SebaVR6 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Siema Na forum juz jestem jakis czas, gdyz zawsze mi sie podobały poliftowe Bepiątki, ale dopiero teraz przyszla pora na swoją Do tej pory jako daily wiernie sluzyly najpierw Jetta A2, pozniej Passat B3 16v, a teraz przyszedl czas na cos swiezszego. W zasadzie pojechalem po BMW E39 w M-Pakiecie, ale bylo takim trupem, ze w drodze powrotnej wziałem A4 z czego jestem bardzo zadowolony Cos o autku: A4 B5 Avant 02.2001r 2.4 V6 AML Ebony schwarz LZ9W Przebieg 256tys udokumentowany stosem papierow W moim posiadaniu 3 tygodnie, sprowadzona z Niemiec tydzien wczesniej, tam miala dwoch wlascicieli. Wyposazenie standard + - Recaro RS4 - Bose + RNS-D - zawias 1BE - Grill S4 - Lusterka fotochrom - Tempomat - chrom relingi - szklany szyber - full FIS - ori hak Kilka fotek z ogłoszenia, poki co nie mam zbyt wiele swoich, bo pogoda nie pozwala na wycackanie auta... Z rzeczy ktore zdazylem narazie ogarnac po zakupie: - nowy olej Motul X-cess 5w40, filtr oleju Bosch, paliwa Mann, powietrza Pipercross, kabinowy z weglem aktywnym - nowe świece Irydowe Denso - ogolny optyczny przeglad silnika, z ktorego wyjnika, ze jest suchy jak pieprz, co mnie niezmiernie cieszy - regeneracja tylnych zacisków - naprawa pierdół, typu spryskiwacz tylnej szyby, nieszczelnosc w ukladzie c. zamka, przekaznik kierunkow, nieszczelne podcisnienia, umycie przepływki preparatem Liqui Moly, wymiana kompletu zaroweczek w trzecim stopie - chromowane zarowki w przednich kierunkach - wymiana FISa - dokupienie brakujacej oslony na obudowe filtra powietrza w ASO - dokupienie brakujacej rolety bagaznika - usuniete oznaczenia modelu i silnika z tylnej klapy - dokładka z PDC - xenon hid 5000k Kilka moich Benzyna z oryginalnego filtra paliwa Co do planów, jasne ze sa - oslona na zbiorniczki z Passka V5 - ladne koncowki wydechu - duze prawe lustro, a najchetniej oba z S4 chromowane - hamulce przod 312 - "daszek" na tylna klape a'la RS4 - jakies ladne 18" + lekko w dol - na wiosne czyszczenie skóry i lekki detailing - dorwanie paru brakujacych lub po prostu lepszych jak moje elementów - prawdopodobnie po zimie wleci LPG na porzadnych gratach - dbac jak o własne dziecko Bede staral sie na biezaco aktualizowac temat Dziekuje za uwage, pozdrawiam Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez SebaVR6
lenovo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ładna b5 . Ta Benzyna z filtra to masakra . Powodzenia w modach i niech ci służy .
misiek95 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 troche niemiec podłubał przy niej ładna nawet wycieraczki z pastucha ma
SebaVR6 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 W briefie byl nawet zapis o BBS CH 8.5x18, no ale gdzies sie stracily po drodze
apocalipto Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Sztuka bardzo ładna. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
SwogONE Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Pewnie same się podmieniły Graty, ładna
SebaVR6 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dzieki za pochlebne opinie Dorwałem oslone pod skrzynie biegow, kupilem nowe spinki i blaszki do montazu, ale jeszcze nie bylo kiedy zalzoyc. Do tego mala modyfikacja tylnych lampek
SwogONE Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Parkowałeś już w nocy? nie ma problemów ?
-sebo- Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Idealnie sie prezentuje z relingami w tym kolorze:)
hasahad Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autko super, te fotele z Rs4 są za***iste. Taki sam komplet ostatnio w Anglii oglądałem za 900funtów brytyjskich :-) załóż blende na tylna klapę ta z Rs4 i nic z zewnątrz nie będzie brakować. Powodzenia w modach
SebaVR6 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Nie ma problemow z parkowaniem, swiatla wciaz swieca na bialo Daszek a'la RS4 jest w planach na wiosne Tymczasem, wpadło prawe lusterko z anglika (jeszcze nie zalozone) nowe lustro fotochrom do srodka, bo stare bylo wylane, podobnie jak lewe zewnetrzne, szukam jeszcze prawego pod lustro uk koncowki Ultera 70mm ringi na zegary ori bagaznik dachowy LEDy w oswietlenie tablicy Przymiarka Edytowane 22 Stycznia 2017 przez SebaVR6
bjks88 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Fajna sztuka Seba masz jakiegoś zaufanego mechanika w Krakowie czy wszystko sam robisz? Fotochrom gdzie dorwałeś? Mam taką właśnie jedną niebieską kropkę która w określonych warunkach się pojawia.
SebaVR6 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wiekszosc typu oleje, filtry, hamulce itp staram sie robic sam, do grubszych spraw typu rozrzad (akurat tu, bo w poprzednich autach to byl pryszcz :D) mam zaufanego goscia, ale 35km od Krakowa Fotochrom do srodka kupilem z angola na czesci razem z kompletna tapicerka tylnej klapy za 100 A lewe cale lusterko z fotochromem za 40 na olx
PiterA4 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 fajny kocur pozazdroscic motorowni
ForzaMaciej Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 piękna audica do hidów Policja się nie czepia ?
Adasko19 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Wiekszosc typu oleje, filtry, hamulce itp staram sie robic sam, do grubszych spraw typu rozrzad (akurat tu, bo w poprzednich autach to byl pryszcz ) mam zaufanego goscia, ale 35km od Krakowa [emoji4] Fotochrom do srodka kupilem z angola na czesci razem z kompletna tapicerka tylnej klapy za 100 A lewe cale lusterko z fotochromem za 40 na olx [emoji14] Tak z ciekawości mogę wiedzieć gdzie ten mechanik? Ja też mieszkam całkiem blisko Krakowa [emoji6]
SebaVR6 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 4 godziny temu, ForzaMaciej napisał: piękna audica do hidów Policja się nie czepia ? Poki co nie, zobaczymy w przyszlosci Za Proszowicami w strone Nowego Brzeska
Rekomendowane odpowiedzi