 W dniu 6.06.2019 o 21:19, Rob@k napisał: Mordka wróciła z lakierowania. Przy okazji i tył polakierowany bo był trochę poobdzierany. Lampę na szczęście dało się wypolerować. Teraz przyszła pora na silnik i stage 2. Wymienione świece, zakupiony sportowy kat Magnaflowa, większe wtryski w drodze i jeszcze zakup turbo K03S. Pytanie tylko od kogo? Macie jakiś pewne źródło? Będę wdzięczny za namiary. Witaj https://allegro.pl/oferta/turbosprezarka-vw-1-8t-audi-a4-190km-bex-hybryda-7575494246 Ja robiłem u tego gościa. Przerobił mi moja k03 na k03s na nowym żeliwie i częściach kode. Zrobiłem 10 tyś km i dolot suchy śmiga jak narazie dobrze . Ze swojej strony polecam.
_małyTM_ Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 @Rob@k pakuj coś a'la k04-064 rozumiem że furkę stroisz we wroo?
Rob@k Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2019 5 godzin temu, _małyTM_ napisał: @Rob@k pakuj coś a'la k04-064 rozumiem że furkę stroisz we wroo? Tak we wrocku. Tu w okolicy niestety nie ma nic konkretnego.
Misieqq7 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 10 minut temu, Rob@k napisał: Tak we wrocku. Tu w okolicy niestety nie ma nic konkretnego. A nie lepiej na forum np u Łukasza13? Miałem robić we wrocku jak po dzwoniłem do paru "lepszych" tunerów to za np mówię że będą wtryski z bexa d o i turbo k03s a Pan mi mówi że jak że takie przeróbki to 1800zl i to za program bo mechanicznie sam robię. . Drugi 1600zl. Na szczęście polecono mi Łukasza i nie żałuję. Konkretny Gość i zna się na 1.8t. Musiałem tylko na hamowanie osobno pojechać żeby sprawdzić ile wyszło. . Wiadomo zrobisz jak zechcesz Ale ze swojej strony polecam paru chłopakom z dolnego Śląska też polecilem i zadowoleni
MarcinL Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 13 godzin temu, Rob@k napisał: Tak we wrocku. Tu w okolicy niestety nie ma nic konkretnego. Podobno VagTune w okolicach wro jest polecane. Sam osobiście robiłem jak @Misieqq7 u Łukasza.
_małyTM_ Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 6 godzin temu, MarcinL napisał: Podobno VagTune w okolicach wro jest polecane. znam Mirka i robiłem u niego kilka furek swoich i znajomych. obecnie na tapecie jest b7 w którym pompa w baku powiedziała papa przy 3xx? @Rob@k więc jak się na niego zdecydujesz to powołaj się na mnie i daj znaka to może podjadę i obadam kreski? sorki za offa?
Rob@k Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2019 @_małyTM_dzięki. Będę miał na uwadze jak już wszystko poskładam do kupy.
rafiki5 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Jestem przed zakupem stacji multimedialnej z navipremium i zastanawiam się nad dedykowana kamera cofania od nich po dopłacie. Jest ona coś warta? Równiez masz kamerę od nich czy jakaś inna montowales? No i najważniejsze jak się sprawuje u Ciebie te radio po takim czasie od montażu?
Rekomendowane odpowiedzi