Reggi Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Czarny i biały pasek Jakikolwiek pasek do tego wzoru będzie Nie znasz się
topor Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Panie sam sie nei znasz;p ma byc sam grafit;p paski to na c*p*** sie robi;p :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Panie sam sie nei znasz;p ma byc sam grafit;p paski to na c*p*** sie robi;p :gwizdanie: c*p.... to mam być gładziutka jak tafla wody Grafit... nie do tego auta
Dibo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ja optowałbym za polerką To samo mi chodzi po głowie. Ten wzór po polerce będzie
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Jeszcze raz grfit, widziałem czarne A6 na szarej feldze RS6 i...
slaweq Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 srebrne,jak najjaśniejsze ,jedyny słuszny kolor Dokładnie tylko srebrne
Yelo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zdecydowanie srebrne, to jest klasyczny wzór i imo kombinacje nie wyjdą na zdrowie.
variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Grafit i czerwona obwódka, widziałem takie fele, w innym wzorze ale Golf V GTI czarny na glebie i czarne felgi z czerwoną obwódką, kozacko to wyglądało. Jak masz wątpliwości to poproś kogoś o VT i będziesz widział jak to wygląda. Srebrny nie bardzo mi się widzi.
slaweq Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Jak pomalujesz na jakies grafity to przekombinujesz..., Felga od RS6 sama w sobe jest piękna, ale tylko klasyczne srebro
Piechol Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Grafit i czerwona obwódka, widziałem takie fele, w innym wzorze ale Golf V GTI czarny na glebie i czarne felgi z czerwoną obwódką, kozacko to wyglądało. Jak masz wątpliwości to poproś kogoś o VT i będziesz widział jak to wygląda. Srebrny nie bardzo mi się widzi. chyba wiem o którym Golfiku mówisz ale w GTI wygląda to fajnie, bo ma jeszcze inne czerwone akcenty np. w grilu a do całej czarnej B5 to bym te fele w oryginale lub troszke przyciemnił lakierek ale nie czarne z żadną obwódką, bo te fele się do tego nie nadają
Tomeks Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Jak pomalujesz na jakies grafity to przekombinujesz..., Felga od RS6 sama w sobe jest piękna, ale tylko klasyczne srebro dokładnie,fela od RS4 B7 ładnie wygląda w graficie,ale nie ta
pet3r Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jak dla mnie grafit ale dobierz odpowiednio odcień i połysk/mat bo łatwo zrobić kupę jak fela ma ramiona takiej powierzchni.
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Jak szalec to szalec : na rózowo dawaj je Byłby szał ciał Wszyscy by sie za tobą oglądali A tak serio moje są srebrne i mają swiezy lakier i wyglądają cacy... Jakbym miał je sciorane to bym na 99% wypolerowal Im jasniejsza felga tym optycznie bedzie wieksza... Im ciemniejsza tym mniejsza... Dla mnie całe w chrom albo polerke były by koksior
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 grill bedzie z rs4 b5 hm chyba jednak zostana srebrne czyli w ori kolorze grafit pasuje bardziej do felgi rs4 b7[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 01:29_________________________________________________ma ktos zdjecie wypolerowanych felg z rs6 ;> ?
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Kurde miałem gdzies własnie w chromie na RS4 ale za cholere nie moge wyszperac :/
Dibo Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 grill bedzie z rs4 b5 hm chyba jednak zostana srebrne czyli w ori kolorze grafit pasuje bardziej do felgi rs4 b7[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 01:29_________________________________________________ma ktos zdjecie wypolerowanych felg z rs6 ;> ? Ale będzie na nim chromowany znaczek OOOO ? Bo jak tak to poleruj fele
kuba84 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 jeśli ma być zachowana koncepcja to tylko czarne Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi