Muskel1 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 3 godziny temu, Hugo napisał: Mapy Google wróciły Czyli uruchomiłeś widok satelitarny. U kogo? I za ile, jeżeli to nie tajemnica?
Hugo Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 3 godziny temu, Muskel1 napisał: Czyli uruchomiłeś widok satelitarny. U kogo? I za ile, jeżeli to nie tajemnica? Za darmo u Wujka Google. Dzisiaj ruszyło u wszystkich po przerwie Może Audi się dogadało.
Muskel1 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Ooo to muszę wykupić licencję na miesiąc i sprawdzić. Licencja wykupiona ale jak na razie informacja, że połączenie z serwerem myAudi chwilowo niedostępne. Zasięg LTE 2 kreski w garażu. Muszę sprawdzić albo jutro albo dziś wieczorem na zewnątrz. Edytowane 25 Marca 2021 przez Muskel1
Muskel1 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 U mnie dalej cisza. Brak połączenia z serwerem.
Muskel1 Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Deaktywowałem właśnie remote HMI w 5F i pojawiło się Google Earth Mam aktywną licencję.
BlackM4mba Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 W dniu 26.03.2021 o 12:40, Muskel1 napisał: Deaktywowałem właśnie remote HMI w 5F i pojawiło się Google Earth Mam aktywną licencję. Możesz przybliżyć dokładniej co zrobiłeś w module 5F? Jstem w stanie zrobić to samo za pomocą obd11?
Muskel1 Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 Tak, powinno dać radę. Wchodzisz w 5F, w adaptacje i szukasz kanału: IDE03471-ENG117846-Fahrzeugkonfiguration-remote_HMI Wybierasz go i deaktywujesz. Zapisujesz, wychodzisz, robisz reset MMI i powinno działać. Jak nie to zamykasz auto i odczekujesz do uśpie ia sterowników. Po ponownym uruchomieniu powinno działać. Mowa cały czas o dużym navi, czyli navi plus. Tak wygląda do w VCDS 2
BlackM4mba Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Dziękuję! W obd11 wygląda to tak jak w załączniku. Edytowane 27 Marca 2021 przez BlackM4mba
nerwos Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 7 godzin temu, Muskel1 napisał: Tak, powinno dać radę. Wchodzisz w 5F, w adaptacje i szukasz kanału: IDE03471-ENG117846-Fahrzeugkonfiguration-remote_HMI Wybierasz go i deaktywujesz. Zapisujesz, wychodzisz, robisz reset MMI i powinno działać. Jak nie to zamykasz auto i odczekujesz do uśpie ia sterowników. Po ponownym uruchomieniu powinno działać. Mowa cały czas o dużym navi, czyli navi plus. Tak wygląda do w VCDS Potwierdzam po wyłączeniu powyższego kanału, google Earth wróciło. Wcześniej miałem komunikat o błędnym połączeniu z serwerami myAudi. Licencja wygasła w lutym. Dzięki
ChiPis Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Witam Wszystkich. Czy ktoś mógłby pomóc mi i zerknąć pod maskę swojego wozidła? Interesuje mnie 2.0 tdi polift. Możliwe, że inne klekoty też to mają. Konkretnie. Na rurze plastikowej wchodzącej do airboxa są takie wtopione prowadnice do przewodów paliwowych. Te przewody od góry są mocowane takimi klamrami plastikowymi. Poszukuję numeru tych klamerek. W ASO ani po numerach przewodów, ani po numerach tej rury nie mogli dojść gdzie znaleźć tą część. Załączam obrazek poglądowy z zaznaczonym miejscem.
Muskel1 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 O jakim aucie, modelu, kodzie silnika mówimy? bo w profilu masz A4 B8 a tu jest dział A6 C7?
Hugo Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 36 minut temu, ChiPis napisał: Witam Wszystkich. Czy ktoś mógłby pomóc mi i zerknąć pod maskę swojego wozidła? Interesuje mnie 2.0 tdi polift. Możliwe, że inne klekoty też to mają. Konkretnie. Na rurze plastikowej wchodzącej do airboxa są takie wtopione prowadnice do przewodów paliwowych. Te przewody od góry są mocowane takimi klamrami plastikowymi. Poszukuję numeru tych klamerek. W ASO ani po numerach przewodów, ani po numerach tej rury nie mogli dojść gdzie znaleźć tą część. Załączam obrazek poglądowy z zaznaczonym miejscem. 4G0201190A 36 minut temu, ChiPis napisał: W ASO ani po numerach przewodów, ani po numerach tej rury nie mogli dojść gdzie znaleźć tą część. Znalezienie tego w ETCE zajęło mi 30 sekund i chyba nawet trafiłem
ChiPis Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 18 godzin temu, Muskel1 napisał: O jakim aucie, modelu, kodzie silnika mówimy? bo w profilu masz A4 B8 a tu jest dział A6 C7? Zamierzchłe czasy. Opisałem co i do czego potrzebuje 4G0201190A mam podobną z końcówką E Ale to też nie taka. W tej rurze, dół i prowadzenie przewodów jest już wtopione na stałe. Potrzebne mi jest tylko górne mocowanie (klamra, zatrzask). Zaraz podejdę do auta i cyknę fotkę
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, ChiPis napisał: Zamierzchłe czasy. Opisałem co i do czego potrzebuje Kolego napisałeś "Interesuje mnie 2.0 tdi polift." Polift czego A4, A6? 2.0 TDI są różne kody silnika. Więc jest to mało precyzyjne. Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Muskel1
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) 30 minut temu, Muskel1 napisał: Kolego napisałeś "Interesuje mnie 2.0 tdi polift." Polift czego A4, A6? Na podstawie zdjęcia przypuszczam, że może to być komora silnika A6. 2.0 TDI są różne kody silnika, dokładnie 3 w polifcie. Więc jest to mało precyzyjne. Chyba, że zadawalają Cię odpowiedzi bazujące na podstawie domyśleń i przypuszczeń. 36 minut temu, ChiPis napisał: Zamierzchłe czasy. Opisałem co i do czego potrzebuje Tę część pozostawię bez komentarza. Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Muskel1
Cuber Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Panowie, Moze ktoś ma Grilla do wersji przedliftowej ? Czarny połysk ramka chrom ?
Gremlin0209 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 11 godzin temu, Cuber napisał: Panowie, Moze ktoś ma Grilla do wersji przedliftowej ? Czarny połysk ramka chrom ? Jakaś wymiana za wersję black? ?
KoJ@K Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Panowie jest tu ktoś kto rzeźbił samodzielnie podświetlanie klamek zewnętrznych ? Lub może ktoś dokładał coś do podświetlenia lusterek zewnętrznych ?
Rekomendowane odpowiedzi