pontek1201 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 zegarmistrz ma podobno z tego com slyszal
Maxym83 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 zegarmistrz ma podobno z tego com slyszal A jak sie z nim skontaktowac? :-) No i pytanko kto jest zainteresowany grupowym wirusowaniem z Olsztyna lub okolic?
micek Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Oj stary wirusa to ja juz od kiedy dorwalem A4 chcialem jej zapodac no ale mam silniczek ze tak powiem nie reformowalny wiec moge tylko sam podlapac teraz jakiegos wirusa np grypy Kiedy nastepny spocik Panowie?!
zegarmistrz Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 zegarmistrz ma podobno z tego com slyszal A jak sie z nim skontaktowac? :-) No i pytanko kto jest zainteresowany grupowym wirusowaniem z Olsztyna lub okolic? Przez forum
pontek1201 Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 chlopaki moze jakis spocik??? dawno sie nie widzielim
taktuś Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 to może w niedzielę o 18 pod carrefour
Maxym83 Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 zegarmistrz ma podobno z tego com slyszal A jak sie z nim skontaktowac? :-) No i pytanko kto jest zainteresowany grupowym wirusowaniem z Olsztyna lub okolic? Przez forum No to kontaktuje sie z Toba chcialem przez gg, ale jeszcze sie wstrzymalem, w srode jade do Gdanska to moze uda mi sie u mojego dobrego kumpla zlogowac silniczek, ale w razie gdyby sie nie udalo to oczywiscie jestem chetny na ten zabieg u Ciebie zegarmistrzu :-)
zegarmistrz Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 zegarmistrz ma podobno z tego com slyszal A jak sie z nim skontaktowac? :-) No i pytanko kto jest zainteresowany grupowym wirusowaniem z Olsztyna lub okolic? Przez forum No to kontaktuje sie z Toba chcialem przez gg, ale jeszcze sie wstrzymalem, w srode jade do Gdanska to moze uda mi sie u mojego dobrego kumpla zlogowac silniczek, ale w razie gdyby sie nie udalo to oczywiscie jestem chetny na ten zabieg u Ciebie zegarmistrzu :-) Jak by co to wal na priv...
surowik Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 to jak ze zlotem mi niedziela by odpowiadala ostatnio nie mialem czasu ale teraz juz damy rade
taktuś Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 W niedzielę nie będę on-line jak coś ustalicie ze spotem to dzwońcie do mnie 608 078 658 :th:
pontek1201 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 mnie nie bedzie musze do ostroleki jechac. sorry
schiller Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 BARDZO WAŻNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZIMOWEGO ZLOTU W WISLE TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ
taktuś Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 no Pany, jutro zapierdzielam do Wisły, szkoda że znów sam
micek Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ja bym chetnie pojechal ale nie mialem nikogo kto by chcial ze mna jechac i znowu zostalem na lodzie bo samemu nie wyrobilbym finansowo
Gość son_czwa Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam
Maxym83 Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Ja mam pytanie, kiedy jest planowany jakis zlocik? i czy ktos kto ma miernik SWR przyjedzie na ten zlocik? :-)
kojot_84 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Mozna cos zorganicowac najlepiej latem to ja bym byl napewno
micek Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Latem to pewnie bedzie zlot letni nad morzem wiec trzeba sie zoorganizowac i poleciec wkoncu na wiecej aut a nie tylko Taktus Nas reprezentuje hehe co do spociku to mi pasuje niedziela w godz. od 12:30 do 14:00.
alvaro Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 micek a nie tylko Taktus Nas reprezentuje nie łam się Pomorze na Zimowym reprezentowałem tylko ja, na Letnim pre_pl,Zdeniu, Iceman, ja i mateogda przyleciał w niedzielę na przejazd po Olsztynie także już przywykłem do tego że Północ daje ciała
Rekomendowane odpowiedzi