Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Komputer pokładowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam takie pytanie - bo nie wiem czy dobrze zrozumialem wszystko:1

1. mam 9Q0 i 1/2 fisa - czy to oznacza, ze po wymianie wyswietlacza+nowa manetak bede mial pelen wyswietlacz...?

2. Jesli tak, czy moze ktos zna/poleci kogos kto sie tego podejmie (mieszkam w Iławie warminsko-mazurskie, wiec najlepiej jak by ktos byl z okolic olsztyna, trojmiasta, torun)?

Opublikowano

ale tutaj rozmawiamy o B6... w nim nie musisz wymieniac wyswietlacza.

o B5 musialbys poszukac watku. trzeba wymienic zegary i troche porezac...

Opublikowano

Ja tylko dodam że jak ktoś chce mostkować bez czujnika to najlepiej kupić oryginalny przewodzik z pinem do kostki bo jest wtedy najłatwiej. Przewodzik w ASO to 5-7 zł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam przejrzalem posty i nie znalazlem odpowiedzi czy te manetki 8E0 i 4EO sa zaminne czy sie czyms roznia. moje auto to 2002 rok ale vin 2003 wiec chyba jeszcze 8EO . Czy 4EO to to samo ? Troche dziwne pytanie ,ale moze jednak czy sie roznia ???pozdr.

Opublikowano

nie ma znaczenia :)

Opublikowano

Wielkie dzieki.Pozdrawiam.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Przez omyłkę kupiłem manetkę z fisem od kombi, a sam posiadam sedana B6. Czy jak ją założę to będzie normalnie działała? Ktoś może już coś takiego przerabiał, żeby z dwóch zrobić jedną sedanową?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Panowie mam zapytanie czy taka manetka z allegro http://allegro.pl/item451102407_przelacznik_wycieraczek_audi_a4_00_04_nowe.html bedzie odpowiednia do Audi A4 B6 Serdan z 2002 ??

Tak, to manetka do sedana tyle ze to jakas podróba i nie wiadomo czy bedzie dzialac

Opublikowano

Witam Panowie ma ktoś może z was do sprzedania manetkę do wycieraczek z obsługa komputera do auta A4 B6 ???

Opublikowano

Witam Panowie mam zapytanie czy taka manetka z allegro http://allegro.pl/item451102407_przelacznik_wycieraczek_audi_a4_00_04_nowe.html bedzie odpowiednia do Audi A4 B6 Serdan z 2002 ??

Tak, to manetka do sedana tyle ze to jakas podróba i nie wiadomo czy bedzie dzialac

Działa bez problemu.Można śmiało brać :good:

Opublikowano

Witam Panowie.

Dzwoniłem dziś do serwisu w sprawie montażu manetki do spryskiwacza , i usłyszałem że nie wystarczy sama manetka trzeba jakieś wiązki kabli wciągać itd. Koszt 450 zł czy jest to prawda czy chcą mnie po prostu naciągnąć ??

Drugie pytanko odnośnie tempomatu: mam niby manetkę przy kierownicy , ale na mój gust pewnie czegoś brakuje bo nie działa :( jak mogę to w prosty sposób zlokalizować

Opublikowano

Drugie pytanko odnośnie tempomatu: mam niby manetkę przy kierownicy , ale na mój gust pewnie czegoś brakuje bo nie działa :( jak mogę to w prosty sposób zlokalizować

ale miałeś odkąd kupiłeś Audi czy jak ?

Opublikowano

Tak manetkę miałem od początku jak kupiłem auto nic nie zmieniałem a tempomat nie działa :kwasny:

Opublikowano

moze warto czujniki sprawdzic przy pedale hamulca oraz sprzegła :P albo moze nie umiesz sie nim odsługiwac :P:kox:

ale wystarczy podpiąc pod vaga i sprawdzić kodowanie :P

Opublikowano

Witam Panowie.

Dzwoniłem dziś do serwisu w sprawie montażu manetki do spryskiwacza , i usłyszałem że nie wystarczy sama manetka trzeba jakieś wiązki kabli wciągać itd. Koszt 450 zł czy jest to prawda czy chcą mnie po prostu naciągnąć ??

Pewnie chodziło im o model B5. Tam trzeba zegar, manetke, przewody, czujniki, kodowania... :naughty:.

W B6 tylko manetka i kodowanie.

Opublikowano

może warto czujniki sprawdzić przy pedale hamulca oraz sprzęgła :P albo może nie umiesz sie nim odsługiwać :P:kox:

ale wystarczy podpiąć pod vaga i sprawdzić kodowanie :P

Hmmm wszystko być możliwe nie mowie wcale ze umiem się nim obsługiwać ,bo nigdy nie miałem do tej pory tempomatu wiec jeśli nie działa z mojej nie wiedzy wiec może powiesz jak się tym obsługiwać :)

Opublikowano

manetka do siebie powinna przeskoczyc :) i naciskasz guzik SET na samym czubku

powinna zapalic sie lampka :P zielona :) oczywiście wszytko podczas jazdy ;) na postoju nic nie sprawdzisz :)

działa powyżej 30 czy tam 40 km/h :)

góra/ dół - przyspieszanie/hamowanie