Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 Facelift 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha trochę wiary i wsparcia:-)

Opublikowano

Jeszcze apropos "dobrej zamiany" po lifcie. Ostatnio jezdzilem jakis czas zastepcza Octavia. Obsluga ekranu dotykiem jest zdecydowanie mniej wygodna niz pokretlem, a w A4 jest on dodatkowo znacznie wyżej. Także brak pokretla MMI to duuuuzy minus, moim zdaniem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś oglądał już na żywo nowe A4? Bawiliście się tym wyświetlaczem? Jeśli tak, to jakie wrażenia z obsługi dotykowej? :)

Opublikowano
26 minut temu, tadziak napisał:

Ktoś oglądał już na żywo nowe A4?

powiem jedno - katastrofa !!!

Coraz brzydsze te nowe Audi ?

IMG_20190823_182933.jpg

IMG_20190823_182945.jpg

IMG_20190823_183136.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

A6 allroad C8 też do ładnych się nie zalicza....

IMG_20190823_183517.jpg

Opublikowano

10 godzin temu, A-rek napisał:

Kwestia gustu ,mnie się podoba?

Opublikowano
16 godzin temu, A-rek napisał:

dokładnie, nowe a4 wyglądają jak małe dziecko rozwalające usta do butelki z mlekiem

Opublikowano

Ja z ciekawości sobie siadłem do tej A4-ki nowej i ogólnie pozytywne wrażenie. Ale ten nowy ekran naprawdę wygląda niezbyt zgrabnie, natomiast schowek, który powstał zamiast pokrętła/gładzika MMI jest tak mało pojemny, że chyba tylko nadaje się na trzymanie tam garści monet i biletu za autostradę ;) Miałem nadzieję, że chociaż da się tam sensownie postawić telefon w pozycji pionowej...

Opublikowano
W dniu 25.08.2019 o 23:24, A-rek napisał:

powiem jedno - katastrofa !!!

IMG_20190823_182933.jpg

IMG_20190823_182945.jpg

IMG_20190823_183136.jpg

Na pierwszym zdjęciu to ten grill wygląda jakby brakowalo mu jakichś plastików...

Popieram Arka... średniawka :sick3:

Opublikowano

Witajcie,

Ten wielki grill z olbrzymim "plastrem miodu" jeszcze ok. Okropne te srebrne obwódki wlotów w zderzaku.

W pakiecie czerń pewnie będzie nienajgorzej.

Btw. Fajnie, że wrócili do wlotu powietrza na krawędzi maski jak w starych audi quattro.

Pozdrawiam ?

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, black4 napisał:

Witajcie,

Ten wielki grill z olbrzymim "plastrem miodu" jeszcze ok. Okropne te srebrne obwódki wlotów w zderzaku.

W pakiecie czerń pewnie będzie nienajgorzej.

Btw. Fajnie, że wrócili do wlotu powietrza na krawędzi maski jak w starych audi quattro.

Pozdrawiam ?

Fajne ale powinny być tylko w modelach Audi Sport, tak samo jak plaster miodu. Wrzucanie takich smaczków w s-line, który można mieć w najsłabszym kopciuchu, trochę zmniejsza wyjątkowość tego rozwiązania.. teraz a4 ma ten sam grill co rs4.

PS. Zdjęciami powyżej się nie przejmujcie - to jest jakiś beznadziejny konfig. Przy odrobinie większym wysiłku będzie ładnie wyglądała ;)

Edytowane przez Kosmita
Opublikowano
2 godziny temu, black4 napisał:

tyle że z wlotem nie ma to chyba nic wspólnego, kolejna atrapa jak wydechów.

Opublikowano
5 godzin temu, Kosmita napisał:

Fajne ale powinny być tylko w modelach Audi Sport, tak samo jak plaster miodu. Wrzucanie takich smaczków w s-line, który można mieć w najsłabszym kopciuchu, trochę zmniejsza wyjątkowość tego rozwiązania.. teraz a4 ma ten sam grill co rs4.

dokładnie tak jak mówisz ?

Opublikowano

Zgadza się dorzucają coraz więcej smaczków stylistycznych z mocniejszych sport wersji. Trzeba uatrakcyjnić model i nakręcić słabnącą sprzedaż.

W nowych S i RS pewnie wprowadza jakieś stylistyczne wyróżniki...

Pozdrawiam ?

Opublikowano

Nowe A4 można pooglądać w Krakowie, salon na Czyżynach:-)

Opublikowano

Tydzień temu oglądaliśmy A4. Na jazdy trzeba poczekać, bo nie zarejestrowana jeszcze. Ustawiona na samym wejściu do salonu, więc z fotkami nie można było poszaleć, ale @Magdalenah coś tam cyknęła ?

FB_IMG_1568304826340.jpg

FB_IMG_1568304822522.jpg

FB_IMG_1568304872073.jpg

FB_IMG_1568304299240.jpg

FB_IMG_1568304861168.jpg

FB_IMG_1568304868994.jpg

FB_IMG_1568304846258.jpg

FB_IMG_1568304855661.jpg

FB_IMG_1568304835461.jpg

FB_IMG_1568304843220.jpg

Opublikowano

Hey,

Darek dzięki za foty?

Jednak mam mieszane uczucia odnosnie stylistyki polifta.

Na foto widać, że z rozmiarami "oczek" honey comb w grillu przeszarżowali ?

W następnej generacji będą w grillu już pewnie ze 4 duuuuże "oczka" plastra ? ...

No i ten grill agresorek w zestawieniu z mikrymi kółkami wygląda przekomicznie ...

Na plus lampy ?

Co to warte technologicznie będzie można powiedzieć po test drive ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Wieksze oczka w grillu to wieksze oszczednosci na plastiku :) Tego w A4 jeszcze nie widzialem na zywo ale w nowej A1 jest chyba podobny grill...mogli az tak nie oszczedzac na tym plastiku...

Co do lamp to moje wrazenie jest takie ze te nowe lampy odbieraja agresywnosc i charakter przodowi, w porownaniu z przedliftem

Opublikowano

Ja oglądałem już polifta i jakoś tak niekoniecznie jestem zachwycony. Kwestia przyzwyczajenia. Kiepsko ze brakuje pokretla mmi. Taka dziwna dziura tylko..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...