maron_d Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 A powiedzcie mi, czy Wam też podczas tych mrozów "skwierczy" wentylator/dmuchawa? u mnie tak, zwłaszcza jak skrecam w lewo Kutfa, a mi zwłaszcza jak skręcam w prawo
rikardo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 W pierwszej minucie trochę dziwnie telepie silnikiem ,po małym rozgrzaniu wszysrko wraca do normy Jedna ze świec ci nie grzeje dlatego telepie po rozruchu silnikiem.
Marko42 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 moja laseczka jakoś radziła sobie w te upały
andegrand Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 moja to będzie odmarzała do maja chyba trzecia zima pod blokiem i zawsze zapala
maron_d Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 mi też coś świerszczy tak ma być ? Raczej normalne, miałem tak w octavii, mam tak w A4, tak samo ma kolega swierzak, także raczej to od za niskiej temperatury do pracy
swiezak84 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 mi też coś świerszczy tak ma być ? Raczej normalne, miałem tak w octavii, mam tak w A4, tak samo ma kolega swierzak, także raczej to od za niskiej temperatury do pracy swiezak, bez "r" u mnie tak jest tylko przez jakiś czas gdy jeszcze zimny silnik i zminym dmucha, jak sie wszystko ladnie porozgrzewa to przestaje skwierczec nawet jak na dworzu -22 ale pierwsze km hałasuje jak ta lala
andy_sky Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 W pierwszej minucie trochę dziwnie telepie silnikiem ,po małym rozgrzaniu wszysrko wraca do normy Jedna ze świec ci nie grzeje dlatego telepie po rozruchu silnikiem. bzdura mam nowe świece i też telepie gnojok tak ma
maron_d Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 mi też coś świerszczy tak ma być ? Raczej normalne, miałem tak w octavii, mam tak w A4, tak samo ma kolega swierzak, także raczej to od za niskiej temperatury do pracy swiezak, bez "r" u mnie tak jest tylko przez jakiś czas gdy jeszcze zimny silnik i zminym dmucha, jak sie wszystko ladnie porozgrzewa to przestaje skwierczec nawet jak na dworzu -22 ale pierwsze km hałasuje jak ta lala No to dokładnie tak samo miałem i mam do dziś w każdym aucie w zimie które posiadałem Wybacz za to "r", nie wiem skąd mi się tam wzięło, w sumie nawet jeśli by nawiązać do "świeżości" to też tam żadnego R nie ma
Fernando Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 mi też czasem potrafi sobie poświerszczyć, najniższy poranny zanotowany stopień *C to -20,5*C
piterdzg Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 -20 jedno grzanie świec auto całą noc na mroziku dodam że uszlachetniacz wlałem do zupki i jestem mile zaskoczony pali od kopniaczka i nawet nie zastęka
GRYFI Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 przy tych największych mrozach po 3 dniach postoju niestety nie jąknęła ale nowy aku załatwił sprawę.
chriss Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 -20*C paliła od strzała to tak jak moja dodam ze stoi pod chmurką odpalana raz na 3-4 dni oczywiście żadnych uszlachetniaczy nie dolewałem do ON
samekgsx550 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Depresator, nowy filtr paliwa i cyka jak ta lala.
sebul Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 A u mnie odpalic nie chciala Podladowalem aku i nic to nie dalo, dopiero jak mrozy puscily i bylo -8 to zalapala Trzeba bedzie przed kolejna zima sprawdzic dokladnie aku i inne rzeczy, bo teraz pali od kopa. Najdziwniejsze bylo to, ze nawet rozrusznik nie zakrecil, nie wiem czy przymarzl czy co
Rekomendowane odpowiedzi