Młody Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ...a sprawdzaliscie jaka bedzie pogoda-zabezpieczenie na kazda ''okazje'' bedzie w cenie... Jak będzie padać to propozycja numer 4 czyli karty ale też po piwie :>
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ...a sprawdzaliscie jaka bedzie pogoda-zabezpieczenie na kazda ''okazje'' bedzie w cenie... Jak będzie padać to propozycja numer 4 czyli karty ale też po piwie :> no pogoda będzie znacząca w konkurencjach....
Młody Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Młody weź kask :> Spoko :> będą wolne ręce
tetis Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 ..a sprawdzaliscie jaka bedzie pogoda-zabezpieczenie na kazda ''okazje'' bedzie w cenie... Pogody nie...... ;( ale ośrodek tak :> z tego co oglądałam to w razie nie pogody są jakieś sale w których coś będzie można podziałać.
domjenick Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ...w razie deszczu-to moze te rowerki po piwie
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Młody weź kask :> Spoko :> będą wolne ręce jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebany :polew: :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jarko a kiedy rozmowy przy furmankach będą ? stary na to potrzeba kilku ładnych godzin albo dni znając niektórych :gwizdanie:
tetis Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 No i co tak ucichło żądnych nowych pomysłów nie ma?
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 rzut w dal kołem zapasowym dobre najlepiej 20" :gwizdanie:
tetis Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dzisiaj prowadziłam w pracy zagorzałe dyskusje z kobitkami w jakich to konkurencjach chętnie poogladały by panów propozycji padło wile,aż zaczełam się zastanawiać kto jest bardziej zboczony-mężczyźni czy kobiety... Co wygrało? taniec brzucha w wykonaniu płci męskiej już nie wspomnę o walce w kiślu
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dzisiaj prowadziłam w pracy zagorzałe dyskusje z kobitkami w jakich to konkurencjach chętnie poogladały by panów propozycji padło wile,aż zaczełam się zastanawiać kto jest bardziej zboczony-mężczyźni czy kobiety... Co wygrało? taniec brzucha w wykonaniu płci męskiej już nie wspomnę o walce w kiślu co Ty powiesz
tetis Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 co Ty powiesz Nawet muzyke odpowiednia znalazłam http://pl.youtube.com/watch?v=YltdVeel1S8&feature=related i instrukcje :polew:
nike21 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 0.5 piwka pochlaniam na raz w mgnieniu oka... przy 0.5 krowki trzeba posiedziec ale wtedy to nawet moze byc po 0.7 na leb :gwizdanie: te dwie konkurencje mi sie podobaja
Nosfer Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dore, dobre.. Do Zlotu jeszcze coś się wymyśli...
Suli Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dzisiaj prowadziłam w pracy zagorzałe dyskusje z kobitkami w jakich to konkurencjach chętnie poogladały by panów propozycji padło wile,aż zaczełam się zastanawiać kto jest bardziej zboczony-mężczyźni czy kobiety... Co wygrało? taniec brzucha w wykonaniu płci męskiej już nie wspomnę o walce w kiślu To ostatnie to chyba w parach mieszanych - żeby było ciekawiej :polew: Co do konkurencji - cały czas optuję za wyścigami na kreskę z lodówką - możne być pełna cebuli :polew: Ewentulanie może być jeszcze rozładunek z sedana zgrzewek na czas Czyli to, co nam zawsze wychodzi na zlotach najlepiej :nabijasie:
Norbi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A nie da rady tak jeszcze przed pijaństwem zrobić jakiejś próby drogowej, nie ma tam jakiegoś placu co by kręcioła ustawić i poupalać kapkie?
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja mam dobrą konkurencje ... Przepicie Poźka
Rekomendowane odpowiedzi