chudy30 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 jak możesz to podaj link do tych hidów a imitację samo poziomowania kupisz u kolegi prezesik18 w dziale sprzedam części samochodowe audi a4 b5
BlackHazelAudi Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 3 godziny temu, chudy30 napisał: jak możesz to podaj link do tych hidów a imitację samo poziomowania kupisz u kolegi prezesik18 w dziale sprzedam części samochodowe audi a4 b5 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6859677545 Dokładnie rzekłbym że te same
tomczas Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Dołóż parę groszy i u kup przetwornice AC.
BlackHazelAudi Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7072545108 Zakupiłem nowe zegary VDO z manetka za rozsądna cenę ale nie mam wtyczki do zegarów właśnie od FISa i teraz pytanie czy ta wtyczka z tej aukcji to ta co ma iść w szare gniazdo?
BlackHazelAudi Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Duże lustro z UK tak wyglądało jak przyjechało od sprzedawcy Spoiler a tak po wyczyszczeniu założeniu nowego lustra i przełożenia trójkącika z małego lustra Spoiler a o to efekt :D Spoiler dodatkowo wpadły nowe żarówki h7 do długich i przeciwmgielnych Spoiler Jakieś żarówki za 15 zł z marketu Spoiler Osram Night Breaker laser Spoiler Efekt ? więcej widać w dal i na duży plus tez na boki w następnej kolejności czekają na więcej czasu .... Zegary full fis z manetką fis Spoiler Czujnik do spryskiwaczy OEM wraz z uszczelką Spoiler Analiza i składanie wiązki do fisa Spoiler Rzeźba lutowanko itp... Spoiler Efekt końcowy po zebraniu wiązki do kupy.W wiązce jest Kontrola drzwi (które aktualnie otwarte ) wiązka do fisa (Obowiązkowo) wiązka do manetki ((pozostało przełożyć manetkę z fisem )) wiązka do czujnika spryskiwaczy Spoiler Możliwe mody w przyszłości CAN BUS ISO Fis NAVI Zakupione zostały również oringi do zegarów by był jeszcze lepszy wygląd Spoiler Trochę piłowania i 30 minut męczarni i o to efekt jak dla mnie KOSMOS Zegary z manetka i wiązka czekają na więcej czasu a przy okazji montażu czujnika płynu spryskiwaczy również planuje od razu założyć spryski które już leza z 2 miesiące i zbierają "Moc Urzędową) W miedzy czasie zakupiłem od Prezesik18 imitacje samo poziomowania. Spoiler Wszytko co wymaga rozebrania przedniego kokpitu zamierzam zrobić za jednym zamachem wiem ze nie będzie to proste ale jakoś dam rade Ps. A dla ciekawskich patentu jak przełożyć trójkącik z małego lustra do dużego zrobię temat w dziale DIY A4 B5 jest to chyba jedyny patent który wymaga kilku narzędzi i kawałka śruby z nakrętkami i podkładkami za kilka złociszy Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
BlackHazelAudi Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Panowie kupiłem 17 o takich parametrach Et56 7,5jx17h2 jakie dokupić dystanse by nie wystawały poza obrys nadwozia może być więcej z tyłu i mniej z przodu Jak polecacie jakieśdystanse konkretnie to podrzuccie proszę z góry Dziękuję Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez BlackHazelAudi
BlackHazelAudi Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Dzisiejsza Myjka na 17" Koza straszna Spoiler Wpadła także folia na lampy ala USA nowe oprawki jada do mnie na żarówki 2 włóknowe Pomarańczowe żarówki już mam Spoiler Tył wypada lepiej od przodu. Nowe zawleczki do zaworów. Spoiler Dystanse Tu akurat Tył 25 mm przód 20 i koła na styk z obrysem Spoiler Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
enczu Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 wlew gazu Zabilbym jakbym byl wlascicielem [emoji23]
Brzeziak Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 12 godzin temu, enczu napisał: Zabilbym jakbym byl wlascicielem Żadna to fanaberia właściciela, w Holandii jest prawo że wlew od gazu musi być w stałym punkcie karoserii pojazdu. Już nie pierwszy raz widzę tak zamontowany wlew
BlackHazelAudi Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Może uda mi się do końca tego sezonu letniego to ogarnąć i wspawac blachę w dawne miejsce LPG bo i tak mam zamiar wlew dać do klapki
BlackHazelAudi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Nadszedł czas jego końca Temp wody na zimnym w takim pkt stała jak na zdjęciu na klimatroniku oczywiście na rozgrzanym max 90-91 a na zegarach już za 120 Spoiler Licznik był gotowy VDO a ze szkoda marnować czasu to wziąłem się za robotę Spoiler Miałem kilka problemów z tymi zegarami bo nie mogłem dodać kluczy ale dzięki pomocy kolegi z forum Michała "Banan" szybko się z tym uwinęliśmy i efekt finalny wygląda tak : Spoiler Wyświetlacz zero usterek jak to mówią igła Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
karol24 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Kwestia gustu oczywiście ale matowe ringi mi się bardziej widzą i jak dla mnie ramka na fisa zbędna
BlackHazelAudi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Póki co mi podoba się taki układ ale coś czuję że to długo nie potrzyma bo ta zwykła taśmę 2 stronna Gdyby ta taśma jeszcze 3m była to by uszło ale to zwykła firmy krzak
Mukade93 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) nie ma zle, dobre to wyglada btw, nie ladnie cofac licznik o 200km xd Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez Mukade93
Bałtek Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Też masz tak z maską, że błotniki i maska mają inny odcien? bo patrze na zdjecia i wyglada tak samo jak u mnie
BlackHazelAudi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) 31 minut temu, Mukade93 napisał: nie ma zle, dobre to wyglada btw, nie ladnie cofac licznik o 200km xd Źle się wpisalo xD się pozniej poprawi ale powiem wam szczerze że i tak gdzieś kiedyś już ze 100kola zgubił jak nie więcej bo nie wierzę że w 2013 jak kupował go poprzednik auto miało tylko 206tys km 14 minut temu, Bałtek Czuchaj napisał: Też masz tak z maską, że błotniki i maska mają inny odcien? bo patrze na zdjecia i wyglada tak samo jak u mnie Z maską i blotnikami nie ma takiej różnicy gorzej rzuca się tył klapa wygląda jak z innego auta a najlepsze że nigdy nie był bity ani nawet stłuczki nie miał (rozbieralem z ciekawości tylny zderzak i przeglądałem się czy gdzieś nie ma jakiś "dziwnych wgniotek " czy szpachli Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez BlackHazelAudi
Brzeziak Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Jak przerobiłeś FIS-a że pokazuje Ci otwarte drzwi?
Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 11 minut temu, Brzeziak napisał: Jak przerobiłeś FIS-a że pokazuje Ci otwarte drzwi? Licznik z cyfrowym zegarkiem ma tą funkcje, analog już nie
BlackHazelAudi Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) 52 minuty temu, Brzeziak napisał: Jak przerobiłeś FIS-a że pokazuje Ci otwarte drzwi? Tak jak kowi mówi takie cus to z cyfrowym zegarkiem i jak masz kostki to chyba w Zielonej masz tam tzw główny pin od drzwi bo na polfisie też miałem jak ktoś otwierał drzwi że się otwierały z tym że tam pokazywało cały czas drzwi kierowcy a teraz na full FIS z cyfrowym zegarkiem masz możliwość (Soulmaster zrobił poradnik )zrobic że będzie widać dokładnie każde drzwi które są otwarte tak samo bagażnik i na pół i full FIS jest widoczny Szkoda tylko że nie da się mieć jeszcze info o masce czy jest zamknięta bo nie raz się zdazylo 100km jechać z niedomknieta maską Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez BlackHazelAudi
Rekomendowane odpowiedzi