Adam87 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2019 24 minuty temu, kamil-vag napisał: Super Adam! Oby teraz służyła długie lata ?? No mam taką nadzieję No i modów to be continued choć koszty spore
Adran_ Opublikowano 16 Grudnia 2019 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Właśnie ile Cię to wszystko kosztowało?
Adam87 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2019 Całkiem sporoale jest ogarnięty cały motor
Rob@k Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Mega robota. Teraz już tylko jeździć i się cieszyć z dobrze wykonanej naprawy. 1
Adam87 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2019 Oby Będzie dobrze To tylko Żonka mówi że koniec dokładania na jakieś bajery..... 1
Rob@k Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) 18 minut temu, Adam87 napisał: To tylko Żonka mówi że koniec dokładania na jakieś bajery..... One zawsze tak mówią, a my i tak wiemy swoje. Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Rob@k 1
Norbas Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 No to teraz soboty doczekać się nie możesz ? fajnie, ze wsio ogarnięte teraz niech cieszy ? 1
K4rol81 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Profi robota jak widać , niech służy długo i bez problemów .Kasy niemało , ale teraz przynajmniej wiesz że masz pewny motor . 1
Gremlin0209 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 W końcu Adam ? W niedziele posłuchamy jak motor chodzi po reanimacji ? 1
Adam87 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2019 59 minut temu, karol1981 napisał: Profi robota jak widać , niech służy długo i bez problemów .Kasy niemało , ale teraz przynajmniej wiesz że masz pewny motor . Bo miejmy nadzieję, że będzie dobrze 41 minut temu, Gremlin0209 napisał: W końcu Adam ? W niedziele posłuchamy jak motor chodzi po reanimacji ? Sam jestem ciekaw jak chodzi. Mam filmik już po zlożeniu motoru, ale to nie to samo co live
lewiatan1989 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 No Adam jest moc ! Oby grało jak należy
Adam87 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2019 31 minut temu, lewiatan1989 napisał: No Adam jest moc ! Oby grało jak należy BOSE ? też mam nadzieję Tak na serio to myślę, że na jakiś dłuższy czas spokój z jakimiś dziwnymi robotami przy silniku 1
lewiatan1989 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 2 godziny temu, Adam87 napisał: BOSE ? też mam nadzieję Tak na serio to myślę, że na jakiś dłuższy czas spokój z jakimiś dziwnymi robotami przy silniku Wszystko, Adam, wszystko 1
Mordeliuss Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 17 godzin temu, Adam87 napisał: BOSE ? też mam nadzieję Tak na serio to myślę, że na jakiś dłuższy czas spokój z jakimiś dziwnymi robotami przy silniku Zakładałeś komplet BOSE ;)? Jak dla mnie słuchając bose uważam że nie ma rewelacji. Strasznie dużo niskich tonów (dla mnie dużo za dużo). Ja u siebie też zastanwiałem się czy nie wrzucić ale posłuchałem i zdecydowałem się na złożenie gratów samemu. Robota przy motorze wygląda mocno profesjonalnie oby służył i nie robił niespodzianek. BRD to wdzięczne silniki wbrew pozorom i opiniom
Adam87 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 3 godziny temu, Mordeliuss napisał: Zakładałeś komplet BOSE ;)? Jak dla mnie słuchając bose uważam że nie ma rewelacji. Strasznie dużo niskich tonów (dla mnie dużo za dużo). Ja u siebie też zastanwiałem się czy nie wrzucić ale posłuchałem i zdecydowałem się na złożenie gratów samemu. Robota przy motorze wygląda mocno profesjonalnie oby służył i nie robił niespodzianek. BRD to wdzięczne silniki wbrew pozorom i opiniom Jest kpl BOSE na pokładzie Wcześniej wystarczał mi mój zestaw ori glośników ale posłuchałem u brata w b6 BOSE i faktycznie różnica ogromna jak dla mnie, więc stąd decyzja o tym nagłośnieniu. Czasu na składanie swojego kpl nie mam więc taki gotowy zestaw jak najbardziej jest ok i myślę, że będę zadowolony. A z motorkiem to wiafomo, jam już rozebrany to sie zmieniało co tylko można. Żonka już ma autko w domu także już jest. Tylko portfel chudszy 2
rosati Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Mega robota z motorem! Takie fotosy nigdy mi się nie nudzą Co do dźwięku - w sedanie podobno nie ma wielkiej różnicy między BOSE, a zwykłym audio i dopiero w Avancie jest to zauważalne ze względu na montaż "z boku" i wzmacniacz.
Gremlin0209 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Adam, Erwin już zrobił sobie tą nową siedzibe? Bo tak po zdjęciach to tam tak ładnie ma ?
Adam87 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 Tak, audi tam stało i tam robił. Nie ma jeszcze szafek takich konkretnych, ale mówi że, zaraz po nowym roku roku ogarnia już wszystko i już tam będzie działał.
Adam87 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 1 godzinę temu, rosati napisał: Mega robota z motorem! Takie fotosy nigdy mi się nie nudzą Co do dźwięku - w sedanie podobno nie ma wielkiej różnicy między BOSE, a zwykłym audio i dopiero w Avancie jest to zauważalne ze względu na montaż "z boku" i wzmacniacz. Dzięki motorek trzeba było zrobić, żeby śmigał normalnie Różnica jest. Tak jak pisałem wcześniej, brat ma w b6 sedan bose i jest różnica. Także tak naprawdę po słuchaniu w tej b6 zdecydowałem na zmiane u siebie
Rekomendowane odpowiedzi