soolek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Według mnie ori LCI lepsze. Te trochę przekombinowane.
D4NTE Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Fajne te nowe Lampy, mi się podobają Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
l.e.s.t.e.r Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 dla mnie po prostu bomba z tymi lampami
l.e.s.t.e.r Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, krystian3769 napisał: Hehe Nie wytrzymał... Stał jak widły w gnoju nie mogłem patrzeć
krystian3769 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) I o to chodziło Jeszcze jak się ułożyą powinno być lepiej Wiela tam teraz na - ? Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez krystian3769
elvis7676 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 a lampy tylne w orginale spowrotem wlecialy czy tylko zle widze
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) Niestety czas był wrócić do domu Spalanie z całej trasy bardzo fajne. teraz tylko jakieś spa trzeba auto zafundować Edytowane 7 Maja 2018 przez l.e.s.t.e.r
Młody_drog Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Masakra teraz z tymi robalami! Ale dobry specyfik + piana aktywna przed myciem i w ogole nie ma z nimi walki
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) Jakoś poszło pianą aktywną i kercherem. Niestety jeden kaban ze zderzaka zdarł lakier na kancie na 1,5 cm. Chyba to właśnie ten moment że trzeba kupić nowy zderzak z mpakietu Jakbym miał się do czegoś przyczepić to jest w Austrii ze 30 km krętej drogi przez góry i niestety potwierdza się opinia wielu ludzi że przy większych prędkościach nie radzi sobie najlepiej w zakrętach model F30/31, może to spatrzenie po zawiasie z S4 który był mega twardy. W Piątek wymiana springów, może to poprawi sytuację... Edytowane 7 Maja 2018 przez l.e.s.t.e.r
Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Gdzie to gdzie to? Ja ostatnio zrobiłem sobie z nudów Schwarzwaldhochstraße. Polecam bo fun niesamowity, tylko troche daleko od Polski! Ja 2 tyg jadę do Polski i już się boje tych robali jak będzie ładny dzień...
black4 Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Witajcie, Mateusz robali to ty się nie bój raczej sporej ilości kamieni spod kół tirów itp. bym się obawiał Pozdrawiam
Młody_drog Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Już ostatnio zobaczyłem tyle odprysków, że nawet zrezygnowałem z wizyty na folie ochronną... Nauczka na następne auto - od razu po odbiorze zakładam folię..
milart Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Niestety taki urok autostrad. Poprzedni samochód miałem czarny i co dwa lata malowałem przedni zderzak. Właściwie to można by tak robić co kilka tysięcy km
l.e.s.t.e.r Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Opublikowano 12 Maja 2018 w końcu udało się zainstalować Eibach Pro Kit Komfort praktycznie bez zmian w porównaniu do zawieszenia mpakiet jest mięciutko jak na tapczanie Ogólnie trochę się wahałem bo bałem się utraty komfortu ale teraz żałuję że nie zrobiłem tego wcześniej.
Hipokf Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Świetne f31, wg mnie lepsze auto niż b8 po lifcie, a prowadzenie BMW to poezja? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi