Muskel1 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Elektryczna roleta tylnej szyby w sedanie. 1
black70 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 26 minut temu, Muskel1 napisał: Elektryczna roleta tylnej szyby w sedanie. Dzięki. Zmylił mnie konfigurator. Jeśli dodajesz opcje, co występują na przyciskach, to analogicznie pojawiają się odpowiednie przyciski na zdjęciu wnętrza. Ten przycisk jest przez cały czas, nawet w golasie Avant. Czyli coś im nie wyszło.
Muskel1 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 No coś nie wyszło. W avancie nie ma prawa istnienia ten przycisk.
nerwos Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Dziś znów niemiła niespodzianka.. Działa wam Google Earth?
wampir Opublikowano 3 Czerwca 2021 Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Proszę o pomoc: 1. Jak wyłączyć na stałe start/stop? 2. Jak wyłączyć automatyczne ryglowanie drzwi po ruszeniu? Nie widzę na liście kodu silnika CYMC. Kto to może dodać? Edytowane 3 Czerwca 2021 przez wampir
Onkel Opublikowano 3 Czerwca 2021 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ktoś na fejsie ogłasza się ze uruchomi GE. Wrzucił nagranie i foty.
vvalery Opublikowano 3 Czerwca 2021 Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Onkel napisał: Ktoś na fejsie ogłasza się ze uruchomi GE. Wrzucił nagranie i foty. Ciekawe, jak serwer wyłączony ? Daj jakiegoś linka ? Edytowane 3 Czerwca 2021 przez vvalery
Muskel1 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) 37 minut temu, vvalery napisał: Ciekawe, jak serwer wyłączony ? Daj jakiegoś linka ? Kilka stron wcześniej oferowała się tu jakaś firma, że potrafią uruchomić. Było to zanim nagle zaczęło działać z trikiem Remote HMI_off. Podejrzewam, że robią przekierowanie ip na własne serwery, które gdzieś sobie stoją i jest to też pod znakiem zapytania, jak długo i czy będzie opłaty rocznie dokonać. Edytowane 3 Czerwca 2021 przez Muskel1
black70 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Opublikowano 3 Czerwca 2021 6 godzin temu, wampir napisał: Proszę o pomoc: 1. Jak wyłączyć na stałe start/stop? Gdzieś tu już było. Wystarczy kabelek z Aliexpress: Samochód automatyczny przystanek Start układ silnika w urządzeniu przytrzymującym dla dzieci czujnik kontroli dla Audi A4 B9 A5 B9 A3 8V Q5 FY Q3 F3 Q2 Q3 8U|Interior Mouldings| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
misku Opublikowano 3 Czerwca 2021 Opublikowano 3 Czerwca 2021 6 godzin temu, wampir napisał: 1. Jak wyłączyć na stałe start/stop? Można też elektronicznie (tak mam u siebie). Jednak podobno nie da się tego zrobić prosto, więc jest sprzężone z klimatyzacją, która u mnie i tak zawsze jest włączona, więc nie ma problemu. Ja robiłem w Kuro w Krakowie.
Muskel1 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Kup sobie moduł za parę zł na Ali. Wpinasz go pomiędzy przycisk S/S a wiązkę. Wszystko p&p. Nic nie trzeba kodować i funkcję S/S w każdej chwili można nadal aktywować przyciskiem.
Muskel1 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Ja mam ten moduł u siebie. Spełnia funkcję i w każdej chwili możesz ponownie uruchomić S/S naciskając przycisk, co jest dość ważne, bo kompletna deaktywacja jest zabroniona. 1
Misiek671 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Opublikowano 5 Czerwca 2021 W dniu 3.06.2021 o 18:50, wampir napisał: używacie tego kabelka sami? Tak ja używam taki moduł 1
Onkel Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 22 godziny temu, Misiek671 napisał: Tak ja używam taki moduł W dniu 5.06.2021 o 13:04, Muskel1 napisał: Ja mam ten moduł u siebie. Spełnia funkcję i w każdej chwili możesz ponownie uruchomić S/S naciskając przycisk, co jest dość ważne, bo kompletna deaktywacja jest zabroniona. Podacie link do Ali gdzie zamawialiscie?
Rekomendowane odpowiedzi